Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Iubeste-ti sufletul

Nufar roz Pentru a fi fericit trebuie sa-ti iubesti sufletul. Multa vreme n-am inteles ce inseamna practic acest lucru. Acum observ multi oameni ce nu inteleg cat adevar si cata putere iti poate da aceasta iubire. Multi oameni nici nu se gandesc la sufletul lor… unii habar n-au ce e… si nici nu le trece prin minte ca ascund in ei o comoara creatoare, o comoara ce ii va insoti in eternitate. Nu… de fapt nu ii va insoti… mai bine spus ei habar n-au ca sunt, suntem… nemuritori.

Sufletul suntem chiar noi. Si niciunde, nicaieri si niciodata nu putem scapa de noi insine. Sufletul nu moare. Asa cum nici Dumnezeu nu moare… niciodata.

Sa-ti iubesti sufletul implica cateva lucruri simple. Si tocmai pentru ca sunt simple le vedem atat de complicate. Pentru noi oamenii prin intermediul emotiilor negative complicam caile simple ale vietii. Insa am venit pe Pamant sa invatam.

Sa-ti iubesti sufletul inseamna:

- AUTOCUNOASTERE, cine esti, ce vrei, ce-ti doresti;
Din aceasta decurg urmatoarele:
- Sa stii sa-i asculti vocea, acea voce unica, ce se distinge de vocea ratiunii, de vocea fricii, de vocea lenii, sau de vocea celorlalti;
- Sa ai curajul sa faci ce-ti spune acea voce, sa nu i te impotrivesti, chiar daca uneori drumul indicat pare imposibil sau greu. De fiecare data cand ai sa i te impotrivesti vei simti in dreptul inimii o presiune. E sufletul ce vrea sa-ti atraga atentia, pentru ca… acolo e localizat centrul sufletului in om.
- Sa nu confunzi aceasta voce cu vocea pasiunii sexuale si/sau a dorintelor ce implica placeri imediate. Acesta este un truc al egoului, deseori credem ca ne vorbeste chiar inima noastra, cand de fapt e vorba doar de orgoliu, de frica de singuratate, de frica de saracie, de frica de schimbare, sau altele.

Sa-ti iubesti sufletul mai inseamna sa-i oferi o comoara, aceasta comoara numita ADEVAR sau mai simplu CUNOASTERE.

- CUNOASTEREA implica sa stii legile nevazute ale cosmosului, legile divine, legile realitatii spirituale in care traiesti. Doar astfel vei putea urma vocea sufletului, doar astfel vei putea implini ce doresti. Implinindu-ti astfel menirea. Ea e scrisa in suflet. Iar el ne indeamna spre ea pe multiple cai in diverse momente ale vietii.

Cunoasterea inseamna si…

- Sa fii constient de faptul ca lectiile sufletului trebuie invatate si niciodata, nicicand nu poti sa le ocolesti. Ele te urmeaza in eternitate.
- O lectie a unui suflet se prezinta sub forma a diverse dorinte ce se cer implinite.Insa de fapt in esenta ei, o lectie a sufletului ascunde de fapt altceva, ascunde de fapt eliberarea de un blocaj energo-informational, nerezolvat in vietile trecute.
- In limbaj simplu putem spune ca este de fapt lectia invatatii unei anumite atitudini. O atitudine pe care nu ti-ai insusit-o adecvat, o atitudine in fata vietii.
Iar secretul, marele secret, e ca insusirea anumitor atitudini inseamna doar urcarea unei trepte. Urcarea sufletului la un nivel mai inalt, in imparatia nevazutelor. Deci spre un Cer mai inalt, in spatii unde sunt frecvente inalte si lumi mai rafinate.
Cu cat vei avea mai multa cunoastere, vei sti unde gresesti, cu cat vei sti unde gresesti, cu atat vei putea ca in timp sa inveti sa adopti atitudinile corecte fata de sufletul tau.

Acestea vor avea ca efect O STARE, adica sufletul se va simti mai usor… vei avea o senzatie de usurare, de lipsa de griji, de pace, serenitate… iar viata urmatoare vei trai o poveste in care rolul tau va fi unul mai simplu, mai frumos, mai maret, mai stralucitor…

Iubeste-ti sufletul… el nu e decat o samanta de divinitate. El este samata de divinitate ce experimenteaza viata prin intermediul tau.

Iubeste-l, iubindu-l de fapt pe EL il vei iubi…

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)