Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Nu renunta niciodata la vise...

Sunt visele tale. Nu renunța la ele! Noi toți, fie la început de an, fie în momentele speciale ce le sarbătoresc marea majoritate a oamenilor de pe această frumoasă planetă, cum ar fi Paștele, Crăciunul, zilele sfinților mari, ori zilele noastre de naștere, datorită încărcăturii emoținale a momentului, putem să luăm contact mult mai ușor cu subconștientul nostru. Sunt momente de introspecție pentru noi, momente de bilanț, de întâlnire cu sufletul nostru și cu programele sale. Sunt momente în care privim în cartea vieții noastre și vedem ce-am realizat și ce nu…

Paginile albe ale trecutului sunt deja scrise. Dar oare ceea ce am scris este conform visului nostru? Conform dorinței, conform scenariului personal? Sau ne-am jucat rolul aiurea, îndepărtându-ne astfel de noi înșine.

Pentru că orice ar spune unii, nu puteam evolua decât prin DORINȚĂ. Da, mult hulita dorință, despre care neinițiații vorbesc de parcă ar fi sursa răului, nu sursa evoluției noastre spirituale.

Și pentru a tăia din start orice comentarii, vă invit să vă gândiți ce se ascunde în spatele spuselor lui Iisus: de veți avea credință cât un bob de muștar, și veți spune acestui munte să se arunce în mare el vă va asculta și o va face.

Dacă reunuți la vise, ce sens ar mai avea credința?

Ce sens ar avea ca Marele Învătător Iisus, să ne spună pentru a vă realiza ceea ce vă doriți, înconjurați-vă (mental) de acele lucruri, ca și cum le-ați avea. Daca DORINȚA ar fi ceva greșit, EL nu ne-ar fi spus asta, ci ar fi spus RENUNȚAȚI, fiți fericiți si gata, creți-vă o fericire artificială și fondată pe... nimic. Dar EL nu ne-a spus nicidată așa.

Dorința și credința sunt strîns legate la nivel energetic și spiritual.

Credința este NECESARĂ pentru a ne ÎMPLINI DORINȚELE.

CE SUNT DORINȚELE?

Sunt programe scrise în sinele nostru. Programe de viață cu care venim aici. Programe info-energetice ce ne ajută să evoluăm.

Fie că dorim lucruri materiale, că dorim cunoaștere spirituală, că dorim o iubire, că dorim celebritate sau că dorim să mântuim lumea, ca ori dorim siddisuri (puteri spirituale), ori din toate câte un strop, tot ce e viață, e născut din dorința. Iar fiecare dorintă e conformă nivelului nostru spiritual, sau altfel spus, nivelului nostru de conștiință.

Căutând să ne împlinim PROGRAMUL SCRIS ÎN SUFLET, noi de fapt evoluăm. Deseori pentru a-ți împlini o dorință trebuie să lupți. E drept, eu nu agreez termenul de luptă cu viața, eu considerând viața mai mult o joacă, sau un joc. Dar chiar joc fiind te întrebi: cine intră într-un joc dorind ca să piardă?

Deci a-ți împlini o dorință este echivalentul cu a-ți împlini un program cosmic. Un plan spiritual cu care venim. Iar în marea masinărie cosmică fiecare are un rol bine determinat, suprapus pe un anume moment spațiu-timp. Unii vin să măture străzile, altii să creeze tehnologie, alții să scrie cărți ori să fie profesori, alții medici, alții contructori, alții să fie părinți doar, și tot așa. Toți venim aici cu dorința de A FI ceva, prin A FACE ceva. Important este să aflăm ce anume. Și mai important este să facem ce depinde de noi pentru A REALIZA.

În afară de dorințele legate de menirea noastră profesională, există în noi și alte dorințe și indiferent care ar fi ele, toate au legătură cu noi și personalitatea noastră. Cu evoluția acesteia, cu slefuirea noastră, cu transformarea bolovanului, sau altfel spus a pietrei haotice, în cea mai frumoasă operă de artă.

Un element necesar ce e pus în joc când dorim să realizăm ceva e VOINȚA.

