Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Escrocii si spiritualitatea…

Escrocii si spritualitatea Mergând pe cărarea spirituală în căutarea acelui ceva, unic și eliberator, uneori omul neînarmat cu cunoaștere sau cu o anume experință de viață, se poate rătăci. Poate porni pe cărări false ce nu duc nicăieri, sau poate da de anumiți ghizi care pretind că ei cunosc lucruri pe cât de aberante și inutile, pe atât de ne verificabile. Totuși escrocii au o inteligență diabolică, și stiu că nimic nu e mai fascinant decât misterul, și nimic mai vulnerabil decât un om care are probleme, sau un om ce-și dorește ceva cu orice preț, fie el chiar și acela de a fi mințit frumos. Și atunci… de ce să nu profite ei un pic folosind cu tupeu fantezia, o fantezie din păcate NEVINDECĂTOARE, uneori chiar agresivă și distructivă.

Despre câteva lucruri am să vorbesc aici, pentru că din nefericire s-au înmulțit destul de mult oamenii sinceri, dar necunoscători care merg la cursuri de „shamanism de bloc” dorind să devină SHAMANI, la fel s-au înmulțit și cei care îi ascultă pe cei ce pretind a fi „contactați” de pleiadieni, arcturieni sau alte specii imaginare de extratereștri, dorind să găsească prin ei SOLUȚIA MAGICĂ la problemele lor. Dar și cei care pur și simplu se pretind “lucrători ai luminii”, dar nu sunt decât niște bieți rătăciți pe căile vieții, ce ascund în ei dureri reprimate, răni nevindecate ce dor, pe care le tratează drogându-se cu povești puerile despre diceruri înalte și lumini născocite, despre aripi ce nu zboară decât prin umbrele sufletelor lor, neavând nicidecum soluții vindecătoare pentru nimeni.

SHAMANISMUL DE BLOC

Shaman înseamnă nici mai mult, nici mai puțin decât vrăjitor. Un shaman este mai exact un vrăjitor care locuiește într-un mediu natual – de obicei junglă, pădure sau stepă - şi foloseste - prin tehnici străvechi știute de la bătrânii shamani ai locului - forțele naturii – mai exact cele 5 elemente pomenite și în Vede, si anume elementele apă, foc, pământ, aer și vazduh - prin intermediul cărora ia legătura cu planurile subtile – cu universul invizibil din noi și din afara noastră - pentru a-și atinge scopurile.

Scopurile sunt diverse, începând cu vindecări spontane ce profanului i se par miraculoase, până la ucideri instantanee sau nu, la fel de miraculoase, ori rezolvarea unor situații blocate de mult timp, vindecarea de boli grele, nașterea de copii de către femei până atunci infertile, etc.

Shamanul intră într-o stare de transă prin diverse ritualuri, de la ritmuri insistente de tobe ce au menirea de a-l duce într-o stare de transă – prin acord armonic cu frecvențele chakrelor 1,2 , 6 si 7, până la ingerarea unor plante sau substante halucinogene ce au același efect. Unii și-au dezvoltat deja aceste puteri și le folosesc fără a intra într-o stare specială, ci doar prin puterea imensă a credinței lor bazată pe cunoaștere și experiență.

Astfel el intră în contact cu anumite forțe, fie pentru a afla anumite taine, altfel inaccesibile, chiar și shamanului într-o stare de conștiință normală, fie pentru a schimba, transforma instantaneu, situații existețe în acest univers.

Altfel spus, un shaman este UN MAESTRU AL CONȘTIINȚEI, un călător pe diverse planuri ale acesteia, un modificator al sorţii umane și uneori un călător în spațiu și timp.

El printre altele știe să ia contact cu spiritele animalelor moarte, pe care le ține captive pentru a servi în diversele sale scopuri, ori cu diverse spirite umane, ale strămoșilor decedați.

Shamanul autentic are o forță imensă datorată atât faptului că trăiește într-un anumit mediu de mic, uneori a moștenirii sale genetice, sau a aptitudinilor păstrate din alte vieți – clarviziune, puterea de a modifica realitatea, puterea de a vindeca, comunicarea instantanee și reală cu forțele naturii - dar și faptului că învață toate acele lucruri de copil de la un shaman cu experiență.

