Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Sfarsit de an… sfarsit de capitol...

Sfârșit de an Nu întâmplător pe Pământ totul este împărțit în etape, clase, termene… până și timpul etern si infinit e împărțit de om în ani, ore, minute, secunde… secole, milenii… anotimpuri… Omul are nevoie ca din când în când să se oprească măcar simbolic din drum și să revadă ce-a trăit până atunci. De fapt, omul are nevoie să se întâlnească cu el însuși. Să se oprească și să privească în oglinda sufletului, a propriului suflet, să de vadă și să se cunoască pe sine.

În fond propriul suflet reflectă în fiecare moment treapta pe care omul a ajuns la scoala vieții, clasa sa, nivelul său de conștiință, adică relația sa de iubire cu lumea, cu sine și cu Dumnezeu.

Studiez spiritualitatea de aproximativ 20 de ani… si cu fiecare an ma apropii mai mult tainele cunoasterii.

Am să împărtășesc cu voi ceea ce cred eu că este important pentru omul aflat pe cale, acea cale numită atât de frumos - evoluție spirituală. Sunt doar câteva concluzii, un fragment mic din cartea cunoașterii. Aleg un număr mistic și anume 7. Nu voi spune noutăți, ci doar vă voi reaminti…

1 - A FI SPIRITUAL nu înseamnă neapărat a avea puteri supranaturale, a medita ore în sir, a te ruga cu conștinciozitate, sau a vorbi cu îngeri sau alte entități neîntrupate, nici măcar a fi clarvăzător, ci înseamnă a fi echlibrat sufleteste. Înseamnă să știi să îmbini cu înțelepciune emoțiile cu rațiunea, sau altfel spus vocea sufletului cu vocea egoului, iar rezultatul să fie binele cel mai înalt, acel bine ce cuprinde toate aspectele vieții și dăinuie în timp.

2 - IERTAREA E NECESARĂ întotdeauna, însă ÎMPĂCAREA doar arareori. Pentru că iertarea e o opțiune personală, e o stare a propriulu suflet, dar împăcarea presupune o relație, iar cum bine știm relația implică două sufletele. Pentru a interveni împăcarea ambele suflete trebuie să fi evoluat, să fi conștientizat inutilitatea conflictului.

3 - NU POȚI OFERI AJUTOR decât unei persoane conștiente că are nevoie de el. Deci celui care ți-l cere și îl poate înțelege și mai ales e dornic de a se schimba. Sfaturile sunt inutile și deseori în mod greșit interpretate ca jigniri.

4 - EXISTĂ FORȚE ce ne ajută din astral. Ele sunt dincolo de dimensiunea spațiu- timp, ne veghează, și intervin când e necesar pentru a împiedica anumite evenimente să se petreacă. Însă niciodată intervenția lor nu e întâmplătoare. Ea e rodul faptelor noastre, sau altfel spus al karmei.

5 - TOTUL SE PLĂTEȘTE și binele și răul, nu printr-un iad și-un rai, ci aici în această lume materială. Deseori însă între faptă/gând/vorbă/intenție și efectul acestora asupra autorului, intervine factorul timp, fapt pentru care legătura dintre cauză și efect nu apare cu claritate. Tocmai în asta constau lecțiile vieții, a avea înțelepciunea să înțelegi DE CE se întâmplă un anumit eveniment, înțelegere echivalentă cu trecerea unui examen, spiritual desigur.

6 - NIMENI NU POATE IUBI nimic și pe nimeni DECÂT ÎN ACEEAȘI MĂSURĂ ÎN CARE SE IUBEȘTE PE SINE. Iar asta se vede în fiecare aspect al vieții sale, pentru că iubirea este echivalentul unui nivel de conștiință. Iar nivelul de conștiință e scenaristul tainic al vieții. El ne crează situațiile.

7 – MAGICIANUL DIN NOI nu este CREDINȚA așa cum am crezut mult timp. Credința nu e decât o reflectare a unui lucru mult mai important. Elementul ce unește conștientul cu inconștientul, alias magicianul din noi, este IUBIREA DE DUMNEZEU. Nivelul ei ne determină credințele, ne crează emoțiile, ne dă forță gândurilor. Iar iubirea de Dumnezeu are multe trepte, cu fiecare treaptă urcată ne apropiem de EL și ne schimbăm nivelul conștiinței, care în cele din urmă în termeni umani înseamnă modul de a vedea (înțelege) lumea, universul și viața.

Ar mai fi multe de spus… dar nu e nici timpul, nici locul potrivit. La granița dintre ani toți avem tendința de a privi în acea oglindă magică a sufletului. Priviți-vă atent, priviți-vă onest, priviți-vă fără să vă judecați… ci încercați doar să vă înțelegeți. Priviți-vă… și indiferent cum ar fi fost pentru voi etapa vieții care se încheie odată cu acest an, trimiteți iubire ființei care vă privește din oglindă, trimiteți-i o îmbrățișare caldă, și o lumină blândă pornită din tot sufletul, și fiți convinși că îngerul iubirii îi va zâmbi întotdeauna în același timp în care îi veți zâmbi și voi.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)