Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Un strop de întelepciune pentru noul 2020!

Ce e un om în fața universului, în fața infinității spațiu timp care ne înconjoară? O scânteie de viață, o mică parte din mărețul Dumnezeu, vine răspunsul de fiecare dată când mă întreb. O parte, venită aici să experimenteaze, să învețe despre sine și viață, să crească, să iubească, să se bucure, să FIE.
M-a întrebat cineva de curând: “ce înseamnă să fii spiritual, evoluat spiritual”. Recunosc faptul că vrând să dau un răspuns cât mai corect, am stat câteva clipe să mă gândesc înainte. Și am concluzionat că dincolo de toate detaliile, legile și definițiile legate de acest aspect, (continuare)


Jocul cu energia

Cu energia poți să te joci, poți să o simți, poți să creezi, sau poți distruge. Cu energia poți face multe, dacă înveți să o înțelegi, să o transformi, să o modelezi.
Dacă simti energia, poți merge pe firul ei și poți să ajungi la informație, adică, poți primi un răspuns la o întrebare sau... la mai multe.
Energia nu minte. Nu are cum. Ea este ceea ce ESTE. Și atât.
Energia este prezentă pretutindeni în acest univers. In fond e Universul însuși. Noi suntem energie, diferenta o face vibratia si informația. Iar vestea bună e că noi suntem receptivi la așa ceva! (continuare)

Recunostinta – acel sentiment ce ne apropie de Dumnezeu.

Recunostiinta Oare întâmplător ne spune Iisus să cerem ca și cum am avea? Să mulțumim ca și cum am primit? Unii cred că vorba doar de sentimentul de bine, de împlinire ce îl dă primirea lucrului cerut, sentiment pe care trebuie să ni-l imaginăm. Adevarat, însă e un adevăr parțial. Pe lângă acesta mai e vorba și despre sentimentul de multumire, adică recunoștință, pe care un om îl are când primește ceva. (continuare)


Cum ne energizam dupa o perioada stresanta

Cum ne energizăm după o perioadă stresantă Sau mai exact, cum să ne reechilibrăm fizic, psihic și energetic, după o perioadă stresantă, ori când ceva nu ne-a mers cum am fi dorit, lucru ce nu putem spune că nu ne afectează, ori după anotimpul rece, ori după o boală de mai lungă sau de mai scurtă durată, după un șoc emoțional, după pierderea cuiva drag, sau pur și simplu când suntem obosiți pentru că am muncit prea mult, mai mult decât acceptă sistemul nostru psihic și energetic. (continuare)


Adevarul de dincolo de negari…

Adevărul Dacă negăm un lucru evident, nu înseamnă că el nu există, doar recunoscându-i existența îl putem face să dispară.
E mult mai simplu să spui „nu” și să tragi perdeaua grea peste scenariul sufletului. Însă spre deosebire de o seară petrecută la teatru, acest scenariu nu se termină o dată cu tragerea cortinei. Piesa de teatru din sufletul nostru continuă. Continuă și dincolo de perdea, pe scena tainică a vieții. A vieții noastre interioare.
Cel mai simplu este să fugi de tine. Însă această simplitate nu e decât o aparență, o minciună ce duce la frustrări și deci la complicații și mai mari. Pentru că viața reală e cea de dincolo de negări. (continuare)


Escrocii si spiritualitatea…

Escrocii si spritualitatea Mergând pe cărarea spirituală în căutarea acelui ceva, unic și eliberator, uneori omul neînarmat cu cunoaștere se poate rătăci. Poate porni pe cărări false ce nu duc nicăieri, sau poate da de anumiți ghizi care pretind că ei cunosc lucruri pe cât de aberante și inutile, pe atât de ne verificabile. Totuși escrocii au o inteligență diabolică, și stiu că nimic nu e mai fascinant decât misterul, și nimic mai vulnerabil decât un om care are probleme. Și atunci… de ce să nu profite ei un pic folosind cu tupeu fantezia, o fantezie din păcate NEVINDECĂTOARE. (continuare)


