Home


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.

Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. Chiar dacă cerul cu stele a rămas una din iubirile mele, mai târziu am început să citesc, să caut oameni cu puteri speciale, să vorbesc cu spiritele și să meditez cautând să ascult vocea lui Dumnezeu.

Vroiam cunoaștere, vroiam putere, vroiam să fiu astfel mai aproape de Dumnezeu, dar și să aflu cum îmi pot împlini mai ușor visele.

Am ajuns cu siguranță neîntâmplător să fac o facultate ce mi-a plăcut teoretic – Dreptul – însă ajungând pe băncile tribunalelor ca avocat, m-am lovit de adevărul accestei lumi. Am intrat cu adevărat în contact cu lumea și viața, cu oamenii, cu problemele, judecătile, vinovățiile, dorințele și greșelile lor. Coridoarele tribunalului emanau energii de vibrație joasă, energii ce-mi dădeau stări de neliniște, fapt pentru care fugeam instinctiv de acel loc.

Am vrut să înțeleg de ce fugeam de fapt și de ce simteam ceea ce simțeam, de ce există pe lume atâtea sentimente și emoții negative, de ce există războiul absurd dintre un om și alt om. Și toate acestea m-au apropiat nu doar de viață, ci și de mine. De adevărurile din sufletul meu. Și mi-am amintit că dețin o cunoaștere spirituală imensă, ca rezultat al vieților mele anterioare în care am avut preocupări spirituale. Am fost vindecătoare, astrolog, atlant, preot, și poate și altele de care nu-mi amintesc și nu știu. Mulțimea de cărți citite, cercetările, observațiile, ce le-am făcut privind atent universul și funcționarea legilor spirituale, dar și contactele cu oameni speciali, m-au condus pe acest drum, pe care am rămas și îmi place încă să merg.

Astfel am ajuns să fac reiki. Reiki e o metodă, o parte din spiritual, nu e tot. Dar... e de folos căutătorilor de lumină.

Pentru mine a fost un prim pas, a fost o metodă de vindecare a unei situații de viață ce nu-mi mai plăcea, o metodă de vindecare a sufletului, prin energia și informația adusă, de care atunci am avut nevoie. .

Și cum nimic în viață nu-i întâmplător, la cursurile de reiki „un înger” al cărui nume nu-l știu, m-a îndemnat să fac psihologia. Îi multumesc acelui coleg cu care am avut doar o dată o singură discuție și pe care apoi nu l-am mai văzut. Nu a mai venit la cursuri, însă eu i-am urmat sfatul și m-am înscris la Psihologie.

Apoi pentru că cei 3 ani de studiu nu mi-au dezvăluit prea multe taine despre psihicul uman, asa cum eu îmi doream, am urmat Masterul de psihanaliză. Acolo am înțeles multe.

Cunoșterea spirituală mistică obținută până atunci și-a dat mâna cu teoriile laice ale psihanalizei freudiene, junghiene și keliniene.

Într-o zi profesorul de psihanaliză privindu-mă insistent a pus o întrebare cheie: cum se împacă spiritualitatea care vorbeste despre legi divine și spirit, nimic cert, nimic dovedit, cu pragmatica psihanaliză confirmată de fapte, de amintirile certe ale copilăriei? Se împacă, a fost răspunsul meu.

Justificarea acestui răspuns nu mi-a fost la îndemână atunci, pentru că a spune că se împacă, a fost un răspunsul intuitiv, instinctul, si poate că tocmai de aceea foarte adevărat.

Dacă psihanaliza merge pe firul lucrurilor până în copilărie despicând firul în patru pentru a vedea cauza unei probleme psihice ( problemă nu = neapărat boală), spiritualitatea oferă o soluție mai aproape de un adevar subtil și profund al lucrurilor, ea mergând pe calea către suflet. Se completează reciproc de minune. E necesar să știm în momentul vieții prezente unde a început totul, dar acest lucru nu ne spune chiar tot. Conștientizarea unui fapt petrecut nu conduce automat la vindecarea lui. Discutarea și înțelegerea perspectivei lumești a lucrurilor nu risipește automat durerea din suflet, nu suplinește iubirea neprimită și nu șterge cu buretele tot.

Înțelegerea spirituală însă, completează această cunoaștere și are darul de a elibera. Lucrează cu energiile subtile ale sufletului, cu biocâmpul uman echilibrându-l și dăruindu-i ce-i lipsește, lucrează cu energiile ce trăiesc dincolo de limitele acestei vieți. E vorba de un alt tip de înțelegere. E vorba de ceva ce vine de dincolo de timp, de veșnicul suflet.

Un mic exemplu, mic dar relevant pentru a vă ajuta să înțelegeți.