El e un fel de preot păgân, neaparținând nici unei religii, dar deseori fiindmai puternic decât multi preoți ce slujesc undeia din ele.

Shamanismul nu se poate învăța la un curs de câteva ore, sau de câteva zile. Pentru a deveni shaman sunt necesare anumite aptitudini așa cum am spus cu care te naști, ori mulți ani de ucenicie lângă un shaman autentic. Nici măcar în acel mediu salbatic, nu poate “tot poporul” să fie shaman, cu atât mai mult nimeni nu poate deveni shaman, participând la cursuri ținute de pseudo-ințiați într-o sală de curs. În cel mai fericit caz, cursantul poate deveni un bun teoretician al fenomenului shamanismului și… cam atât.

CONTACTAȚII DE EXTRATERESTRI

Aici situația e și mai nostimă. Oricine, și tu cititorule, poți pretinde că te-au contactat pleiadienii. De ce nu? Sau poate îi preferi pe arcturieni, sau zaurieni, sau xenulieni, ori poate pe klingoni ori ferenghi. Nu? Aceștia din urmă sunt mai simpatici, fiind cunoscuți din Star trek. De ce nu? Cine te poate verifica. Dacă ai citit câteva cărti de SF poti găsi o cale originală de a deveni „mesager celest”. Nu… nu… Sper că nu mă înțelege nimeni gresit, nu vă sfătuiesc să faceți asta pentru că principiul „totul se plătește”, ori „ce dai aia primești”, este valabil aici pe această planetă, iar dacă cineva are intenția de a escroca, va fi la rândul său escrocat, mai devreme sau mai târziu.

Unii așa ziși contactați au scris cărți, alții sunt invitați în televiziuni, alții țin cursuri în care propagă mesaje de la extraterești care doresc să ne învețe iubirea. Unii contactați sunt chiar sinceri pentru simplul fapt ca sunt schizofrenici, aberează, sunt naivi, ori au o imaginație extrem de bogată luând fantasmele minții proprii drept mesaje de prin alte părți. Alții sunt doar bieți demonizați, iar alții așa cum am spus, sunt escroci.

Dragi pământeni, treziți-vă! Iubirea e specifică planetei Pământ! Avem aici îngeri, sfinţi, profeţi, sisteme energetice specific pământene şi un Unic Dumnezeu care ne iubeşte şi ne supravegheză, indiferent de ce credință sau religie suntem. Nu, El nu ne-a lăsat de izbeliște, EL este prezent pretutindeni, oricând. Mai mult… EL ne iubește. Trebuie doar să alegem să folosim această iubire a Dumnezeului planetei Pământ.

Mai mult decât atât suntem deținătorii unei cunoașteri milenare, reale, verificată de timp și de oameni. Suntem deținătorii Bibliei, cu vechiul și Noul tetament, ale cărui învățături dacă le-am citi, cunoaște și urma am deveni maeștri în arta bunăstării și iubirii. Avem Cabala o veche cunoastere ezoterică evreiască, avem Vedele hinduse – ce cuprind în ele o cunoaștere imensă atât pământeană cât şi cosmică, avem profeții noștri și încarnări exceptionale, divine, precum Iisus. Îi avem pe Buddha, pe Krishna, pe Hristos, care și-au sacrificat viețile pentru noi și avem mulți alți pământeni reali, extraodinari şi magici ce ne-au oferit cu generozitate învățăturile lor. Studiaţi-le. Sunt perfecte. Pentru că ei au trăit aici pe Pământ. Ei au avut bunăvoința de a se face văzuți, și din respect pentru noi au trăit vieți pământene.

Dacă “extratereștii” ce îi contactează pe contactaţi, ar fi reali, ar trebui să le punem cu încredere întrebarea: tu știi ce simte un om? Iisus știa, Buddha știa, Krishna știa, Moise știa, Mahomed știa. Voi știti cum e să trăiți în trup de om? Să iubiți ca un om, să suferiți ca un om, să gândiți ca un om, să nașteți ca un om, să muriți ca un om? Știți? Nu… Nu au de unde şti, deci nu ne pot da sfaturi valabile.

