Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Exercitiu pentru suflet...

Fluture de lumina Stai citeva minute in liniste si intra in Imparatia sufletului tau. Vei gasi acolo tot ce esti si ai fost candva si samanta a… tot ce vei fi. Vei gasi acolo oamenii pe care i-ai cunoscut intr-un fel sau altul, intamplari, bucurii si regrete. Pentru o clipa incearca sa-i vezi pe ei, pe ceilalti oameni, ca fiind nimic altceva decat suflete, suflete ca si tine pornite intr-o calatorie fascinanta.

Gandeste-te la cei pe care ii iubesti si multumeste-le ca exista. Vei vedea ca e simplu. E minunat.

Insa exista ceva mai complicat. Gandeste-te la cei pe care ii consideri rai, aroganti sau tiranici si incerca sa vezi dincolo de aceste atitudini ce tin de personalitate, sufletul. De ce e rau, arogant si tiranic? Te-ai intrebat? Raspunsul e atat de simplu. Pentru ca el, acel suflet, nu gaseste ceea ce cauta. E speriat, e dominat de temeri imense, e dornic de iubire, cerseste iubire, si nu vrea sa recunoasca. Vrea iubire si nu stie cum altfel s-o obtina, decat obligandu-i pe ceilalti sa i-o dea, intr-un mod jalnic si lipsit de succes numit obligatie si forta. El pur si simplu nu stie, de fapt a uitat, ca iubirea nu se poate obtine cu forta.

Iubirea e un fluture liber. Daca il prinzi ii distrugi aripile, daca il capturezi si-l inchizi intr-un borcan va muri sufocat… Iubirea e un fluture superb ce poti sa-l admiri numai daca te-ai transformat si tu in fluture si astfel ai invatat sa zbori alaturi de ea.

Gandeste-te pentru o clipa la tristetea acelor suflete singure, disperate, pe care oamenii ceilalti le numesc rele. Opreste-te din drum si vezi adevarul de dincolo de armura lor jalnica de luptatori contra vietii. E atata neputinta acolo… Sunt suflete ca si tine. Da, e adevarat! Sunt FIINTE pornite in calatoria vietii, in cautarea adevarului… care au ratacit un pic mai mult sau mai putin drumul. Ce bucurie pentru ei ar fi daca cineva le-ar spune ca-i iubeste! Le e o sete de iubire cumplita. Dar… ei stiu, sufletul lor stie, ca in anumite conditii cu greu mai poti obtine iubirea celorlalti semeni. Si atunci ei au abandonat. Au renuntat la dorinta de a fi fluturi. Si pentru asta ii considera pe ceilalti ca sunt vinovati. Vinovati ca nu-l poti iubi pe cel ce-a ratacit iubirea… E de fapt o proiectie. Dar, atentie… nu numai.

Nu… nu va indemn sa-i iubiti sincer si adevarat, poate ar fi prea mult. Incercati pentru o clipa, doar atat: sa-i intelegeti. Sa folositi empatia. Sa-i vedeti ca fiind suflete. Prin empatie veti fi pentru o secunda in locul lor. Va place? Nu… Stiu ca veti fugi repede de acolo. Si atunci daruiti-le ceva, ceva ce nu e iubire, dar energetic ca frecventa e aproape aidoma: compasiunea inimii. O raza luminoasa ce poate risipi macar un pic negura. Vor zambi o secunda, insa nu vor sti chiar de ce. Insa tu stii, totul e interconectat.

Sufletul… Ce e sufletul? E o proiectie divina, o raza plecata din Sursa. O raza ce a pornit la drum sa experimenteze. Ce? Tot ceea ce Sursa a putut concepe si imagina ca fiind VIATA. Tot. Maya, iluzia placerii si durerii.

Ce e sufletul? Informatie si energie cosmica. Atat. Si INCA CEVA nenumit si de neconceput… momentan.
Sufletul e generator de timp si de campuri electo-magnetice, altfel spus e un creator de viitor.

Sufletul e divin, insa ne apartine. Acesta e marele paradox.

Da, sufletul e fragil si puternic, e liber si incatusat, e plin de emotii si sentimente de tot felul. Si totusi asa cum este, ESTE minunat.

De fapt in esenta lui SUFLETUL e Dumnezeu, un Dumnezeu pornit la drum printre veacuri si stele, avand un unic scop: descoperirea si trairea misterului fascinant al iubirii.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)