Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Ordinul lui Melchizedek

Shiva Este o grupare de oameni ce sunt în slujba Luminii. Raspânditi prin întreaga lume ei lucreaza fie tacuti fiecare la locul sau fie ca lideri spirituali sau profesori ai luminii ajutând la raspândirea si întelegerea învataturilor lui Christos.
Cine este Melchizedek ?
Este un aspect al lui Christos si o parte a Constiintei Crestine. Melchizedek este acel aspect al lui Christos ce lucreaza în mod specific cu Fiintele Luminii care se afla în serviciul Pamântului si al altor planete si locuri de la un capat la altul al Creatiei. Preotii lui Melchizedek servesc Planului Divin punându-se în slujba Creatiei fizice a lui Dumnezeu, Creatie materializata prin încarnare.
Exista doua grupuri principale ale Maestrilor Înaltarii care au sprijinit Omenirea în evolutia Pamântului, acestea fiind Marea Fratie Alba Universala si Ordinul lui Melchizedek.
Ordinul lui Melchizedek este un grup al Inteligentelor Universale, este un grup care completeaza fizic si spiritual lucrarea care trebuie facuta pentru a ajuta civilizatia sa evolueze prin realizarea de schimbari de constiinta, prin împliniri reale în lumea fizica.
Exista trei învataturi de baza si anume:
- Credem într-un singur Dumnezeu care a lucrat într-o varietate de forme de-a lungul istoriei umanitatii.
- Credem în Dumnezeu, Christos si Ierarhia Luminii care a continuat sa interactioneze si sa comunice cu umanitatea ajutând-o de-a lungul istoriei Pamântului.
- Îndepartarea fricii si a superstitiilor.
Credem ca Dumnezeu este IUBIRE, iar toata Creatia Sa este bazata pe Iubire.
Nu cerem nimanui sa fie de acord cu învataturile noastre. Îi acceptam pe toti cei ce se simt ghidati de eul superior sa ni se alature în realizarea planului divin aici pe Pamânt. Întelegem ca fiecare persoana va folosi hirotonisirea pentru a-si aduce propria contributie la cresterea sa spirituala si la evolutia umanitatii.
Citate biblice despre Melchizedek
Iantra Facerea 14: 18-20: "Iar Melchizedek, Regele Salemului, I-a adus paine si vin. Melchizedek acesta era preotul Dumnezeului celui Preaînalt".
Psalmi 110: 4: Jurat-S-a Domnul si nu-l va parea rau: "Tu esti preot în veac, dupa rânduiala lui Melchizedek".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 7: 1-3, 8: "Caci acest Melchizedek, rege al Salemului, preot al lui Dumnezeu cel Preaînalt, care a întâmpinat pe Avraam pe când se întorcea de la nimicirea regilor si l-a binecuvântat, caruia Avraam i-a dat zeciuiala din toate, se tâlcuieste mai întâi rege al dreptatii, apoi rege al Salemului, adica rege al pacii, fara tata, fara mama, fara spita de neam, neavând nici început al zilelor, nici sfârsit al vietii, ci , asemanat fiind Fiului lui Dumnezeu, el ramâne preot pururea".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 5: 7-10: "Caci Iisus, … iar de la Dumnezeu a fost numit: Arhiereu dupa rânduiala lui Melchizedek".

Epistola cate Evrei a Sfântului Apostol Pavel 5: 19-20: "Pe care o avem ca o ancora a sufletului, neclintita si tare, intrând dincolo de catapeteasma, unde Iisus a intrat pentru noi ca înainte mergator, fiind facut Arhiereu în veac, dupa rânduiala lui Melchizedek".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 7: 1: "Caci acest Melchizedek a fost rege al Salemului (Ierusalim) si preot al lui Dumnezeu cel Preaînalt".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 7: 22-25: "El s-a facut cu juramântul Celui ce i-a grait: "Juratu-S-a Domnul si nu Se va cai: Tu esti preot în veac, dupa randuiala lui Melchizedek". Cu aceasta, Iisus s-a facut chezasul unui mai bun testament".

Simbolurile lui Melchizedek

Vechile simboluri folosite pentru Preotia lui Melchizedek au fost cupa de vin si bucata de pâine, astfel cum este descris în Geneza (Facerea) 14: 18-20: "Iar Melchizedek, regale Salemului i-a adus pâine si vin. Melchizedek acesta era preotul Dumnezeului celui Preaînalt".

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuarea aici)

Binecuvantare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuarea aici)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuarea aici)


De ce mint oamenii? - Carla von Vlad