Nu… nu-mi spuneți că au trăit demult pe aici si au evoluat într-o rasă superioară și acum ne dau sfaturi. Dacă este așa, cu siguranță știu că avem metode minunate de vindecare specifice pământului: psihologia cu multiplele sale ramuri, reiki si qi qung, milenara yoga, diverse forme de meditație, și rugăciunea, poate cea mai bună si la îndemâna tuturor dintre toate. Toate fiind eficiente dacă sunt aplicate cu răbdare și având ca ingredient acel „grăunte de muștar” numit CREDINȚA.

Mai mult decât atât, așa zișii contactați nu spun ceva nou și util pentru suflet, ori ceva pe care să nu îl ştim. În cele mai fericite cazuri spun aceleasi lucruri pe care le avem din vechime. Doar că profită de disperarea celor ce au încercat pe alte diverse căi și s-au oprit la mijlocul drumului, sau nu au avut suficientă credință. Disperare ce le spune amăgindu-i: “adevărul nu e aici pe Pământ, nu e în tine, nu e la preoți, la maeștri, la psihologi, la Dumnezeul din suflet și nici la nici un om, e… undeva în afară.’’ Da, este un tertip psihologic al micului ego. Un tertip ce promite o fericire stranie ce vine de departe.

Dacă extratereștri ne-au detectat în spațiu, și sunt binevoitori și inteligenți, ei cu singuranță respectă o lege nescrisă a universului, aceea de a nu se amesteca în evoluția altei specii inteligente. E o lege de mare bun simt…

Și am convingerea că extratereștri există. Ba mai mult, am convingerea că ei ne-au vizitat demult, au lăsat artefacte, au venit, au plecat și încă ne mai vizitează deseori. Uneori ajută pământul să scape „miraculos” de impactul cu vreun gigantic meteorit. Însă evoluția spirituală e altceva, ceva personal, delicat, specific uman și inviolabil. Într-o zi prezența lor ni se va face oficial cunoscută. Dar sunt conștienți că avem drumul nostru, mentorii noștri, credințele noastre foarte potrivite și bune pentru noi.Ceea ce ne lipsește, mai exact unora din noi le lipseste, este dorința de a le pune în aplicare în propria viață.

FALȘII LUCRĂTORI AI LUMINII

Sunt în general cei ce au avut probleme de viață dar nu au reușit să și le rezolve decât într-un mod superficial. Adică îngropându-le în „lumină”, sau altfel spus NEGÂNDU-LE brusc, fără a le înțelege, fără a le conștientiza, fără a înțelege lecțiile experientelor avute, FĂRĂ A ÎNȚELEGE ADEVĂRATELE LEGI SPIRITUALE și mai ales fără a înțelege ce este EVOLUȚIA SPIRITUALĂ.

Problemele lor n-au fost conștientizate, ci REPRIMATE. Adică trimise în inconștient și uitate acolo. Însă așa cum știu toți psihanaliștii și nu numai, inconștientul lucrează, el nu uită, și pentru a ne aminti că avem în noi o problemă, el crează situații de viață deranajante, ce trebuie să le rezolvăm, el proiectează propriile noastre defecte în alții, el e cel ce face multe jocuri magice cu psihicul nostru, jocul ce nu-și au locul să fie explicate aici, fiind subiectul unui eventual alt articol.

Falșii lucrători în lumină sunt cei ce neîntelegând psihicul uman, caută perfecțiunea în ei și în alții, o perfecțiune ce ne-ar transforma în roboți. Ei mai caută să înveșmânteze cu povești inventate, lucrurile banale din viață, dând vina pentru orice eveniment, gând sau faptă, pe îngeri, pe demoni, mesageri celești, ghizi închipuiți, atlanți, reptilieni, elfi sau pe alte ființe magice, ce nu neg ca există, dar nu sunt atât de prezenți în viața noastră cum spun ei și nici „vinovați” pentru tot. Toate aceste lucruri sunt lucruri NEDEMOSTRABILE, NEVERIFICABILE și de cele mai multe ori NU AJUTĂ LA VINDECAREA REALĂ ȘI DE DURATĂ A UNUI OM SAU A UNEI SITUAȚII.

