Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Sistemul Mikao Usui

Nivelul reiki 1, 2 si 3 - Mikao Usui

Cho-Ku-Rei Prima întâlnire cu Reiki, prima initiere de la Maestru.
Contactul cu energia si informatia indusa de simboluri se face prin initiere si da posibilitatea cursantului sa foloseasca energia pentru autovindecare la început, apoi dupa cel putin 21 de zile, dupa stabilizarea si integrarea ei în sistem, devine o metoda de vindecare a celor din jur si nu numai. Plantele, animalele pot fi curatate de energii negative, de blocaje si vindecate prin Reiki. La aceste niveluri practicantul se foloseste de tehnica emiterii energiei prin mâini, prin asezarea palmelor în apropierea locului ce necesita vindecare.

Maestria reiki - Mikao Usui (Nivelul 4)

Dai Ko Myo Devine Maestru cel initiat dupa cel putin câteva luni de practica timp în care sporeste nivelul energetic.
Maestrul foloseste simbolurilor reiki prin desenarea sau vizualizarea lor, la acest nivel nemaifiind necesara punerea mâinilor.
Nivelul energetic fiind mai ridicat, vindecarea se poate produce mai rapid.
Maestrul poate la rândul sau sa faca initieri

Provenienta reiki

Primul initiat si fondatorul acestui sistem este japonezul Mikao Usui. În anul 1922, fiind în cautarea adevarului despre Univers si divinitate, acesta a tinut un post negru de 21 de zile alegându-si în acelasi timp un loc retras unde sa poata medita si sa primeasca raspunsurile în cautarea carora se afla. Aflat astfel pe muntele Kurama în a 21 zi a postului a primit aceasta energie împreuna cu simbolurile ce i-au aparut cu claritate în fata ochilor într-un ocean de lumina. A constatat ulterior utilitatea acestor simboluri, puterea lor energetica si vindecarea ce se produce prin utilizarea lor. A constatat ca ele pot fi transmise prin initiere si a initiat c��teva persoane. Acestea au dus sirul initierilor mai departe. Fiecare simbol conecteaza la o anumita vibratie ce înseamna un anumit tip de energie (au vibratie proprie), toate fiind însa de vibratie inalta.

Simbolurile reiki

Sunt porti catre Lumina. Prin desenarea lor avem acces la Sursa universala ele concetrând Lumina pe locul unde au fost desenate sau unde au fost trimise de catre maestru.
Astfel informatia directioneaza energia.
Nu pot fi folosite de catre cei ce nu au fost initiati de un maestru reiki. Desenarea lor nu are nici un efect. (Lucru ce nu l-am crezut dar de care m-am convins prin propria mea experienta de dinainte de initieri!)

Sistemele reiki si nivelurile reiki

Pornind de la sistemul Reiki Usui, o serie de personane, cautatori ai Luminii au primit îndrumare spirituala si simboluri pe care le pun în practica folosind tehnici asemanatoare sistemului Reiki clasic.
Exista astazi aproape 100 de sisteme "reiki".
Ce le diferentieaza? Initiatorul, dar si simbolurile. Energia si informatia primite, deci nivelul vibrational si scopul în care sunt folosite.
Sunt utile toate? Sunt necesare? Nu detin înca un raspuns absolut la aceste întrebari deoarece nu sunt maestru decât în sistemele expuse mai jos. Totusi având în vedere cele pe care le cunosc, stiu ca energia lor difera. Prin aceste initieri mi s-au deschis porti spre diverse "stari ale luminii". Ceea ce pot spune este ca în conditiile în care esti deja maestru, detii accesul la Lumina si cunoasterea de a o folosi cu întelepciune, ceea ce le diferentiaza e starea spirituala creata prin accesarea lor.


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)