Pentru că atunci când facem ceva pentru a realiza un vis al sufletului, nu doar că ne autocunoaștem și cunoaștem universul ce ne încojoară, dar ne întărim VOINȚA, lucru extrem de important, în călătoria noastră prin acest univers. Nimic nu putem realiza fără voință. Iisus Hristos când a fost în pustiu și a postit 40 de zile, nu doar că a avut voința de a reunța la mâncare și apă, dar a fost ispitit de diavol care i-a spus să RENUNȚE la menirea sa și i-a pus la picioare lumea, lumea aceasta materială. Era mult mai comod să alegă asta, ar fi fost scutit de suferite și poate ar fi trăit într-o fericire imensă, dar TEMPORARĂ. Însă el a spus NU. Iar acest NU, a izvorât din VOINȚA sa.

CE ÎNSEAMNĂ DE FAPT REUNȚAREA LA VISE?

ATENȚIE: sa nu confundăm bucuria de-a trăi, pacea sufletască, încrederea în sine și în divinitate, detasarea cu care privim viața, cu reunțarea la dorințe si vise. A fi tensionat cand își doresti ceva e echivalent cu a te sabota singur.

Să nu ne amăgim…

Omul care n-a reusit ce și-a dorit, la un moment dat poate să clacheze la nivel interior și să-și spună: de fapt, de ce să lupt, ce să-mi mai doresc? Dar să își mascheze nereușita spunând lumii, sau chiar lui însuși: de fapt nici nu-mi doresc asta. Nu… nu e pentru mine… Altfel spus, SĂ SE MINTĂ FRUMOS.

Însă Iisus atrage atenția printr-o pildă că un element important în viață pentru a reuși ceva este INSITENȚA. Deci… nu reunța, ci insistă. De ce? Pentru că...

DIN PERSPECTIVA PSIHOLOGIEI

Renunțarea este echivalentul unei DEPRESII mascate. Una din carcteristicile depresiei conform definitiei date de psihologi, fiind lipsa încrederii în viitor, neputința de a vedea ceva bun în acesta, echivalentă cu „nu cred că pot realiza ceea ce am dorit, nu e de mine, nimic nu pot”. Deci, la nivel interior este vorba de reunțarea la dorințe!

DIN PERSPECTIVA RELIGIOASĂ

Reunțarea este echivalentul LIPSEI DE CREDINȚĂ în Dumnezeu și a căderii în păcat. În păcatul deznădejdii, și în cel al necredinței, care sunt două dintre cele trei păcate contra DUHULUI SFÂNT (al treilea fiind ura față de Dumnezeu). Cele despre care Biblia spune că nu ni se vor ierta, nici în veacul acesta, nici în cel viitor. Lucru prin care eu înțeleg astfel: în veacul viitor cand iarăși te vei naște, le vei avea în karmă, în program, ca lecții neînvățate sau programe nerealizate.

Dar și în cel al ignorării învăț��turilor hristice referitoare la credința care, conform spuselor lui Iisus, e suficientă pentru a ne fi de ajutor și dacă este cât „un bob de muștar”.

Oare ce altceva e credința decât un lanț ce-l leagă pe om de Dumnezeu?

Un lanț energetic și informațional, un lanț ce pornește din suflet pe o frecvență a iubirii. Pentru că atunci când iubești pe cineva în mod real nu poți decât să ai încredere în el. Iubirea este acea energie ce crează tot, de fapt este energia cu ajutorul căreia s-a creat lumea – energia electro-magnetică, yin-yang. ( fapt ce pentru a fi explicat necesită un articol special)

DIN PERSPECTIVA ENERGETICĂ.

Dacă facem o diagnosticare a biocâmpului unei persoane ce a reunțat la visele sale, vom vedea că a început procesul de autodistrugere, cum bine spune și clarvăzătorul rus S.N. Lazarev, de nenumărate ori în volumele sale.

La nivel de suprafață, adică la nivel conștient, fizic, putem vedea un om lipsit de griji, vesel, jovial, indolent. Da, el nu-și dorește nimic, el e fericit DOAR AȘA… doar că este. La nivel de biocâmp, adică al aurei energetice ce ne încojoasă și care nu e altceva decât o emanație a sufletului, deci o proiecție a sa, putem vedea că a început autodistrugerea. Biocâmul cu cele 7 straturi principale, de deformează, se stânge sau vibrează haotic. Toate aceste ducând fie la accidente, fie la boală.