FORȚELE CEREȘTI chiar există, însă orice adevărat lucrător al luminii care ar servi forțele binelui, nu ar produce prin ceea ce spune și face în cei ce le cer ajutorul sentimente de vinovăție, de frică, ori de neliniște. Ei ar trebui să inducă DOAR sentimente și CREDINȚE POZITIVE. Chiar de ar vedea ceva rău la cineva ei n-ar spune, ci ar păstra tăcerea, prezentând situția de așa natură încât să NU INDUCĂ CREDINȚE NEGATIVE – care pot duce la stări de panică și/sau la autodistrugerea celor mai inocenți ori mai slabi. Oare nu știu ei că IISUS SPUNEA: CREDINȚA TA TE-A VINDECAT!?!

Credința VINDECĂ sau DISTRUGE.

Da… ei nu au treabă cu credința, ei în fond vor DOAR BANI de la cei pe care ei personal i-au speriat, creându-le o problemă, vâzănd negativul unde nici nu era.

Fie că nu știu, fie că ignoră special acest mare adevar spus de Fiului lui Dumnezeu acești escroci, ignoră puterea credinței, se cred dumnezei, și INDUC RĂUL ÎN OAMENI. Scopul? Așa cum am spus: banii! Ei sunt cei ce acuză, judecă, spun tot ce le trece prin cap, fără milă, dar mai ales FĂRĂ RESPONSABILITATE. Dacă ar fi lucrători ai luminii nu ar vorbi despre boli incurabile, despre situații de nerezolvat, si nici n-ar spune cuiva că este un spirit ce NU aparține luminii si riscă să fie pedepsit de divinitate, distrus, ars ori că va ajunge în iad. NU, aceștia NU SUNT LUCRĂTORI AI LUMINII. Sunt escroci, ori spirite extrem de întunecate, ignoranți ce găsesc alți ignoranți ce-i urmează.

ATENȚIE! Un orb nu poate conduce alt orb, pentru că vor cădea amândoi în prăpastie.

ATENȚIE deci în fața cui vă deschideți subconștientul, pentru că OBSERVATORUL, conform teoriei cuantice - o teorie extrem de adevărată - este co-creatorul realității voastre.

ATENȚIE cui vă încredințați tainele sufletului, pentru a vă ghida spiritual, pentru că sufletul e dumnezeul din voi, iar acest mic dumnezeu e cel ce are libertatea de a alege liber calea și drumul său propriu, ce poate fi unul plin de flori, sau unul plin de gropi și noroi.

Cum să discerneți?

Căutați în învătătorii spirituali bunătatea, cunoașterea, iubirea, empatia, înțelegerea, răbdarea, realismul, bunul simț. Căutați CERTITUDINI nu povești inventate, FIȚI REALIȘTI, și cautați IUBIRE, nu judecăți și acuzații. CĂUTATI SOLUȚII nu povești neverificabile, CEREȚI-LE SFATURI ORI CLARVIZIUNI, CE POT FI VERIFICATE ÎN LUMEA REALĂ, nu într-o lumea fantastică de „ceruri înalte”, dimensiuni inventate, îngeri cu nume de om ce aparțin fanteziei, reptilieni creați de mintea umană, extratereștri sau elfi!

Uneori ADEVARUL este umbrit intenționat de o nuanță. Uneori MINCIUNILE acestor escroci compromit și pe cei ce lucrează în lumină, duh și adevar.

Fiți practici, realiști, înțelepti și mai puțin creduli în fața unor astfel de „orbi” ce se numesc singuri pe ei clarvăzători. Aveți credință în Dumnezeu. El e răspunsul la tot. El e cel ce vă-ndrumă spre un anumit învățător spiritual. Cereți-i LUI ajutorul și ghidul luminii chiar va apărea.

Rugati-vă cerului pentru îndrumare în toate aspectele vieții, uneori rugăciunea e mai valoroasă decât orice sfat spiritual. Adevarul e simplu. E în inima voastră.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)