Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Totul trece… tu priveste viata cu dragoste!

Mi-aduc aminte cum îmi povestea bunica mea despre momentul când se auzeau sirenele și trebuia să se ascundă prin beciuri, pentru că urma un bombardament, cum la vederea acelor avioane, le îngheța sufletul, cum nu știa dacă după acele clipe va mai avea casă, dar mai ales dacă vor mai avea viață...

Mă tot gândesc la ea și la generația ei care e trecut printr-un război îngrozitor...

Apoi prin comunism, când mi-aduc aminte vag, pentru că eram copil, cum ea se trezea dimineata să se ducă să stea la cozi pentru o porție de mâncare pentru mine și ai ei, sau pentru a umple butelia unde se făcea listă, deschisă pe la 4 în zori.

Și cum.... nu avea parte decât de 2 ore de TV cu un program de rahat. Și cum nu putea să-și facă bagajul și să vadă zeci de tări... cum fac eu.

Apoi a venit mirobolantul ‘89 și nici după aceea viața n-a fost chiar floare la ureche pentru generația ei...

Și totuși bunica a trăit 90 de ani... și a murit cu mintea limpede, știind că moare, în patul ei... Și nu s-a plâns niciodată. Și viața ei pentru noi... a FOST IUBIRE.

Și știu bine ce spun...

ACEA IUBIRE MAI PRESUS DE ORICE...

Revenind la momentul de acum...

Ne plângem că s-au închis mall-urile, restaurantele, sălile de sport... saloanele de coafură și cosmetică și că nu putem ieși din casă decât cu ... o declarație în buzunar...

Da, ne plângem că am fost loviți în plăceri... că despre asta e vorba!

DAR....

Avem sute de canale TV, avem internet, avem FB, avem google, avem telefoane mobile cu toți, avem magazinul din colț plin cu tot ce ne vrea sufletul... avem cărți despre orice...

Avem...

Dar ne plângem...

Și eu mă plâng și regret că nu pot zburda în această primăvară... și eu sunt la fel...

Dar amintindu-mi de ea... de bunica, acum, nu mă mai plâng, ci doar las o lacrimă să curgă în memoria ei și... zâmbesc.

Haideți ca în memoria celor dragi, ce au trecut prin lucruri mult mai rele, să mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce avem, să gândim POZITIV, să înțelegem că situația de acum, nu e chiar atât de tragică precum pare, că E CEVA TRECĂTOR...

Că a sta cu noi înșine, nu e cel mai mare rău, ci doar o PROVOCARE... să ne cunoaștem pe noi, să ne odihnim, să gândim, să tăcem, să luăm o pauză... ATÂT.

O PAUZĂ...

Eu nu mă mai plâng pentru pauza asta, ci îi mulțumesc bunicii pentru tot, și lui Dumnezeu pentru că m-am născut în generația mea....

MULTUMESC,
PACE
IUBIRE
ÎNȚELEPCIUNE...
VIITOR FRUMOS...
Vă îmbrățișesc cu drag...

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)