Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Sinca Veche, un loc magic si vindecator

Sinca Veche Șinca Veche, un sat din județul Brașov, cu case modeste, cu oameni blânzi și generosi, un sat ce la prima vedere nu pare a avea ceva special și totuși e unul dintre cele mai speciale locuri de pe pământ, nu doar din această țară magică. Vorbesc aici despre întreaga zonă din jurul Mânăstirii rupeste, despre dealul sub care se află mănăstirea, și care se întinde mult în spatele ei. De fapt nu e vorba de o mănăstire, ci de o grotă, o mică pesteră, despre care se spune că a fost un vechi templu. Nu există un adevăr documentat, există însă legende…

Prin ce e specială ea?

Prin acel lucru ce face acest loc deosebit și vindecător: lumina albastră. Sau mai exact lumina bleu-argintiu, ce scaldă întreaba zonă, nu doar grota. Grota este punctul în care lumina e cea mai intensă, e focalizată. E locul unde ea e la nivel maxim, punctul central. După cum se știe lumina are un spectru larg ce cuprinde multe frecvente și culori, fiecare conținând anumite informații ce emană prin radiația sa.

De ce se împlinesc rugăciunile la Sinca si de ce oamenii se vindecă?

Lumina albastră energizează și are putere creatoare. De fapt ea este un amplificator. Mergând acolo, oamenii se roagă, emit gânduri, și prin gând intenții și imagini. Dacă rugăciunea este corect formulată atunci lucrul pentru care ne-am rugat se realizează. Altfel spus, Sinca e un loc cu multă energie, iar energia CREAZĂ. Sinca Veche

Oamenii au intuit și au pus în zidurile peșterii biletele în care și-au scris ce-și doresc. Oare Dumnezeu le citește? Un fenomen asemănător putem vedea la Zidul plângerii din Israel, unde oamenii lasă rugăciuni pe bilete.

Da. Raspunsul e DA. Însă fenomenul nu se petrece chiar asa cum cred unii, ci pur și simplu este ceva magic, dar… natural.

Nu vine nici un moș cu barbă albă să scoată biletele dintre pereții stâncii unde au fost îndesate cu încredere, speranță sau disperare. Nu… acolo, pe acele bilete, se află ceva important. Acel ceva este chiar scrisul nostru purtător de informație și energie. Altfel spus nu ce am scris pe bilet contează, ci faptul că ne-am lăsat amprenta acolo. O fotografie ar fi la fel de importantă poate mai mult, pentru că o fotografie e o sursa e informație și energie. Iar tot ce stă acolo intrând în contact cu lumina se energizează. E ca și cum amprenta noastră, ceva din noi, se umple de lumină.

Stânca din care e compusă grota e imprimată cu lumina albastră. Fereastra din tavanul ei e o sursă ce focalizează acea energie albastră. Ceea ce se află sub deal contine misterul ce face zona specială.

Aleg să nu vorbesc aici despre acest mister. Mi-a fost revelat când am meditat acolo pe deal. Mi-a fost arătat și printr-un vis din care n-am înțeles prea mult până nu m-am aflat acolo. Însă simt că e necesar să aleg să fiu practică și să vorbesc doar despre efectul lui, nu despre sursă, efectul este mai important pentru oameni, pentru viață. Nu sursa, nu ce se află sub deal. Ceea ce emană din sursă se îmbină cu razele soarelui, iar energia ce reiese este „flacăra alb albăstrie” energizantă si vindecătoare, acea „lumină albastră”.

Sinca Veche Grota a fost blocată într-o anume latură a ei de la intrare. Acolo, spun localnicii, se afla vechiul altar. Acolo se rugau strămoșii nostri dacii. Poate că nu întâmplător a fost blocată acea intrare și interzis accesul la vechiul altar. Din el se formează anumite subterane. Informația despre subterane este o viziune… un mesaj… luați-l ca atare. Grota și lumina aceea magică se află acolo de la începuturile lumii, dincolo de civilizatia dacică. Însă dacii știau.

Multi oameni s-au vindecat acolo. Batrânul ce vine des acolo și ne vorbeste despre vechiul altar ne spune ca el s-a vindecat acolo, și ca și el mulți, mulți oameni.

Îl cred, cu siguranță s-au vindecat toti cei ce stiu să se roage, toți creatorii de realitate. Însă nu toti, nu toți cei ce s-au aflat o dată acolo.

Tot acel bâtrân mi-a spus că cine a fost o dată acolo se va mai întoarce. Pentru mine nu credeam că va fi asa repede, însă m-am întors după numai o saptămână. Viața a aranjat asta, nu eu. Poate pentru că simt o atracție specială față de acel loc. Îl consider sacru, îl consider magic. E unul din cele mai puternice focaluri energetice de pe Terra. E unul din locurile unde se găsește un element sacru al Universului – focul.

Se spune că dacă găsim toate cele 5 elemente sacre și știm cum să le luăm cu noi – în sufletul nostru – devenim invulnerabili în fața răului, suntem curățati și eliberați de atasamente și blocaje, iar sufletul își încheie lecțiile karmice revenind definitiv Acasă, redevenind mult mai rapid în locul de unde a fost creat. El fiind nemuritor. Sinca Veche

Cele 5 elemente sunt: focul, aerul, apa, pământul, văzduhul. Fiecare din aceste elemente se găsește în mai multe locuri, nu doar într-unul singur și se relevă celor ce știu și vor să intre cu ele în contact.

Dacă mergeți la Șinca și vă rugati, și trece o vreme și aveți impresia că cele pentru care v-ați rugat nu se realizează, nu vă neliniștiti. Ele se vor realiza. Universul caută doar momentul potrivit, timpul propice și căile realizării.

Credeți și… veți avea. Credința mută munții.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)