Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Când cineva nu te iubeste, nu insista, ci întoarce iubirea întreaga spre tine

Iubirea ne primita Primesc mesaje de la femei prinse în iubiri inexistente, stând de vorbă cu stafii ale trecutului și dorind cumva să le reînvie. Să reînvie sentimente și emoții ce n-au nici o forță, pentru că de fapt n-au fost vreodată vii în sufletul celui devenit amintire. Vor să învie iubiri inexistente. De ce inexistente? Pentru că dacă acel el, ar fi iubit, n-ar fi plecat.

Mă întreb acum, ce e iubirea, și constat că n-o pot cuprinde în cuvinte, nu pot s-o definesc prin relații, nu pot să o reduc la 2, pentru că iubirea e o stare de spirit, ceva infinit și divin. E greu de definit. Și totuși toți o trăim și în consecință știm toți ce e, deci să lăsăm definițiile. Și totuși e necesar să spun că și dacă fiecare o înțelege în felul său unic, special, ea totuși are elemente comune prezente în toate cazurile. Unul din ele e simplu: cine iubește nu pleacă.

În general femeile sunt prinse în astfel de povești și iluzii... Iată de ce.

AVEM PSIHOLOGII DIFERITE!


Suntem construiți diferit, bărbatul este creat astfel încât acordă importantă relațiilor prezente, trecutul nu mai face parte din sfera lui afectivă. E o amintire, ce-și are locul ei undeva în mintea lui. E acolo, dar afectiv nu-l deranjează, n-o simte. Sau altfel spus e ceva rece, logic, mental. A fost. Gata. Ei văd relațiile cu mintea, logica. Iar mintea împarte viața în prezent și trecut.

Pentru femeie însă, afectivul contează. Trecutul deseori rămâne cald, chiar dacă a trecut timp. Emoția e vie, mai vie decât realitatea prezentă care ESTE cumva altfel. Femeile se atașează mai tare, pentru că așa sunt construite, să aibă grijă, să fie mame, să ofere emoții, sentimente, și să o facă din inimă, cu drag. Trecutul deseori încă ESTE, face parte din prezent, pentru că emoțiile sunt vii, ele nu mor așa repede, doar prin trecerea timpului. Precum o mamă ce nu-și uită ușor fiul. De ce? Ele văd relația cu sufletul, iar pentru suflet nu există timp.

Și atunci EA nu înțelege de ce EL a plecat. Motivele pot fi diverse, și nu ele contează, contează cum să facă femeia să se elibereze de emoția ce încă este prezența în sufletul ei.

IATĂ CÂTEVA SUGESTII...

În primul rând ÎNȚELEGEREA.

- înțelegerea psihologiei bărbatului, expusă de mine mai sus.

- înțelegerea faptului că timpul este ceva prețios.

- înțelegerea faptului că dacă cineva nu te-a iubit de la început și a plecat, nu are cum să simtă iubirea după aceea. Pasiunea moare, iubirea rezistă, însă deseori iubire este CEEA CE SE CONSTRUIEȘTE DE CĂTRE AMBELE PĂRȚI ÎN TIMP. E bazată pe atracție, prietenie, afecțiune, interese comune, pasiuni comune, principiul oglinzii, etc.

- înțelegerea faptului că orice relație e o lecție, învață ce trebuie din acea relație și mergi afectiv mai departe.

- înțelegerea faptului că pretențiile nu-ți folosesc la nimic, și nici furia. Dimpotrivă te îmbolnăvesc și-ți iau energia.

- înțelegerea faptului că dacă tu nu te eliberezi, nimeni nu te poate elibera, DA NIMENI, nici măcar Dumnezeu. Ai liber arbitru chiar și în această situație.

- înțelegerea faptului că a te agăța de o stafie, înseamnă la nivel spiritual atașament față de trecut, ceea ce conduce la BLOCAREA VIITORULUI TĂU, care poate fi unul BUN. Deci dă-i voie dă vină.

CUM SĂ FACI IUBIREA SĂ MOARĂ...

NU, n-o vei face.

Primesc de curând următorul mesaj, pe care îl redau ad literam:

„Sint totusi in mare dilema...am ajutat sa aibe incredere de sine.....dar in avelas timp am si iubit cu pasiune.Sint f.multi ani de cind am intrerupt relatia....dar iubirea nu a disparut....poate este mai profunda....dar as vrea sa ma desprind total......ce se poate face...?”

Persoana si-a dat numele și un număr de telefon. Ar trebui să știe toți cititorii mei că eu nu sun pe nimeni, niciodată. Răspund însă uneori la emailuri, atunci când întrebările mi se par de bun simt si au sens. I-as fi răspuns acestei doamne dacă aș fi avut cum, însă poate chiar trebuia să scriu un articol pe această temă. Nu e singura ce-mi vorbeste de relații apuse.

Altcineva îmi spune că pentru a-și uita fostul iubit s-a dus la un „terapeut spiritual” și... a „tăiat legăturile”. După aceea însă, s-a simțit groaznic, ca și cum s-ar fi rupt ceva din ea. Relația a continuat, o vreme, apoi el a plecat, însă ea n-a încetat să sufere. Îl iubea.

