Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Ce înseama sa ai succes?

Iubirea ne primita Există pe lumea asta multe șabloane, și mulți se rătăcesc printre ele, căutănd uneori chiar să se conformeze, să-și schimbe silueta, gândurile, hainele, profesia, activitățile, ca să se potrivească noțiunii de... succes. Să fie „un om de succes”, să fie la modă, să aibă mulți fani. Cândva am fost și eu așa, acum mă uit în urmă și... zâmbesc..

Și totuși ce înseamnă să ai succes? Ce imagine sau ce stare îți invocă acest cuvânt?

Toți ne imaginăm succesul cumva, un anumit scenariu, cu noi înșine în rol principal.

Văd oameni care își afișază pe facebook diverse realizări. Nu-i rău, dar... dincolo de ce văd, știu că se ascund multe: timp sacrificat, trudă, tinerețe netrăită, bucurii refuzate, o fericire ca un abur ce se vede undeva departe... în viitor.

Doar că viitorul e ziua de mâine, și niciodată ziua de azi.

Mai știu oameni care spun că dacă tu nu ai reușit ce-au reușit ei, nu ești un om de succes. Că dacă nu ești în centrul atenției, nu ești nimic.

Oare...?

Dacă pentru cineva succesul înseamnă să ajungă să tină cursuri de diverse... (deh... e la modă să fim profi pentru oameni maturi cu suflete de copii, ce nu au încredere în ei înșiși și de fapt asta e singura lor problemă, sau nu văd lumea din perspectiva omului etern pozitiv), pentru altul succesul e să termine medicina, pentru altul să fie IT-ist, pentru altul să dețină o mașină luxoasă... pentru altul să călătorească și tot așa... pentru altul să-și cumpere o garsonieră, pentru altul să se căsătorească, etc

Dar toți ignoră că de fapt... succesul e ALTCEVA.

Pentru tine succesul ce e? Te-ai întrebat vreodată?

Cum arată IMAGINEA TA DESPRE SUCCES? Și mai ales CÂT TE ȚINE?

Câteva clipe în care ai pozat pentru facebook? Câteva secunde în care ai primit o sumă de bani? Câteva minute în care ai fost aplaudat?

Cât ține, stare aceea... de bucurie din tine?

Te-ai întrebat?

Pentru mine...

Succesul este STAREA DE BINE.

Acea stare de bine pe care o trăiesc zi de zi.

Pentru că de-a lungul timpului am mai învățat ceva...

Succesul NU e întotdeauna despre cum să obții EXACT ce vrei TU. Ci despre cum să fii TU. TU ÎNSUȚI în orice situație.

Succesul nu e o mască cu rânjet încremenit pe o față crispată. Ci un suflet liber de temeri, de tensiuni, de regrete, de vise mărețe ce se vor împlini undeva, cândva.... în viitor.

Succesul este ziua de AZI trăită în armonie.

Succesul este despre cum să te simți bine, indiferent ce ai face, despre cum să fii demn, indiferent cu ce te ocupi, despre cât de mult iubești, indiferent de cum se comportă ceilalți, despre cât de mult oferi indiferent cât de mult apreciază ceilalți. Până la urmă realizez că nu contează recunoștința lor... chiar nu contează.

Acesta e succesul... O STARE INTERIOARĂ a sufletului...

Succesul nu este despre cât ești de aplaudat, ci despre cum să ții clipa în palme...

Vă doresc mult succes!

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)