Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comPortretul vampirului energetic

Vampirism Vampirismul energetic este un fenomen real, există în realitatea cotidiană, nu doar în legende sau în povești cu prințese si zâne. Ei, vampirii energetici, trăiesc printre noi si prin felul lor de-a fi ne epuizează energetic, uneori cu intenție conștientă, alteori inconștient, adică fără ca măcar să vrea sau știe. Însă chiar si acesția din urmă la un anumit nivel știu instinctiv ce fac, ce au nevoie si ce vor, și în consecință au tendița de a se agața strâns de sursa lor de energie vitală.
Pe unii îi vedem, ei trăind sub formă UMANĂ, fiindu-ne prieteni, soți, rude, colegi. Vorbim cu ei, trăim cu ei, trecem pe lângă ei și habar n-avem ce sunt ei. Alteori ei sunt în preajma noastră și ne urmează NEVĂZUȚI sau ne vizitează în anumite momente, în funcție de energia ce le este necesară. Toți însă, indiferent de forma lor UMANĂ sau NON UMANĂ, profită însă de același lucru – energia noastră vitală.

Dacă vampirii din legende își înfig colții în gâtul victimei si se hrănesc cu sânge, vampirii energetici din viața reală își înfig ghearele energetice în câmpul nostru auric, ori se agață de chakre sau de canalele energetice si astfel își iau hrana vitală.

VAMPIRUL ENERGETIC UMAN

Deși aparent vampirii energetici umani, sunt de mai multe tipuri, în realitate ceea ce face diferența între ei sunt doar metodele prin care lucrează.

Indiferent de metodă, vampirul energetic ȘTIE (cel puțin la nivel interior) că victima pentru a-i ceda energie trebuie să devină VULNERABILĂ. Iar pentru asta el pur si simplu crează acele situații care o vulnerabilizează. Sau altfel spus provoacă acea stare sau stări psihice în care victimei îi cedează PROTECȚIA ENERGETICĂ naturală.

Acele STĂRI PSIHICE favorabile vampirilor sunt cele de:

- nervozitate, tensiune, tristețe, furie, mânie, revoltă, atenție excesivă – si am în acest ultim caz în vedere, fie persoanele care vorbesc foarte încet si/sau rar( în termeni populari sunt “miorlăite”), fie cele care tipă ori vorbesc foarte tare (tipul „centrul atenției”, fie cele care se folosesc de acțiuni extreme pentru a-i obliga pe ceilalți să se focalizeze asupra lor, vampirii regizând astfel un scenariu căruia omul îi va acorda o atenție concentrată, tensionată, nicidecum ceva natural.

METODE PRIN CARE VAMPIRII PROVOACĂ ACESTE STĂRI SUNT:

- creând sau menținând inutil un conflict deschis cu victima;
- provocându-i acesteia stări de iritare interioară, furie mocnită, nemulțumire sufletească prin diverse acțiuni, deseori aparent minore sau nevinovate, dar create de vampir exact în acest scop, știind că nu-i plac victimei;
- prin deschiderea de discuții pe teme negative – critici, bârfe, judecăți excesive, tone de nemulțumiri personale, sociale ori politice,etc;
- creându-și lor însiși stări (deseori imaginare) de boală pentru a atrage atenția;
- încercând să creeze victimei stări de vinovăție;
- autovictimizându-se, plângând, sau văicărindu-se excesiv, pentru a crea compasiune și… ENERGIE.

EFECTE ASUPRA VICTIMEI

Astfel starea psihică a victimei devine negativă. Într-o astfel de stare câmpul energetic devine slab, vulnerabil, iar vampirul a câștigat. Sunt foarte rari vampirii energetici umani care vor o energie pură, luminoasă, ei în general vor doar atât, ENERGIE – mai exact BIO ENERGIE.

CUM POȚI RECUNOAȘTE CĂ AI FOST VAMPIRIZAT

Dincolo de stările psihice enumerate mai sus, provocate special, după contactul cu un vampir, victima se simte:

- epuizată fizic si psihic, obosită, descurajată;
- deseori simte nevoia instinctivă de a se îndepărta de vampir;
- după ce discuția/acțiunea e încheiată, victima simte că o nemulțumeste ceva, dar acel ceva nu are o rațiune, cauză, motiv cert, logic uman ( în aceste cazuri ne fiind vorba de vampirism). În unele cazuri discuția cu vampirul nici măcar n-a vizat persoana sa, ci cu totul altceva, dar victima simte o nemulțumire difuză, neclară, fără cauză, iar situația i se pare stresantă.
- simte o apăsare pe suflet – în capul pieptului – ceva aproape fizic, deși nu există o cauză fizică. Sau simte în ceafă o stare de presiune/tensiune ce-i provoacă agitație si deseori dureri de cap.
- cei mai sensibili simt pur si simplu că ceva li s-a prins de aură, precum… o pânză de păianjen invizibilă dar enervantă – este cordonul energetic prin care se hrănește vampirul.

CEL MAI IMPORTANT EFECT însă este LIPSA DE PROTECȚIE ENERGETICĂ, din ea decurgând efectele enumerate mai sus si încă multe altele.

IMPORTANT!

Sa nu uităm însă că lipsa de protecție energetică este totodată cea care permite vampirismul. Un om cu o aură puternică si o vibrație înaltă, nu poate fi vampirizat. De aceea e bine să știm că în aceste cazuri un vampir, inițial face tot ce poate pentru a slăbi protecția victimei prin metodele descrise mai sus. Apoi el se alimentează cu bio-energie, fapt ce duce la pierderii energetice si astfel lipsa de protecție se accentuează.

