Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Scopul în viata si cum sa-l gasesti... (partea 1)

Atunci când ne trezim spiritual, începem să ne punem întrebări. Iar una din întrebările esențiale, puse deseori, este: DE CE NE AFLĂM AICI, PE-ACESTĂ LUME? Oare există un scop? Ne întrebăm dacă există un scop al întregii omeniri, și un scop personal. Și care este scopul nostru personal, dacă există.
Există. Răspunsul la întrebări este DA.
Scopul întregii omeniri este evoluția spirituală.
Cum? Prin experiență, prin învățare, prin bucurie și uneori prin suferință. Suferință pe care e necesar să-o depășim, s-o sublimăm, s-o transformăm în ceva bun. (continuare)Scopul în viata si cum sa-l gasesti... (partea 2)

Dacă simți că timpul trece pe lângă tine și zilele par trase la indigo. Dacă ai un anume sentiment de plictis, ori irosire, și viața pare searbădă, ori dimpotrivă e dominată de stres, atunci trăiești fără să ai în minte și mai ales în inimă, un scop. Un scop al tău, personal, important pentru tine, un vis tainic al inimii, o dorință scrisă în ADN, care strigă la tine să o scoți la lumină. Dorința, scopul, visul, oricum ai numi acest imbold, e ceea ce dă sens vieții și în același timp te ajută să evoluezi. (continuare)Life is a journey

Next station 2019…
Era reclama unei agenții de turism și când o auzeam în trecut visam să călătoresc. Nu prea aveam cu ce și cu cine. Visam doar la călătorii îndepărtate, aparent imposibile pentru persoana mea. Acum când am făcut din călătoriile peste mări și tări un mod de viață, am înțeles adevăratul sens al acestor cuvinte. El nu se referă doar la acel tip de calatorii, numite excursii. Suntem călători, prin lume și viață. Suntem mici călători ce aparțin clipei, printr-un univers imens ce aparține eternității. (continuare)Cheia spre o viata împlinita – evolutia spirituala prin schimbarea constiintei

Perspectiva din care privim lucrurile, face ca lucrurile privite să apară într-o anumită lumină. Iar această perspectivă depinde de nivelul nostru de conștiință, sau altfel spus, de nivelul nostru spiritual, de treapta de pe care privim lucrurile. Vrei să înțelegi mai mult? Să vezi lucrurile altfel? În profunzime, într-o lumină cât mai obiectivă, să le înțelegi adevăratul sens și rost? Fă în așa fel încât să-ți crești nivelul conștiinței și astfel toată viața ta îți va părea altfel. Luminile și umbrele din filmul al cărui actor principal ești, se vor schimba, aceeași oameni îți vor părea a fi alte persoane, sau anumite persoane vor fi înlocuite de alți oameni, care se vor potrivi mai bine cu tine, cu nivelul tău actual. (continuare)Scoala Pamânt

Sunt mulți care vor să se nască pe planeta Pământ, întruparea e un privilegiu și există o multitudine de suflete ce-și doresc să vină aici. Înseamnă că Școala Pământ e bună, e o școală de elită, de unde ies absolveți super pregătiți pentru a trăi și călători în Infinitul univers cu multiplele sale lumi, dimensiuni și sublumi.
Din păcate nu toată lumea absolvă. Nu toți trec testele. E o școală grea. Grea dar frumoasă, aș adăuga eu. Să ajungi OM nu e ușor. Este o școală în care se clădesc conștiințe. Pare simplu, dar nu e. Celor care nu pot trece examenele din prima, li se dau șanse multiple. (continuare)


Daca vrei sa fii fericit, atunci… fii

Sfârșit de an Bine... bine... ar spune unii, dar... e foarte greu dacă ai probleme...
Eu spun... fericirea ta depinde întotdeauna de tine, nu de alții. E o stare interioară. Iar din starea ta interioară se naște viața ta zi de zi.
Desigur, nimeni nu poate fi fericit în anumite situații. Atâta timp cât trăim în lume, ne asumăm faptul că aceasta e cu „bunele și relele” ei. Și sunt situații în care e firesc să fii nefericit, pentru că așa e clădit psihicul uman. Dar ele sunt punctuale, pentru că n-avem decât să două variante, fie pot fi rezolvate, fie... pot fi acceptate. Da, ar mai fi și a treia variantă aplicabilă uneori, să avem „puțintică răbdare”... (continuare)


Treptele rugaciunii

Sfârșit de an Rugăciunea e mai mult decât o discuție cu Dumnezeu, e o cale. Calea de a cere ceva, calea spre pace sufletească, protecție, evoluție, ori pur și simplu calea de a ne conecta la esența acestui univers fascinant. Depinde... de pe ce treaptă începem dialogul și ce urmărim să obținem.
Vorbim uneori cu Dumnezeu și ni se răspunde repede, sau după o îndelungată insistență, însă alteori avem impresia că vorbim singuri și universul ne întoarce un ecou rece și lipsit de sens al cererii noastre. Mulți oameni se întreabă de ce. Deși fiecare caz în parte e unic, fiecare întrebare are un răspuns... universal și multiplu, dacă pot spune astfel. (continuare)

Ce înseamna sa ai succes?