Am avut și un caz ce a durat câțiva ani, în care ea a iubit... un el, ce pendula mereu între ea și o alta. În cele din urmă el a plecat, într-o lume mai bună, adică a decedat, iar ea n-a încetat să fie obsedată de el. După moartea lui, mai rău ca înainte. Recunosc faptul că n-am putut rezolva acest caz. Nu așa cum aș fi dorit eu. In afară de faptul că el a petrecut 90% din timp cu ea – cea consiliată de mine – nimeni nu a renuntat la iubire, nimeni n-a reusit să uite, ori să reunuțe la altcineva în acest triunghi amoros. De ce? Atunci n-am înțeles. Acuma însă știu: era vorba despre IUBIRE. Da o iubire partajată. Există și așa ceva. Ar fi multe de spus, dar mă opresc aici. Nu analizez acum acest caz.

Dar pot spune că...

IUBIREA, DACĂ EXISTĂ ÎN SUFLET, NU MOARE. Deci nu căutați s-o ucideți, veți ucide parte din sufletul vostru, dar ea va exista în voi cât timp veți avea suflet, și cât veți trăi și mai ales după moarte. De ce? Pentru că este Dumnezeu.

IUBIREA E DUMNEZEUL din suflet, proiectat de minte pe o anumită persoană. E un joc cosmic foarte inteligent. Menirea acestui joc? CREȘTEREA SPIRITUALĂ.

Dacă ucizi iubirea, ai ucis divinitatea din tine, iar acest lucru echivalează cu moartea spirituală.

Ceea ce e important, E CUM TRATĂM ACEA IUBIRE, ce înțelegem din ea, și ce importantă îi dăm în anumite circumstanțe. Altfel spus, toate aceste iubiri neîmplinite sunt lecții divine pentru creșterea sufletului nostru.

Lecțiile cuprinse în ele pot fi diverse și de obicei au SURSE KARMICE, adică din alte vieți. Iată câteva lecții posibile: non-atașamentul, iertarea, conștientizarea anumitor situații, emoții, sentimente, centrarea pe sine nu pe alții, voința, iubirea de sine, și uneori... foarte rar, învingerea vrăjmașilor când relația a luat o astfel de turnură, apropierea de divinitate prin rugăciune, creșterea prin cunoaștere, eliberarea de ceva din trecut. Și deseori LECȚIA OGLINZII, adică vezi ce defecte a avut acel partener, și dacă le ai și tu, corectează-te și... bingo... vei scăpa de iubire!!!

Deci... înțelegeți lecția, asta e rolul acelei relații... și dacă n-o depistați în mod exact, pot spune că indiferent de detalii și caz, e vorba întotdeauna despre EVOLUȚIA SPIRITUALĂ.

Dacă iubirea n-a murit nu-i nimic... las-o acolo într-un colț al sufletului... să trăiască așa cum vrea ea, accept-o, însă nu uita nici o clipă că ești datoare cu o viață frumoasă față de tine. Deci...

IATĂ CE MAI POȚI FACE...


- află ce-ți place să faci și oferă-ți clipe de plăcere - mănâncă ceva bun, cumpără-ți ceva frumos, citește, fă dragoste, uite-te la un film, plimbă-te;

- află ce talent ai, sau altfel spus, menirea ta pe pământ – îți va aduce fie bani, fie satisfacție sufletească;

- fă acele lucruri ce te vor centra pe sinele tău, - de ex: scrie, învăță o limbă străină, călătorește, dansează, pictează, mergi la un club sportiv, ieși cu prietenele, citește, fă o activitate creativă, ajută-i pe alții cum crezi că poți, etc

- MERGI PE CALEA CUNOAȘTERII SPIRITUALE – află citind, făcând cursuri, meditând, că ești mai mult decât o femeie implicată într-o fostă relație de iubire; Ești un sine în devenire.

- ROAGĂ-TE – nu ca el să se întoarcă la tine, nici ca să uiți relația (poți face totuși asta o vreme, dacă te doare sufletul ori simți că te obsedează, vei primi ajutor in acest sens, dar... așa doar o vreme, adică, căteva săptămâni, apoi lasă... indiferent de ce simți, mergi înainte). Roagă-te ca să ai pace, bucurie, înțelepciune, iubire, sau cere ajutor în viața ta în ceea ce ai de făcut, dar nicicum pentru relație.

Dacă iubirea aceea mai e totuși acolo... lasă-o să fie... trăiește cu ea... și mergi înainte.

Cand vei urca trepte spirituale, ea va fi o amintire total nedureroasă. Îmi garantez. Asta e rolul divinității din tine. Repet... evoluția spirituală.

ÎNSĂ AR FI ȘI O METODĂ RAPIDĂ...


E drept nu o poate folosi chiar oricine. Dar cred că tu poți dacă ai ajuns aici pe acest site... vezi, experimentează... și simte...

Ce-ar fi dacă ai înțelege că acea iubire dăruită cuiva ce nu merită, ai putea s-o dăruiești cuiva important, mult mai important decât acel bărbat ce a plecat și rătăcește acum prin lume fără să se găndească la tine, cuiva care are nevoie de ea și care nu te va trăda niciodată... Știi cui? Ai ghicit?

Ia acea iubire... și întoarce-o TOATĂ spre tine. Radiază iubire... întregește-ți sufletul...

Nu există tehnică spirituală care să facă asta cu un rezultat garantat, nici maestru care să o facă în locul tău, fă-o tu, singură, pentru că POȚI, ȘTII și MERITI: ia iubirea de la acea fantomă și întoarce-o toată spre tine ACUM. Spune-ți așa: MĂ IUBESC INFINIT PE MINE ȘI PE DUMNEZEUL DIN MINE. Mă iubesc și te iubesc și pe tine Doamne. Te iubesc și merg înainte.

Nu-i nici o tehnică... pur și simplu FĂ-O! Cu iubire.

Vezi cât de frumos strălucești???

Carla von Vlad
Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)