La o oră de psihanaliză s-a analizat cazul unui copil de 8 ani ce nu se putea hrăni decât cu lapte, în plus avea nevoie continuu de prezența mamei lângă el. În caz contrar intra în panică, având adevărate crize. Mama de profesie stomatolog este astfel nevoită să renunțe la a profesa. Fapt care o nemulțumește profund. Mama la rândul ei are probleme cu părinții ei, cu care nu se înțelege, cu soțul și cu sine însăși.

Psihanaliza a văzut problemele copilului și ale mamei, lipsa ei de înțelegere cu părinții proiectată în lipsa ei de înțelegere față de propriul său fiu. Dar nu a găsit o soluție potrivită să rezolve acest caz. Psihanaliza ignora anumite elemente din acest puzzle.

Ca maestru spiritual am înțeles lucrurile mai profund. Laptele este simbolul iubirii de care copilul avea multă nevoie, substanță ce suplinea oarecum iubirea neprimită de la mama sa. A bea numai lapte, era din partea lui un strigăt mut de revoltă, instinctual. Vroia iubire, sufletul lui tânjea după ea. Mai mult decât atât cunoasterea spirituală știe că un stomatolog lucrează cu planurile subtile ale dorințelor umane. Un medic bun are nevoie de o doză mare de energie a iubirii pentru a echilibra aceste energii și a repara în astral dezechilibrele aflate în câmpul energetic uman. Dezechilibre cauzate de anumite dorințe neîmplinite sau ce nu s-au împlinit la timp. După cum se știe, ceea ce vom dezlega pe pământ va fi dezlegat și în ceruri, ceea ce va fi legat pe pământ va fi legat și în ceruri, iar menirea stomatologilor este de a lucra cu aceste energii la un nivel foarte subtil.

Acea mamă era ținută de copil acasă nu doar ca urmare a nevoii lui de iubire, ci și a urmare a faptului că ea, neavând suficientă iubire (energie benefică) nu avea dreptul divin de a lucra ca stomatolog. Și iată cum problema reală iese la suprafață cu ajutorul cunoașterii spirituale, iar soluția ei este vindecarea problemelor mamei, fapt ce ar conduce automat la vindecarea copilului.

Înțelegând toate acestea am renunțat să fiu psiholog clinician, si am ales o formă aparte de aduce echilibru și vindecare în viața oamenilor. Am ales o formă de consiliere ce constă în combinația dintre psihanaliză și spiritualitatea reală, precum și lucrul cu energiile subtile ale biocâmpului uman.

Vă pot spune zâmbind că, în copilăria mea nu eu eram cea care ascultam povești, ci bunica mea, care în timp ce-și făcea treburile în gospodărie, mă asculta spunând povești originale despre prinți și prințese, ori despre zmei și iubire. De atunci visam să fiu scriitoare. Însă poveștile ascunse în paginile cărților scrise de mine, nu sunt povești inventate, ele sunt o oglindă a vieții, a sufletului uman. Sunt inspirate din realitate, și oglindesc realități spirituale. Conțin în ele adevărate lecții de spiritualitate. De aceea două dintre ele - Lecție de iubire și Steaua Dublă - pot fi numite fără a greși, romane inițiatice.

M-a pasionat studiul Bibliei și a altor cărți sfinte, și astfel am aflat că toate vorbesc despre același lucru, în limbaje ușor diferite.

Recent am descoperit că ador să călătoresc pe tărîmuri îndepărtate. Mă pasionează călătoriile. Astfel dincolo de frumusețea creației, am descoperit oameni și obiceiurile lor. Și am înțeles că oamenii sunt la fel oriunde pe acest pământ. Au același emoții, nevoi, dorințe, speranțe și aspirații. Toți suntem la fel, doar că uneori ne exprimăm diferit. Dar toți avem nevoie de Dumnezeu... și iubire.

Te las pe tine cititorule să alegi dacă vrei să mergi mai departe, dacă vrei să descoperi experiențele altor vieți, ascunse în paginile cărților mele, și astfel să crești spiritual, mai repede, învățând din experiențele altora. Sau să te apropii mai ușor de cunoaștere, citind articolele de pe site. Pentru că da… e drept, că marea majoritate a lecțiilor vieții, nu le putem învăța decât prin trăire, deseori avem nevoie de-un ghid , de o hartă, de o lampă magică ce ne poate lumina drumul. Chiar dacă drumul persoanl este unic, ca și noi înșine, parcă ne este mai bine să știm că un alt eu, a trecut pe o cărare asemănătoare cândva…

Carla von Vlad

Carla von Vlad
Carla von Vlad
Carla von Vlad
Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)