Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Comuniunile cu ingerii

Comuniunile cu ingerii Ingerii sunt slujitorii Cerului, sunt fiinte de Lumina, fiinte energetice de vibratie inalta, create din iubire si supuse Celui Preainalt. Dumnezeu dupa cum bine se stie, a creat mai intai ingerii, apoi Pamantul cu toate fiintele sale si in final Omul. Dumnezeu are ratiunile Sale, una din ele e ca ei, ingerii, erau mai intaii necesari...
Arhanghelii sunt ingerii cei mai apropiati de Om si de Cer in acelasi timp, spre deosebire de ceilalti ingeri de vibratii mai inalte precum Serafimii sau Tronurile. Dincolo de Arhangheli, mai apropiati de pamant sunt Ingerii pur si simplu, ce li se supun Arhanghelilor si implicit divinitatii, care se afla pretutindeni, nevazuti, nestiuti, simititi de cei mai sensibili si lucrand tacuti in si cu Lumina divina.
Diferenta dintre Arhangelii lui Dumnezeu si binecunoscutul arhanghel Lucifer ce a fost cel mai frumos arhanghel, e una de alegere personala. In timp ce Lucifer nu a mai dorit sa se supuna lui Dumnezeu, arhanghelii i-au ramas credinciosi.
Lucifer a putut sa creeze datorita puterii cu care era inzestrat, dar creatia sa denumita „demonica” si-a pierdut din Lumina si implicit din putere, prin indepartarea de Sursa. Prin respingerea Sursei, a supunerii fara de EA, si a aplicarii legilor Sale... aceste creaturi, copiii lui Lucifer, devenit demoni. Insa cu toata aceasta revolta, ei sunt primiti oricand inapoi, daca aleg schimbarea totala si deci transformarea esentei fiintei lor in lumina, iubire, supunere fara de EL si Legile Sale.
Legile divine functioneaza pretutindeni in acest Univers, ele avad implicit in vedere si creatiile luciferice, pentru ca ele, legile divine, se aplica tuturor: om, inger sau demon... fiecaruia dupa meritele si dupa alegerile sale.
Fapt pentru care a da ascultare vointei Lui Dumnezeu e ceva ingeresc, a face voia proprie e o revolta in fata lui Dumnezeu.
Povestea e lunga si nu-i aici locul sau.
Ceea ce e bine sa stim e ca ingerii lui Dumnezeu se supun functiilor ce le-au fost incredintate, motiv pentru care ei au diverse specializari...
E o mare intelepciune pentru OM a sti care e voia Domnului, insa cel mai bun criteriu de a nu gresi sub acest aspect, este sa cunosti, apoi sa intelegi corect si sa aplici simplu si clar LEGILE SALE.
Ele sunt explicate in multe carti sacre, insa pentru noi spusele lui Iisus la care avem acces prin citirea cu atentie Noul Testament sunt esentiale si revelatoare. Ele CONTIN in ele raspunsul la TOT.
Totusi mintea omului dornica de cunostere si iscoditoare a cautat si a gasit „neintamplator” acele scrieri vechi, numite azi „Evangheliile gnostice”, scrieri ce nu sunt considerate importante de catre biserica. In ele sunt descrise mai clar si mai simplu anumite legi spirituale. Altfel spus mai pe intelesul tuturor...
In aceste Evaghelii a fost gasita si descrierea de mai jos, a comuniunii omului cu ingerii.
E bine sa le cunoastem, pentru a mai face un pas spre taina divinitatii din noi si din Universul ce ne e Mama, Tata si Casa. Fapt pentru care va invit sa cititi, sa intelegeti si sa patrundeti esenta cuvintelor descrise in... comuniunile cu ingerii.
Ei au momentul lor de putere, benefic pentru a fi invocati, lucru stiut de mult de cabalisti, dar si de stiintele astrologiei vedice. Ii putem astfel pune la treaba invoncandu-i prin cuvintele de mai jos...

Dimineata - Ingerii Maicii Pamant.

Duminica – Maica Pamant si eu una suntem.
Luni – Inger al Pamantului fa fecunda samanta mea si cu puterea ta da viata corpului meu.
Marti – Inger al vietii intra si da putere membrelor corpului meu – inunda-mi corpul, viata, fa sa creasca in mine arborele vietii.
Miercuri – Inger al bucuriei coboara pe Pamant revarsand frumusete si bucurie tuturor.
Joi – Inger al Soarelui intra in corpul meu si imbaiaza-ma in focul vietii.
Vineri – Inger al apei intra in sangele meu si da Apa vietii corpului meu - bai in ape.
Samabata – Inger al aerului intra in mine o data cu respiratia mea si da aerul vietii corpului meu.

Seara – Ingerii Tatalui Ceresc

Duminica - Inger al vietii eterne coboara in mine si da viata eterna spiritului meu. Luni – Inger al Creatiei, coboara pe Pamant si da belsug tuturor fiilor omului - cel mai puternic inger - cauza miscarii.
Marti – Inger al Pacii sa fii intotdeauna pretutindeni, tu esti cel ce detii cheia cunoasterii si a misterelor.
Miercuri – Inger al puterii, coboara la mine si umple cu putere toate actiunile mele.
Joi – Inger al iubirii coboara la mine si umple cu iubirea toate simturile mele.
Vineri – inger al intelepciunii coboara la mine si umple cu intelepciune toate gandurile mele.
Sambata – Tatal meu ceresc si cu Mine, Una suntem.

Tatal Ceresc, Maica Pamant si Omul sunt Una.

Fie ca totul sa se supuna VOII DIVINE ce cunoate si vrea binele tuturor.
Fie ca universul sa ne cante vesnic cantecul SAU, fie ca VIATA sa ne fie bucurie, lumina, iubire, iertare si pace, fie care INGERII DOMNULUI sa ne ajute si sa ne insoteasca pretutindeni.
Pace si intelepciune tuturor!

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)