Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. Te doare uneori capul, ești tensionat, îți merge prost? Sursa poate fi un atac energetic voit, ori ai intrat în contact cu e persoană cu probleme, sau cu cineva ce te invidiază. Reiki îți curătă rapid câmpurile energetice și te stabilizează. (continuare)


Curs si initieri reiki Sistemul Usui Reiki - gradele 1, 2 si 3, Bucuresti

curs reiki Reiki este o metodă modernă de a accesa lumile superioare invizibile de vibratie înaltă, prin porti energetice ce se deschid cu simbolurile reiki primite prin initiere.

In cadrul acestui curs vor fi prezentate notiuni despre REIKI si SPIRITUALITATE atat teoretice cât si practice si se vor face acordajele reiki Usui (sistemul original) de gradul 1, 2 și 3 toate acordajele (initierile) o dată:

Vom discuta despre:

- misterele psihicului uman și energetica corpului.
- ce este reiki, ce nu este reiki
- principiile reiki
- SIMBOLURILE reiki, semnificatie si moduri de utilizare. (continuare)


Initieri Karuna Reiki - gradele 1 si 2, Bucuresti

curs reiki KARUNA REIKI este un sisteme reiki pe care îl recomand din toata inima. E un sistem ce te ajuta să te conectezi la natură, la energiile pământului, la îngeri și Arhangheli, la entități de lumină ce-ți aduc pacea lăuntrică și surâsul pe buze. Mărește sensibilitatea practicantului deschizându-i accesul la citirea cu mult mai multă finețe a energiilor subtile ale lumii înconjurătoare.

Se vor face acordajele pentru ambele grade o dată.

Vom discuta despre:
- ce este karuna reiki;
- simbolurile karuna; (continuare)


Sa aleg REIKI – de ce?

Sa aleg Reiki De ce am ales reiki si mai ales cu ce m-a ajutat el? Mi se pun deseori aceste întrebări, pe care le consider firești. Avem în noi dorința tainică de a fi fericiți. Fericirea înseamnă în primul rând și în cele din urmă împlinirea dorințelor sufletului. Rațiunea deseori își propune ceva, ceva ce știe că este bun pentru viață, însă adevăratul drum al fiecăruia îl știe doar sufletul. A avea bani, a fi sănătos, a călători, a avea o căsnicie fericită... (continuare)


Ce este Reiki!

maini Adevarata maestrie e puterea de a transforma necredinta in credinta si egoismul în iubire!
Aceste rânduri nu sunt un curs de reiki, ci doar câteva informatii orientative ce invita pe cei interesati la mai mult. Se stie astazi ca tot ce exista în Univers este format din vibratie. Mai exact totul este informatie si energie.
Adevarata Cunoastere este stiinta de a le accesa si directiona.
Adevaratul har divin este atunci când având acces la Lumina si stiind cum sa lucrezi cu forta ei imensa, poti spune nu, tentatiei de a o pune în slujba egoului. (continuare)


Treptele reiki - ordinea initierilor


Adevarata maestrie e puterea de a transforma necredinta in credinta si egoismul în iubire !
Sistem Sistemul reiki, este un sistem energo-informational ce ne conecteaza la energia ki, energia luminii creatoare de viata. Deseori am fost intrebata de oameni atrasi instictiv de energia vindecatoare reiki, dar total neinformati asupra acestui sistem, "care este ordinea in care ar trebui primite initierile?" sau... "ce sistem mi se potriveste?"

Iata istoria reiki foarte pe scurt. Fondatorul reiki este japonezul Mikao Usui, care s-a retras in munti ca si multi dintre sfintii crestini,... (continuare)


Sistemul Mikao Usui

Nivelul reiki 1, 2 si 3 - Mikao Usui

Cho-Ku-Rei Prima întâlnire cu Reiki, prima initiere de la Maestru.
Contactul cu energia si informatia indusa de simboluri se face prin initiere si da posibilitatea cursantului sa foloseasca energia pentru autovindecare la început, apoi dupa cel putin 21 de zile, dupa stabilizarea si integrarea ei în sistem, devine o metoda de vindecare a celor din jur si nu numai. Plantele, animalele pot fi curatate de energii negative, de blocaje si vindecate prin Reiki. La aceste niveluri practicantul se foloseste de tehnica emiterii energiei prin mâini, prin asezarea palmelor în apropierea ... (continuare)


Sistemul Karuna Reiki

arhanghel Unul din cele pe care îl recomand din toata inima.
E un sistem ce te ajuta sa te conectezi mai usor la îngeri si Arhangheli, la entitati de lumina ce-ti aduc pacea launtrica si surâsul pe buze. Mareste sensibilitatea practicantului deschizindu-i accesul la citirea cu mult mai multa finete a energiilor subtile ale lumii înconjuratoare.
Energia atât de armonioasa si suava, dar puternica si plina de forta în acelasi timp primita prin initierea Karuna te armonizeaza cu natura, cu stari emotionale pozitive si energii subtile, cu intuitia, cu pacea, cu lumina soarelui si a stelelor, cu primavara si tot ceea ce înseamna ea. Prin initierea în acest sistem se primesc mai multe simboluri ce ajuta în vindecare si curatare atât a fiintelor dar si a spatiilor în care acestea vietuiesc. (continuare)


Ce este Gendai!

Gendai Un sistem modern, de forta.
Accesibil celor cu au deja Maestria Reiki Usui si recomandat dupa mai multe luni de practica.
Sensei Hiroshi Doi este fondatorul unei Scoli de Reiki, în Japonia, bazata pe învataturile lui Usui, la care a adagat tehnici si cunstinte proprii (Gendai Reiki Ho Kyokay-Asociatia Scolii de Reiki Modern). El este cunoscator si practicant a peste 30 de tehnici de vindecare.
Combinând reiki cu ... (continuare)


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)