Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Când trebuie si când nu trebuie sa daruim neconditionat...

Se vorbește mult prin mediul virtual de dăruire, mai exact de dăruirea necondiționată. Unii o recomandă fără a discerne, eu nu. Și vă voi spune de ce.
Văd cum există persoane bune, miloase, suflete inocente și deseori ignorante, care dăruiesc anumitor indivizi, iar și iar... iar în schimbul dăruirii lor primesc, un pahar gol. Privesc spre el și parcă l-ar vrea plin cu un zâmbet, cu un multumesc, cu o schimbare de comportament, cu ceva... Sau mai rău, uneori primesc un pahar cu otravă. (continuare)

India, o lume magica si greu de descris…

India Oricât ai vorbi despre India, nu o poți zugrăvi în cuvinte. Aș putea spune că India se trăiește, nu se povestește. India se simte, nu se înțelege prin imagini sau cuvinte, totuși voi încerca. În India e necesar să poți să simți energia și căldura degajată de ea, caldura climei, căldura oamenilor, căldura clipei… Acea căldură ce o poți surprinde privind atent la zâmbetul firesc al omului de pe stradă.
În India nivelul energetic e diferit, în sensul că e mult mai mare decât în alte locuri pe Pământ, iar tu ca om ai nevoie de multă forță și energie psihică (continuare)


Constiinta prezentului si iubirea de sine

Constiinta Pare ciudat să tot auzim vorbindu-se despre necesitatea de a trăi în prezent, și despre importanța acestul fapt. La fel de ciudat poate părea unui necunoscător și îndemnul de a fi noi înșine. Ca și cum am putea trăi în alte vremuri și am putea fi altcineva. Oare se poate așa ceva?
Întrebarea este retorică, desigur. Se poate! Se poate dacă ne referim la suflet sau altfel spus la psihic. Putem fi prezenți doar cu trupul, iar cu sufletul să fim altundeva, hoinărind pe cărări îndepărte, acolo unde ne este de fapt gândul. Și astfel intrăm într-un alt spațiu-timp. Deci prezentul dispare.
De asemenea, putem să ne comportăm într-un anume fel, putem lua anumite decizii, însă ele să ne dea un sentiment de gol interior, de neliniște, (continuare)


Nu renunta niciodata la vise...

Sunt visele tale. Nu renunța la ele! Noi toți, fie la început de an, fie în momentele speciale ce le sarbătoresc marea majoritate a oamenilor de pe această frumoasă planetă, cum ar fi Paștele, Crăciunul, zilele sfinților mari, ori zilele noastre de naștere, datorită ��ncărcăturii emoținale a momentului, putem să luăm contact mult mai ușor cu subconștientul nostru. Sunt momente de introspecție pentru noi, momente de bilanț, de întâlnire cu sufletul nostru și cu programele sale. Sunt momente în care privim în cartea vieții noastre și vedem ce-am realizat și ce nu… (continuare)


Totul despre iubire… si karma

Totul despre iubire… si karma Nu sunt sigură că vreun om trăitor pe Pământ, poate spune chiar totul despre iubire, un sentiment divin, evident, deși titlul articolul meu a fost inspirat de titlul filmului americam de altfel destul de drăgut și incitant „Totul despre sex”. Și asta desigur nu întâmplător pentru că cineva m-a întrebat de curând dacă sexul are vreo legătură cu iubirea. Lucru la care mă gândeam de o vreme și eu.
Are uneori, alteori nu. Se poate face sex fără iubire, însă nu există iubire împlinită fără sex. (continuare)


Meditatia adevarului

Meditatia adevarului Unul din lucrurile cele mai distructive pentru suflet este INCERTITUDINEA. Acea stare, situație în care nu esti capabil să vezi sau să știi adevărul din spatele unei relații sau situații. Nu contează cauza pentru care nu poți vedea acest adevăr de care ai atâta nevoie. Fie ești prea implicat, fie îl cauți unde nu trebuie, ori prin metode incerte și superficiale, fie ești prea tensionat, fie își dorești prea mult existența unui anumit adevăr și ți-e frică să vezi REALITATEA. Datorită multor motive sau fapte pe care nu are sens să le mai enumăr aici se instalează în suflet starea de incertitudine, un adevărat consumator energetic și un motiv de dezechilibru în ființă și destin. (continuare)


Capcane ascunse in drumul sufletului spre lumina

Drum de lumina Iată câteva din capcanele izvorâte din frici, ascunse în drumul spre lumină. Capcane care ne pot conduce pe căi greșite, pe un drum ce ne afundă și mai mult în iluzie:

1. Când „vocea inimii” nu e chiar… vocea inimii.
2. Când iertarea devine o povară.
3. Când te simți vinovat să fii tu.
4. Când vrei să joci rolul de salvator (în curând)
5. Când nu eşti capabil să spui NU. (în curând)
(continuare)