Mai mult în locul energiei FURATE vampirul poate trimite propria sa energie poluată. Si astfel starea victimei se agravează.

Consecintele lipsei de protecție si deci ale vampirismului pot deveni în timp mult mai grave. Pot apărea astfel:

- boli ale corpului fizic;
- blocaje în soartă;
- haos în destin.

TEMPERAMENT, CARACTER , ATITUDINI specifice vampirului energetic

Vampirii pot fi caracterizati de CEL PUȚIN TREI sau MAI MULTE din cele de mai jos:

- sunt negativiști, pun răul înainte;
- fac exact ce știu că enervează;
- refuză logica simplă, umană;
- au o inteligență redusă, dar diabolică;
- sunt lipsiți de înțelepciune;
- au o sensibilitate aparte când e vorba de persoana lor – nu suportă nici cele mai mici ofense sau critici (singur, ei știu că starile negative fac ființa vulnerabilă, de aceea au grijă de protecția lor);
- nu au imaginație creaotare, altfel spus nu pot construi în sensul pozitiv;
- sunt obsedati de situații negative trăite pe care si le imaginează continuu sau le povestesc continuu si obsedant celorlalți;
- le place violența sub orice formă în mod excesiv – jocuri violente, filme violente, scene de război violente, stiri violente (sunt cei care se hrănesc preponderent cu energii foarte negative si durere psihică);
- sunt superficiali – ei judecă rapid situații și oameni în baza unor aprecieri personale, subiective, si astfel condamnă fără discuție și fără să înțeleagă lucrurile în profunzime;
- nu sunt buni psihologi;
- nu văd logica divină a lucrurilor;
- nu le place în biserică (excepție făcând vampirii ce se hrănesc cu energii luminoase, dar aceștia fiind puțini si cazuri speciale, nu vom discuta despre ei aici. Exceptii făcând și unii vampirii care merg în biserică fiindcă se simt ei înșiși epuizați si vor să-ți refacă aura);
- unii sunt foarte interesați de cunoaștere si viața spirituală, alții o ignoră total fiind materialiști convinși, în ambele cauzuri vorbim de extreme.
- nu sunt buni strategi pe termen lung – deseori ei nu realizeaz�� consecințele acțiunilor lor în timp, ei nevăzând lucrurile în profunzime;
- sunt egoiști si lipsiți de empatie;
- sunt încăpătânați – susținându-și cu tărie părerile si dorind să le impună celorlalți, neacceptând diversitatea creației;
- dacă se simt în pericol devin violenți si agresivi;
- apelează deseori la sanțaj sau la crearea de stări de vinovăție dorind să impresioneze astfel victima;
- se complac ei înșiși în stari de victimă, dorind să trezească atenția si deseori compasiunea prin provocarea senzatiei că sunt neajutorați;
- în situații de criză nu cer ajutorul lui Dumnezeu, sau dacă o fac este ceva superficial, în suflet ei fiind de fapt lipsiți de credință.

ÎN CONCLUZIE vampirii energetici umani trăiesc printre noi. Deseori cei care le cad victime sunt oamenii cu suflet bun, dar lipsiți de cunoaștere si uneori de voință.

Vampirismul energetic a existat de când lumea. În vremurile de demult oamenii știau acest lucru, dar atribuiau vampirismul numai vampirilor NON-UMANI sau VRĂJITORILOR.

CAUZELE vampirismului energetic uman sunt diverse. Aceste persoane fiind în general lipsite de energie vitală din motive karmice, ca efect al greselilor din vieți anterioare. Greseli pe care le continuă în prezent sub o formă sau alta.

Despre metodele folosite intenționat de VRĂJITORI aleg să nu vorbesc aici. Nici despre metode speciale de protectie. Însă vă pot spune unele din cele mai simple, sigure si la îndemâna tuturor METODE DE PROTECȚIE:

- starea de bună dispoziție;
- luarea în derândere a vampirului, pentru a-l enerva tu pe el;
- tăcerea asupra proiectelor personale în fața vampirului dacă doriți împlinirea lor;
- detasarea psihică de el si de problemele cauzate de acesta;
- lipsa de frică, dar nu asociată cu aroganța si credința că suntem mai presus de legile acestui unvers si deci, invulnerabili;
- credința în faptul că Dumnezeu ne protejează dacă îi cerem asta,
- rugăciunea, meditația de relaxare;
- baile cu sare, amoniac, anumite uleiuri naturale;
- tămâia si arderea anumitor uleiuri esențiale
- si nu în ultimul rând - lipsa de sentimene negative la adresa vampirului pentru a nu intra în acord armonic (rezonanță) cu el.

Și… încă un ultim sfat.

Nu întotdeauna vampirii energetici sunt vinovați pentru furtul energetic, nu întotdeauna sunt conștienți de ce fac, însă întotdeauna este recomandat sa-i evitați. Pentru că energia necesară proiectelor, veți fi nevoiți s-o folositi pentru protecție, iar proiectele se vor realiza greu sau uneori chiar deloc. Deci nu uitați, prin cunoaștere, înțelepciune si voință puteți scăpa de vampiri.

Fie ca bunul Dumnezeu să ne lumineze sufletul, să ne îndrume pașii și să ne îmbrățișeze inima.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)