Home


Un Maestru!
Ce mister ascunde de fapt un astfel de om?

floare Inainte de a face reiki, inainte de a ma apropia de misterele spiritulului si vietii, îi priveam pe cel numiti "maestri" cu un soi de veneratie amestecata cu admiratie si dorinta de a deveni si eu astfel candva. Fie ca era vorba despre un "swami" indian, de un tibetan ce propovaduia nemurirea, sau un maestru reiki ori un specialist în qui-gong, de un preot cu har, mi se parea ca acela e un om ce a atins perfectiunea.
Apoi dupa ani de cautari, dupa zeci de carti citite, dupa initierile în reiki, am primit si eu prima initiere de maestru. Numita simplu: maestria reiki.
Astfel visul meu vechi si aproape uitat se împlinea. Devenisem MAESTRU.
Dupa aceasta initiere, am înteles cat adevar era cuprins in vorbele spuse sub o forma sau alta în cartile de spiritualitate ale diversilor adevarati maestri ori întelepti ce le citisem pana atunci. Esenta acestor învataturi e aceasta: cu cat stii mai mult, cu atat vei constata ca stii mai putin. Adevarul absolut nu este accesibil omului. Si nici perfectiunea. Pentru ca "în parte cunoastem, în parte proorocim"... exista un lucru desavarsit pe Pamant, iar acesta e DRAGOSTEA. Oricine stie si poate sa iubeasca în toata deplinatatea cuvantului e un adevarat maestru, fara nici o initere sau scoala. Numai ca IUBIREA ADEVARATA nu e un lucru usor... Sunt necesare mii de vieti sa o exersam si sa o învatam.
În timp chiar daca nu ai o iubire perfecta, devii constient de lipsa ta, iar asta te apropie de perfectiune. Devii maestru... adica un om aflat in cautarea perfectarii propriei iubirii catre divinitate, catre sine si catre semeni. Iar atit timp cit ne aflam pe Pamint iubirea noastra este perfectibila.

Deci ce ESTE si ce NU ESTE un MAESTRU.

Un maestru NU este nicidecum un om perfect, dar ESTE constient imperfectiunea lui.
Un maestru NU e un om ce cunoaste adevarul absolut, dar STIE perfect acest lucru.
Un maestru POATE sa distinga adevarul de minciuna, dar E CONSTIENT ca schimband unghiul din care privesti lucrurile, perspectiva asupra acestora se schimba si dincolo de adevarurile umane exista un UNIC ADEVAR.
Un maestru NU ESTE un om in viata caruia un va mai exista niciodata, nici o problema, dar este un om care ARE ABILITATEA de a trece mult mai usor peste toate problemele pe care viata i le scoate în cale.
Un maestru NU E un om care nu greseste niciodata, dar cand o face, o face în CUNOSTINTA de cauza.
Un maestru nu e un om care NU MAI ARE nici o lectie de învatat, dar e un om care e dispus sa-si faca temele si sa-si treaca cu bine toate examenele care îl vor ajuta sa mai URCE O TREAPTA catre DIVINITATE.
Un maestru e un om care stie SA VORBEASCA CU DUMNEZEU, si sa îi spuna onest ceea ce vrea, dar stie si SA-L ASCULTE PE DUMNEZEU.
Un adevarat maestru e un om care Îl IUBESTE pe Dumnezeu si FACE VOIA Lui chiar daca uneori aceasta i se pare a fi diferita de cea mai tainica dorinta a sufletului sau.
Un maestru stie ca acceptarea VOINTEI DIVINE este întotdeauna o lectie învatata, un examen luat, o reusita ce nu doar ca îi va adauga o noua bijuterie pretioasa în tainicul cufar al COMORILOR DIN CERURI, ci îi va conferi în cele din urma si o viata frumoasa si echilibrata PE PAMANT.

Promisiunile de a deveni mag, de stapanire a lumii nevazutelor, de succes în lumea materiala, fara a cunoaste sentimentul iubirii pot spune fara sa ma suspectez de habotnicie ori limitare: sunt ILUZII. Sau altfel spus modalitati de împlinire a vietii pamantene în pofida dezvoltarii sufletului, sau mai rau cu pretul distrugerii sale, adica cu pretul pierderii nemuririi. De cele mai multe ori insa sunt promisiuni desarte, deoarece, binele promis e ori ivizibil, ori efemer, deci omul va continua sa se zbata in necazuri.

Insa, o data intrat în ACORD ARMONIC cu divinitatea, culorile vietii vor deveni din ce în ce mai luminoase, problemele din ce în ce mai estompate, oamenii întalniti vor fi cei trimisi pentru a-i învata sau a învata de la ei, iar drumul va fi cel LIBER ALES. Norii ce-si vor mai face aparitia pe cerul vietii vor trece repede întotdeuna, lasand în urma lor un cer luminat de un superb curcubeu.

Acum stiu ca a fi MAESTRU e o alegere.
Toti oamenii pot deveni MAESTRI. Cred ca asta e voia lui Dumnezeu.
Sa ne înclinam cu smerenie si bucurie în fata voii Sale!

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)