Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Jocul cu energia

Cu energia poți să te joci, poți să o simți, poți să creezi, sau poți distruge. Cu energia poți face multe, dacă înveți să o înțelegi, să o transformi, să o modelezi.

Dacă simți energia, poți merge pe firul ei și poți să ajungi la informație, adică, poți primi un răspuns la o întrebare sau... la mai multe.

Energia nu minte. Nu are cum. Ea este ceea ce ESTE. Și atât.

Energia este prezentă pretutindeni în acest univers. În fond e Universul însuși. Noi suntem energie, diferența o face vibrația și informația. Iar vestea bună e că noi suntem receptivi la așa ceva!

Dacă știm să comunicăm cu ea, energia poate fi o sursă de informație, dar și de schimbare a informației prezente, respectiv de creație.

Cum putem face asta?

E necesar să ținem cont de faptul că:


- corpul nostru este un loc al cunoașterii, un vehicul prin care experimentăm;

- un suport al memoriei la nivel fizic;

- un recipient ce înregistrează experiețele noastre la nivel emoțional;

Astfel avem în noi capacitatea necesară de a distinge între diferitele energii ce ne înconjoară, sau ce ne sunt trezite în noi în momentul în care primim anumite informații despre anumite evenimente, sau intrăm în contact cu anumiți oameni. Iar acest lucru se datorează memoriei, cât și unui feeling anume, iar acest feeling provine tot din memorie, o memorie ancestrală ce face sufletul să știe cum este UN ANUME CEVA cu care are de-a face.

De fapt INTUIȚIA se bazează pe memorie, dar și pe capacitatea spiritului de a transcede spatiul si timpul și de-a simți energia. Astfel noi simțim cum a fost când am făcut un anumit lucru chiar dacă la nivel conștient am uitat. Sau mergând spre viitor, într-una din variantele posibile, vom putea ști, cum ne putem simți dacă avea de-a face cu un anumit lucru.

Și atunci ca să afli ceva, ce poți face?

Să simți energia.

Cum?


- intră pur și simplu într-o stare de expentanță, de deschidere neutră, OBIECTIVĂ, când vrei să simți energia pentru a afla un răspuns. E obligatoriu să nu ai deja o părerea anume, despre o situație, om, sau loc. Iar dacă o ai să te detașezi complet de ea. Nu e simplu, însă SE POATE.

- pune o ÎNTREBARE CLARĂ și dacă întrebarea se referă la o situație trecută sau viitorare, sau un loc în care nu te afli la momentul întrebării, ori om ce nu este de față, vei vedea că răspunsul va veni, pentru că toți avem capacitatea de a călători în spațiu și timp, prin intermediul spiritului nostru divin.

- de altfel vei vedea că POȚI SĂ SIMȚI ENERGIA și fără a pune întrebări. De exemplu intri într-o casă, ori într-un magazin și simți fără să vrei ceva, ce se traduce în simțurile tale prin benefic – adică o stare de bine, sau periculos – printr-o stare de neliniște, ce parcă îți strigă insistent: pleacă!

- trebuie SĂ AI DORINȚA REALĂ de a primi, de a te conecta;

- trebuie SĂ NU AI FRICI, TEMERI;

- și SĂ NU DOREȘTI UN ANUME RĂSPUNS;

Dacă ții cont de toate acestea vei constata că poți să simți energia și să te lași ghidat de ce simți. Vei vedea că ghidajul este peste tot.

- Mai mult decat orice TREBUIE SĂ FII ATENT, la ce simți când faci anumite activități, când intri în anumite locuri. Asa vei învăța să distingi energia.

Iată câteva exemple de locuri, situații în care puteti începe să experimentați energiile și să vedeți cât de diferit SE SIMT:

- energia în comunicarea cu o anumită persoană,

- energia când te afli într-un anumit grup de persoane;

- energia într-o casă;

- energia în muzică, in diferite genuri de muzică, sau diferite melodii, cântăreți;

- energia în biserică;

- energia într-o sală unde se face reiki;

- energia într-un spital;

- energia într-o sală de sport;

- energia bucuriei, a tristeții, a furiei, a bolii, a sănătății pe care tu personal le experimetezi;

- energia culorilor – vei vedea că îmbrăcându-te într-o anume culoare te vei simți într-un anume fel. Sau privind la o anumită culoare, asemenea. Sau învăluindu-te mental de energia unei culori.

- energia unei tări, oraș, zonă – pentru că am observat că diferă foarte mult între ele.

ENERGIA CREAȚIEI și JOCUL cu ea.

Învățând să le simți pe cele prezente, poti să...

- creezi evenimente si situații viitoare, proiectând nu doar informație - imagini, ci și energia respectivă în viitor.

- îți poți schimba starea, din tristețe în bucurie.

- te poți VINDECA, prin jocul de culori. De exemplu verde e o energie vindecătoare, la fel si roz auriu. Invăluindu-te în respectiva culoare.

- te poți PROTEJA de energiile agresive, învăluindu-te în scuturi energetice.

Știind toate acestea poți să te joci. Poți să simți și să te simți bine...

Energia are legătură cu sufletul. Energia suntem noi. Energia emisă de noi e un bumerang ce în cele din urmă se întoarce. Deci, nimeni nu trebuie să „se joace” cu energii agresive.

Gândul e energie!

Suntem creatori și avem puteri nebănuite. Faptul că nu le cunoaștem și nu le stăpânim încă... e o altă poveste. Dar... putem în orice clipă să începem să facem pași, către cunoaștere, către Dumnezeu, către noi.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)