Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Ce este Reiki!

maini Adevarata maestrie e puterea de a transforma necredinta in credinta si egoismul în iubire!
Aceste rânduri nu sunt un curs de reiki, ci doar câteva informatii orientative ce invita pe cei interesati la mai mult. Se stie astazi ca tot ce exista în Univers este format din vibratie. Mai exact totul este informatie si energie.
Adevarata Cunoastere este stiinta de a le accesa si directiona.
Adevaratul har divin este atunci când având acces la Lumina si stiind cum sa lucrezi cu forta ei imensa, poti spune nu, tentatiei de a o pune în slujba egoului.
Adevarata iubire este de a-ti pune harul în slujba lui Dumnezeu.

Exista o singura energie universala, dar exista o multitudine de niveluri, stari si intesitati ale acesteia, ce merg de la Lumina la Întuneric, ambele fiind cuprinse în Dumnezeu, ele fiind creatia unica dar duala a acestuia.
Exista o infinitate de informatii cu care putem încarca energia.
Exista legi clare si perfecte ale Universului ce se aplica cu o exactitate matematica.
Dumnezeu este perfectiune.

Deci... ce este reiki?

mana O cale de acces la Lumina - la o energie de vibratie foarte înalta.
O cale de acces la Cunoastere daca... întâlnesti un Maestru.
O cale de a deveni Maestru daca alegi calea Luminii
O cale de evolutie spirituala?
De cele mai multe ori, da.

Reiki poate fi...
O metoda de vindecare a trupului si a destinului.
O cale de a accesa cu usurinta energia chi - Lumina.
Un sistem accesibil oricarei persoane care doreste sa se vindece sau sa îi vindece pe ceilalti.


Ce nu este reiki!

iantra Reiki nu este o religie.
Nu este singura cheie ce-ti da acces la Lumina.
Reiki nu e o cale de evolutie spirituala doar prin el însusi. Asa cum o masina puternica nu te duce pe-un varf de munte prin ea însasi, dar... cu ea poti ajunge mult mai usor pe culmi. Desigur, cu conditia sa alegi sa o conduci într-acolo, sa ai curajul necesar si stii cum s-o faci.
Nu asigura bogatia materiala prin simpla initiere, dar folosit adecvat poate deschide caile permise de divinitate catre belsug, înlaturând blocajele energetice create de gândurile negative ale altora, de magie sau de propriile noastre greseli.
Atentie! Reiki nu este o metoda ce recomanda înlocuirea tratamentelor alopate, nu este o metoda de diagnosticare sau de schimbare a medicamentatiei. Putem constata prin reiki, deficientele energetice existente în corpul sau în aura unei persoane, însa pacientul trebuie sa mearga la medic pentru a-si face analizele si a primi un diagnostiuc exact si o medicamentatie adecvata.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)