Cunoastere, putere, iluminare…

Cunoașterea Sau altfel spus cele trei trepte ale evoluției spirituale. Deseori sunt întrebată despre menirea personală, despre acel „ceva” special ce îl putem face, fapt ce ne dă unicitate și care ne dă senzația că este scopul pentru care am venit fiecare aici. Însă e bine să știm, că dincolo de acest aspect personal și diferit pentru fiecare ființă, aspect ce se referă de fapt la contribuția noastră unică la evoluția lumii ca întreg, toți avem de fapt ... (continuare)


Iubeste-ti sufletul

Nufar roz Pentru a fi fericit trebuie sa-ti iubesti sufletul. Multa vreme n-am inteles ce inseamna practic acest lucru. Acum observ multi oameni ce nu inteleg cat adevar si cata putere iti poate da aceasta iubire. Multi oameni nici nu se gandesc la sufletul lor… unii habar n-au ce e… si nici nu le trece prin minte ca ascund in ei o comoare creatoare, o comoara ce ii va insoti in eternitate. Nu… de fapt nu ii va insoti… mai bine spus ei habar n-au ca sunt, suntem… nemuritori. (continuare)


Comuniunile cu ingerii

Comuniunile cu ingerii Ingerii sunt slujitorii Cerului, sunt fiinte de Lumina, fiinte energetice de vibratie inalta, create din iubire si supuse Celui Preainalt. Dumnezeu dupa cum bine se stie, a creat mai intai ingerii, apoi Pamantul cu toate fiintele sale si in final Omul. Dumnezeu are ratiunile Sale, una din ele e ca ei, ingerii, erau mai intaii necesari...
Arhanghelii sunt ingerii cei mai apropiati de Om si de Cer in acelasi timp, spre deosebire de ceilalti ingeri de vibratii mai inalte precum Serafimii sau Tronurile. Dincolo de Arhangheli, mai apropiati de pamant sunt Ingerii pur si simplu, ce li se supun Arhanghelilor si implicit divinitatii, care se afla pretutindeni, nevazuti, nestiuti, simititi de cei mai sensibili si lucrand tacuti in si cu Lumina divina.
Diferenta dintre Arhangelii lui Dumnezeu si binecunoscutul arhanghel Lucifer ce a fost cel mai frumos arhanghel, (continuare)


Ce este de fapt pacatul…

Lebede Nu e om sa nu fi auzit despre “pacat”. Sau despre faptul ca toti “suntem pacatosi”… Multi privesc cu suspiciune acest concept si il atribuie dorintei de dominatie a bisericii, sau dorintei de a-I infricosa pe oameni. Altii insa, iau in serios temenul si se considera vinovati de multe aspecte ale vietii lor. Unii se considera iremediabil niste pacatosi, motiv simplu de invocat cand datorita lipsei de cunostere si/sau lipsei de ambitie, ori lenei, nu si-au implinit o dorinta. De vina e … pacatul. Este sau nu asa?
In fond, ce este pacatul?
Este o greseala a sufletului. (continuare)


Suflet si spirit

Suflet si spirit Daca trupul este templul lui Dumnezeu, atunci sufletul este altarul, iar spiritul lumina din noi. Cred ca aceste cuvinte nu sunt doar parte a unei frumoase metafore, inspirata de un inger in zbor, ci un deplin adevar. Dar ce este atunci spiritul? Si care e diferenta intre suflet si spirit, daca aceasta exista cumva? Exista si ea face parte din procesul evolutiei.
Cert este ca omul nu e alcatuit numai din cele accesibile ochilor nostri “lumesti”, ci exista in noi, si dincolo de noi, un univers infinit, misterios, dar foarte prezent si real, univers ce poate fi vazut, stiut, simtit, studiat de cei ce vad in lumea nevazutelor sau pot lua contact intr-un fel sau altul cu ea. Mai nou si de tehnologie, de aparatul Kirlian, cu ajutorul caruia se vede aura noastra energetica, ori de “biorezonator” ce detecteaza energiile din noi, sau alte tipuri de aparatura stiintifică. (continuare)Binele, raul… si jocul vietii

Binele și răul Binele și răul fac parte din jocul vieții. Dacă despre bine știm că nu poate veni decât de la divinitate, despre rău putem spune că provine din uitare. Uitarea a cine suntem noi cu adevarat. Uitând acționăm în dezacord cu propriul suflet, fapt care provoacă nu doar durere spirituală, ci și diverse conflicte, situații din care prin înțelepciune, cunoaștere și adevăr putem să ieșim făcând astfel pași spre lumină.
Dacă nu ar mai exista conflicte, Pământul ar deveni Rai, și ar însemna că evolutia noastră pe acest plan s-a oprit sau a ajuns la final. (continuare)
Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)