Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Meditatia adevarului

Meditatia adevarului Unul din lucrurile cele mai distructive pentru suflet este INCERTITUDINEA. Acea stare, situație în care nu esti capabil să vezi sau să știi adevărul din spatele unei relații sau situații. Nu contează cauza pentru care nu poți vedea acest adevăr de care ai atâta nevoie. Fie ești prea implicat, fie îl cauți unde nu trebuie, ori prin metode incerte și superficiale, fie ești prea tensionat, fie își dorești prea mult existența unui anumit adevăr și ți-e frică să vezi REALITATEA. Datorită multor motive sau fapte pe care nu are sens să le mai enumăr aici se instalează în suflet starea de incertitudine, un adevărat consumator energetic și un motiv de dezechilibru în ființă și destin. Dezechilibru ce crează haos și distrugere.

Iată de ce am cerut divinității să-mi arate metoda prin care pot afla adevărul.

Dumnezeu mi-a răspuns simplu: ADEVARUL E ÎN INIMA TA.

Cere și ți se va da, bate și ți se va deschide, întreabă și vei primi răspunsul, prin oameni, prin fapte, prin sincronicități.

SĂ CERI înseamnă:

- să INTENȚIONEZI a afla,
- să ai CURAJUL să afli adevărul,
- să ai PUTEREA să-l accepți asa cum este,
- să ai DESCHIDEREA de a păși în necunoscut pentru a face schimbarea la nivel de suflet, deci în sufletul tău. Schimbare ce va atrage schimbarea realității întregii vieți.
- să stai calm pentru a primi de la univers ENERGIA necesară schimbării, pentru că orice schimbare necesită energie.

Am primit o rugăciune simplă ce trebuie spusă de 3 ori la rând, de 3 ori pe zi, cu încredere și detașare. Încredere că vom primi răspunsul, detașare față de rezultat. În fond Dumnezeu e simplitate și iubire, noi complicăm deseori inutil lucrurile din cauza fricilor noastre, FRICA fiind exact ceea ce umbrește adevărul, urmată de puterea obisnuinței de a face altora pe plac, de a ne pune pe noi pe ultimul loc, sau de a da importanță lucruilor irelevante. Uităm astfel că un om nefericit NU POATE FACE PE NIMENI CU ADEVARAT FERICIT.

Aprinde o lumânare și stai singur în camera ta, sau dacă poți mergi într-un loc linistit din natură și pur și simplu pune întrebarea cu intentie, curaj, putere și deschidere. Vei primi cu certitudine răspunsul până la data stabilită. Ai grijă să fie o dată rezonabilă pentru a da timp universului să lucreze, să-ți rate, prin oameni, cuvinte și situații adevărul cerut. Sincronicitățile nu vor lipsi din viața ta în tot acest timp. Urmăreste ce se întâmplă în jurul tău cu atenție. Adevărul s-ar putea să vă fie descoperit nu neapărat și în mod direct prin acea persoană, ci uneori indirect prin situații sau alți oameni. Totuși… vei VEDEA…

Nu vă speriați și simplitatea acestei cereri, DUMNEZEU ESTE IUBIRE și SIMPLITATE, noi complicăm inutil lucrurile tocmai ptr că ne-am îndepărtat de ADEVĂR.

Doamne arată-mi adevărul deplin și total în legătură cu… (o persoană sau o situație pe care o numiți cu exactitate) pe cea mai rapidă și potrivită cale pentru mine și înțelegerea mea, până în data de… (stabiliți o dată limită exactă).

Multumesc, Te iubesc. Așa este, așa va fi, așa să fie. Este.

Mult succes…

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)