De ce? Pentru că am reunțat la program. La programul ce am venit aici să-l realizăm. Sufletul nu mai vede sensul vieții sale pământene – unicul sens fiind evoluția sa - fapt pentru care se pregătește să plece. Să plece Acasă, pentru a se odihni și a trage concluziile vieții ce tocmai a trăit-o. (desigur acest fapt se întâmplă fără a fi conștienti de el, sufletul fiind continuu conectat la Dumnezeu are inteligența sa insesizabilă neintiatilor, sau sesizabilă și de către acestia prin acel lucru simplu numit INTUIȚIE. )Din acest motiv vedem în jurul nostru mulți oameni bolnavi – sunt cei ce au renunțat la vise, și mulți oameni ce pier brusc în accidente ( nu, nu toate bolile și accidentele se datorează acestor lucruri, dar mare parte din ele da!). Pentru că, să nu se amăgească nimeni, toți ne cunoaștem programul, chiar dacă nu folosim termenul program, ci îi vedem ca pe un vis al sufletului, sau mai pământean vorbind, ca pe o dorință. Sunteam astfel creați.

DIN PERSPECTIVA KARMICĂ

Dorințele sunt șoaptele karmei spuse tainic la urechea vieții. Nu știm de ce dorim să facem ceva, dar dorim. Nu știm de ce ne atrage o anume persoană, dar ne atrage, nu știm de ce vrem să facem o anume călătorie de suflet, dar vrem să o facem. Atenție! Nu tot ce ne dorim este karma, dar mult din ce dorim CU TOT SUFLETUL ESTE. Pe scurt spus karma este un program cu care venim. E creat în scopul evoluției nostre spirituale. Uneori chiar și stergerea karmei face parte într-un anume fel din program, ca lecție de voință și aplicare practică a cunoașterii. Stergerea da, dar ignorarea ei nu, niciodată. Există două aspecte ce merită să le avem în vedere aici dacă discutăm despre karma:

- Nerealizarea programului pentru că nu am putut, deși am făcut tot ce a depins de noi pentru asta. Fapt scuzabil deoarece orice program implică și alte voințe și liberul arbitru al altor persoane. Karma se va realiza oricum în altă existență, adică în altă viață în condiții mai grele, condiții valabile pentru cel ce nu a luptat pentru ea.

- Renunțarea voluntară la realizarea programului, echivalentă cu reunțare la joc, cu aruncarea prosopului înainte de încheierea partidei. Lucru nescuzabil pentru că implică numai voința proprie si liberul abitru personal. Lecția astfel este neînvățată, iar examentul ei este picat. Este ca și cum nu te-ai prezenta la examen, ca si cum ai rata o șansă acordată de viață, de a mai urca o treaptă spre un cer mai înalt. Este o alegere proastă. Programul nu se sterge, examenul tot trebuie dat, amânarea nu te scutește de drum, iar drumul nu se scurtează. Pe el pot apărea alte obstacole, pot apărea alte meandre, pot apărea zile cu soare, sau zile cu ploi, dar e drumul tău și tot îl vei parcurge cândva.

În fond care e scopul dorinței, al visului inimii din care se naște acesta?

E simplu… Scopul e întâlnirea cu noi înșine cu Dumnezeul din noi. E acea întâlnire ce nu o putem avea fără să ne îndreptăm spre Dumnezeu Creatorul a tot și a toate, pentru a ne ajuta. Nu contează metoda prin care o facem, că e religie, deci rugăciune, că e reiki, că e bio-energetică, sunt azi sute de metode ce ne ajută să ne realizăm viața. În fond ele nu sunt decât un mod de a ne întări credința. De a ajuta subconștientul să creadă că POATE REALIZA CEEA CE DOREȘTE. Deci nu vă mai ascundeti de voi înșivă sub cuvinte ca non-atasament, pot fi fericit fără să realizez nimic, există doar clipa, și nu există karma…

Ele sunt adevărate și benefice, dar până la un punct, acel punct din care nu vom mai putea întoarce corabia pe marea vieții și vom realiza că dacă am fi avut încredere în noi și în sufletul nostru, am fi putut să ne transformăm viața într-un vis frumos. În visul magic sadit în inimile noastre de noi, împreună cu Dumnezeu, marele Grădinar cosmic.

Deci… fără a-l idolatriza, nu uitați niciodată să vă tratați cu respectul cuvenit viitorul și dorințele legate de el. Propriul viitor, în el aveți cu siguranță programată o întâlnire magnifică, întâlnirea cu Dumnezeu.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)