Câmpul auric si tainele sale

Aura corpului Nu mai e un secret că tot ce există are o aură, un câmp de lumină ce pare că radiază din ființă. Nu doar sfinții ce sunt pictați în incoane cu aureole luminoase, ci noi toți suntem construiți după același tipar. De fapt acest câmp energetic face parte din ființă, o înveșmântează, iar când spun ființă, mă refer atât la om cât și la animal și la plantă. Chiar și pietrele emană energie. Tot ce e viu are o aură. Iar universul în întregul său e viu, si dincolo de vizibil existând viață, însă o viață vibrând pe alte frecvențe de cele accesibile ochiului fizic uman.
Suntem energie, lumină, vibrație. Avem aură energetică, chakre și nadisuri. Suntem mai mult decât putem vedea. Suntem ființe de esență dinvină, pornite într-o călătorie magică, de experimentare a (continuare)


Parintii, copiii si karma

Vedele Fie că ei ne sunt cei mai apropiați și dragi prieteni ai sufletului, fie că îi considerăm niște oameni cu suflet de piatră, ce nu ne înțeleg și sunt vinovați pentru neîmplinirile noastre, părinții noștri nu ne-au fost dați întâmplător. Distribuirea lor în rolul acesta important pentru noi, în acest rol indispensabil pentru ca noi să intrăm în marele joc cosmic, ni se datorează în totalitate. Sau altfel spus avem anumiți părinți pentru că am rezonat cu ei la nivel spiritual. (continuare)


Împacarea… cu sinele

împăcare Sufletul omului este un infinit plin de mistere. Niciodată nu le putem desluși pe toate, însă ceea ce știm e suficient pentru a putea fi pas cu pas mai aproape de lumina divină. Ceea ce ni se relevă prin vise, prin sincronicități, sau prin alte metode mai putin accesibile celor neinițiați, este ceea ce avem nevoie pentru a ne găsi pacea și armonia. Iar acestă pace întotdeauna se va reflecta din interiorul nostru în viața noastră, pentru că lumea în fond nu e decât o oglindă a sufletului. (continuare)


Sfarsit de an… sfarsit de capitol...

Sfârșit de an Nu întâmplător pe Pământ totul este împărțit în etape, clase, termene… până și timpul etern si infinit e împărțit de om în ani, ore, minute, secunde… secole, milenii… anotimpuri… Omul are nevoie ca din când în când să se oprească măcar simbolic din drum și să revadă ce-a trăit până atunci. De fapt, omul are nevoie să se întâlnească cu el însuși. Să se oprească și să privească în oglinda sufletului, a propriului suflet, să de vadă și să se cunoască pe sine. (continuare)


Puterea atentiei... te ajuta sa atingi cerul

Atinge cerul De cum am ieșit cu ea pe stradă a început să se vaite:

“Mă doare piciorul, vai… ce tare mă doare… , nu cred că pot să merg… mă doare…”

Mergea aplecată într-o parte, țindu-se de brațul meu, iar fiecare pas părea să fie pentru ea o lovitură, nu un mod de a merge înainte. (continuare)


Spune DA, spune NU, asculta soapta sufletului tau…

soapta Deseori un “DA” sau un NU ne pot schimba sensul vietii, fie ca el porneste de la noi însine, fie ca vine din partea altcuiva. O simpla decizie ne poate duce spre o anume directie, iar cursul urmat va fi ceea ce TRAIM noi.
Imaginati-va viata ca pe un oras cu multe strazi, cu multe intersectii, ganditi-va ca ajunsi la rascruce deseori e necesar sa decideti ce cale sa urmati. Pentru a nu ramîne acolo privind nehotarît catre viata, doua lucruri sunt necesare, sa stiti unde vreti sa ajungeti si sa faceti pasul pe cale spre scopul ales. (continuare)


Iubire si cunoastere sau cand paharul este pe jumatate... plin

inimi Care e diferenta între omul "bun" si omul "rau", mai bine spus între omul care are iubire suficienta în suflet si cel al carui suflet e prepondereant lipsit de aceasta energie sublima?
Nu e doar diferenta între cel ce vede partea plina a paharului si cel ce vede paharul ca fiind pe jumatate gol. Marea diferenta tocmai aici începe. Cand paharul este pe jumatate… gol. (continuare)


Exercitiu pentru suflet...

Fluture de lumina Stai citeva minute in liniste si intra in Imparatia sufletului tau. Vei gasi acolo tot ce esti si ai fost candva si samanta a… tot ce vei fi. Vei gasi acolo oamenii pe care i-ai cunoscut intr-un fel sau altul, intamplari, bucurii si regrete. Pentru o clipa incearca sa-i vezi pe ei, pe ceilalti oameni, ca fiind nimic altceva decat suflete, suflete ca si tine pornite intr-o calatorie fascinanta. (continuare)
Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)