Iubirea ne primita Există pe lumea asta multe șabloane, și mulți se rătăcesc printre ele, căutănd uneori chiar să se conformeze, să-și schimbe silueta, gândurile, hainele, profesia, activitățile, ca să se potrivească noțiunii de... succes. Să fie „un om de succes”, să fie la modă, să aibă mulți fani. Cândva am fost și eu așa, acum mă uit în urmă și... zâmbesc..
Și totuși ce înseamnă să ai succes? Ce imagine sau ce stare îți invocă acest cuvânt?
Toți ne imaginăm succesul cumva, un anumit scenariu, cu noi înșine în rol principal. (continuare)

Câteva semne de dezechilibru sufletesc .... si ignoranta

Iubirea ne primita Nimeni nu e perfect, toți suntem însă perfectibili și suntem parte a unui sistem aflat în evoluție. Nimic nu e static, însă multe lucruri pot fi repetitive pentru mult timp. Întâmplările și stările psihice, chiar neplăcute fiind, nu sunt pedepse, ci sunt faze ale sufletului, sunt momente care depind mult de noi. Toți avem momente în care zburăm spre zări albastre sau momente în care ne poticnim rămânând blocați pentru mult timp în ceva ce nu ne e de folos, ori nu ne place. (continuare)


Când cineva nu te iubeste, nu insista, ci întoarce iubirea întreaga spre tine

Iubirea ne primita Primesc mesaje de la femei prinse în iubiri inexistente, stând de vorbă cu stafii ale trecutului și dorind cumva să le reînvie. Să reînvie sentimente și emoții ce n-au nici o forță, pentru că de fapt n-au fost vreodată vii în sufletul celui devenit amintire. Vor să învie iubiri inexistente. De ce inexistente? Pentru că dacă acel el, ar fi iubit, n-ar fi plecat.
Mă întreb acum, ce e iubirea, și constat că n-o pot cuprinde în cuvinte, nu pot s-o definesc prin relații, nu pot să o reduc la 2, pentru că iubirea e o stare de spirit, ceva infinit și divin. E greu de definit. Și totuși toți o trăim și în consecință știm toți ce e, deci să lăsăm definițiile. Și totuși e necesar să spun că și dacă fiecare o înțelege în felul său unic, special, ea totuși are elemente comune prezente în toate cazurile. Unul din ele e simplu: cine iubește nu pleacă. (continuare)


De ce uneori nu se împlinesc previziunile si cum se creaza viitorul

Intrigile – unealta diavolului Toți suntem uneori ispitiți să aruncăm o privire în viitor. Uneori acest lucru ne ajută prin simplul fapt că ne liniștește, ori ne încurajază. Alteori, ne dăunează pentru că ne sunt relevate lucruri ce au menirea de a ne speria, ori de a ne face programe negative.
Însă întrebarea cheie este: viitorul se poate prevedea cu adevărat și întotdeauna?
Răspunsul este... da și nu... pentru că...
Viitorul se crează clipă de clipă, aș putea spune că el respiră aerul prezentului, care îl face să existe, să trăiască, să meargă înainte, (continuare)


Intrigile – uneltele diavolului

Intrigile – unealta diavolului Imaginează-și că ai avut cândva o prăjitură preferată? O prăjitură atât de bună încât atunci când o mâncai simțeai bucurie, pace și uitai de toate grijile lumii. Și după masă te simțeai bine, sătul și fericit. Nu-ți trebuia nimic altceva. Era momentul ăla bun, cu urmări relaxante. Te duceai la aceeași cofetărie și o cumpărai când și când. Apoi într-o zi prăjitura nu a mai avut același gust. A devenit searbădă, parcă îi lipsea ceva, ori i se adăugase un ingredient ce strica acel gust minunat. Ți-ai spus că poate... „s-a întâmplat”, că... (continuare)


E primavara, fa-ti ordine în suflet si în viata...

Am intrat în anotimpul schimbării. Gerul și zăpada, s-au transformat în briză cu mireasmă de floare albă de măr, iar energia vieții e setată pe crestere. Am intrat în anotimpul înnoirii nu doar din punct de vedere fizic, ci și din punct de vedere spiritual, și mai ales energetic. Între luna februarie și pe tot parcursul lui aprilie, avem ocazia să ne transformăm atât sufletul, cât și organismul, purificându-ne. În această perioadă luăm contact cu viitorul, mai exact se pun semintele din care se vor materializa visele noastre. E bine să știm CE VREM și e bine să știm... (continuare)


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)