Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE.

Pentru că astfel de trădări se repetă, se vor repeta și sufletul celui ce iubeste se va simți din ce în ce mai singur, mai jefuit, mai lipsit de valore.

A lăsa pe cineva să te devalorizeze, înseamnă a te lăsa îngenunchiat de viață.

Este momentul în care e necesar să punem în balanță însăși VIAȚA NOASTRĂ, PREZENTUL NOSTRU, cel mai important dar divin, TIMPUL. Merită să-ți pierzi timpul cu acea persoană?

Dacă cel pe care-l iubim ne folosește pentru a DĂRUI ceea ce NOI ÎI DĂRUIM din tot sufletul, alteia, sau altuia, atunci a rămâne în acea relație e o dovadă certă ne NE IUBIRE DE SINE.
ÎN ASTFEL DE CONDIȚII nu vom mai avea puterea e a iubi, ne vom pierde încredere în noi înșine și bucuria de a trăi.

A accepta zeci de dezamăgiri, doar pentru că celălalt spune iartă-mă, dar își continuă nepăsător acțiunile, înseamnă să ACCEPȚI CĂ ATÂT MERIȚI TU DE LA VIAȚĂ.

ATENȚIE! Una este să fii alături de o persoană când are probleme, când e nesigur pe el, sau când a greșit față de acea relație neștiind nici el ce dorește - se numește empatie, noblețe sufletească, înțelepciune, bunătate și IUBIRE. ALTA este însă să continui să-i rămâi alături când el după discuții, timp, încercări, CONTINUĂ să dăruiască alteia/altuia IUBIREA TA.

Atunci e momentul SĂ PLECI.

E momentul să pui punct, chiar dacă doare.

E momentul să alegi dacă dorești o relație în care vei fi devalorizat si trădat în continuu, sau o relație în care să construiesti, să-ți construiești spiritul, casa, credința și cel mai important lucru PE TINE ÎNSUȚI/ÎNSĂȚI.

E necesar să rămâi și să păstrezi o relați în care te CLĂDEȘTI ca OM, nu o relație în care TE DISTRUGI CA SUFLET.

Iubirea înseamnă a fi alături, LA BINE ȘI LA GREU, însă NU înseamnă a fi alături unei persoane ce te DEVALORIZEAZĂ făcându-te să te simți urât/urâtă, lipsit de inteligentă, lipsit de putere, de valoare, non-sexi, ori non- important.

IUBIREA e un joc pentru DOI.

Lasă ușile larg deschise iubirii în relație, TESTEAZĂ, și vezi. Dacă cel iubit va invita la infinit un al treilea în relație, mai ales folosindu-se de tine, de prezența ta care ÎL LINIȘTEȘTE pentru a liniști la rândul lui pe ALTCINEVA, dacă se va folosi de înțelepciunea ta, pentru a o dăruia alteia/altuia, atunci PLEACĂ, nu construi IUBIRI pe nisipuri miscătoare, pe mlaștini, pentru că astfel nici măcar nu vei avea puterea să-l mai ajuți, dacă vei avea NAIVITATEA SĂ VREI, te vei scufunda împreună cu el.

Toți merităm să fim iubiți, toți merităm să trăim o iubire reală,

P.S.
Sunt convinsă că ați înțeles. Ceea ce am spus aici nu contrazice anterioara postare, pentru că una e să fii alături unui om slab, unui om cu anumite probleme sau necazuri, unui om ce poate nu se ridică la nivelul înțelepciunii tale, unui om ce poate nu are atâta experiență de viață, ALTCEVA ESTE SĂ FII ALĂTURI unui om ce te folosește și-ți calcă în picioare la infinit inima.
Să fiți iubiți!

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)