Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Ordinul lui Melchizedek

Shiva Este o grupare de oameni ce sunt în slujba Luminii. Raspânditi prin întreaga lume ei lucreaza fie tacuti fiecare la locul sau fie ca lideri spirituali sau profesori ai luminii ajutând la raspândirea si întelegerea învataturilor lui Christos.
Cine este Melchizedek ?
Este un aspect al lui Christos si o parte a Constiintei Crestine. Melchizedek este acel aspect al lui Christos ce lucreaza în mod specific cu Fiintele Luminii care se afla în serviciul Pamântului si al altor planete si locuri de la un capat la altul al Creatiei. Preotii lui Melchizedek servesc Planului Divin punându-se în slujba Creatiei fizice a lui Dumnezeu, Creatie materializata prin încarnare.
Exista doua grupuri principale ale Maestrilor Înaltarii care au sprijinit Omenirea în evolutia Pamântului, acestea fiind Marea Fratie Alba Universala si Ordinul lui Melchizedek.
Ordinul lui Melchizedek este un grup al Inteligentelor Universale, este un grup care completeaza fizic si spiritual lucrarea care trebuie facuta pentru a ajuta civilizatia sa evolueze prin realizarea de schimbari de constiinta, prin împliniri reale în lumea fizica.
Exista trei învataturi de baza si anume:
- Credem într-un singur Dumnezeu care a lucrat într-o varietate de forme de-a lungul istoriei umanitatii.
- Credem în Dumnezeu, Christos si Ierarhia Luminii care a continuat sa interactioneze si sa comunice cu umanitatea ajutând-o de-a lungul istoriei Pamântului.
- Îndepartarea fricii si a superstitiilor.
Credem ca Dumnezeu este IUBIRE, iar toata Creatia Sa este bazata pe Iubire.
Nu cerem nimanui sa fie de acord cu învataturile noastre. Îi acceptam pe toti cei ce se simt ghidati de eul superior sa ni se alature în realizarea planului divin aici pe Pamânt. Întelegem ca fiecare persoana va folosi hirotonisirea pentru a-si aduce propria contributie la cresterea sa spirituala si la evolutia umanitatii.
Citate biblice despre Melchizedek
Iantra Facerea 14: 18-20: "Iar Melchizedek, Regele Salemului, I-a adus paine si vin. Melchizedek acesta era preotul Dumnezeului celui Preaînalt".
Psalmi 110: 4: Jurat-S-a Domnul si nu-l va parea rau: "Tu esti preot în veac, dupa rânduiala lui Melchizedek".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 7: 1-3, 8: "Caci acest Melchizedek, rege al Salemului, preot al lui Dumnezeu cel Preaînalt, care a întâmpinat pe Avraam pe când se întorcea de la nimicirea regilor si l-a binecuvântat, caruia Avraam i-a dat zeciuiala din toate, se tâlcuieste mai întâi rege al dreptatii, apoi rege al Salemului, adica rege al pacii, fara tata, fara mama, fara spita de neam, neavând nici început al zilelor, nici sfârsit al vietii, ci , asemanat fiind Fiului lui Dumnezeu, el ramâne preot pururea".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 5: 7-10: "Caci Iisus, … iar de la Dumnezeu a fost numit: Arhiereu dupa rânduiala lui Melchizedek".

Epistola cate Evrei a Sfântului Apostol Pavel 5: 19-20: "Pe care o avem ca o ancora a sufletului, neclintita si tare, intrând dincolo de catapeteasma, unde Iisus a intrat pentru noi ca înainte mergator, fiind facut Arhiereu în veac, dupa rânduiala lui Melchizedek".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 7: 1: "Caci acest Melchizedek a fost rege al Salemului (Ierusalim) si preot al lui Dumnezeu cel Preaînalt".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 7: 22-25: "El s-a facut cu juramântul Celui ce i-a grait: "Juratu-S-a Domnul si nu Se va cai: Tu esti preot în veac, dupa randuiala lui Melchizedek". Cu aceasta, Iisus s-a facut chezasul unui mai bun testament".

Simbolurile lui Melchizedek

Vechile simboluri folosite pentru Preotia lui Melchizedek au fost cupa de vin si bucata de pâine, astfel cum este descris în Geneza (Facerea) 14: 18-20: "Iar Melchizedek, regale Salemului i-a adus pâine si vin. Melchizedek acesta era preotul Dumnezeului celui Preaînalt".


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)