Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Intalnirea cu Shiva

Atunci cand privesti lumea din jurul tau si zambesti in secret pentru ca stii ca ai putere de control asupra ei, ai facut un pas catre Shiva. Atunci cand privesti lumea din jurul tau si zambesti fericit pentru ca stii ca e o realitate iluzorie, si simti ca nu are nici un sens s-o controlezi, inseamna ca ai ajuns la intalnirea cu Shiva.

Tigru si dragon Cea mai mare puterea este cea de a renunta la egou si de a preda controlul vietii noatre Sinelui nostru mai inalt, care in hinduism este intruchipat prin Shiva - yoghinul perfect.
Shiva este zeul hindus care poarta o piele de tigru si calareste un taur, fapt ce simbolizeaza ca a invins fiara dinauntru, (in crestinism il avem pe sfantul Gheorghe, care invinge balaurul) si-si stapaneste forta imensa interioara.
Putem stapani aceste forte, insa nu trebuie sa uitam ca, nu putem stapini ceva ce nu cunostem.
Shiva are simbolul Lunii in crestere pe frunte, fapt ce simbolizeaza ca are deschis al treilea ochi, ca vede in lumea "nevazutelor". Dar sa nu uitam ca pentru a vedea adevarul si a ramane calm si impasibil, iti trebuie o mare stapanire de sine. Pentru a vedea ganduri urate sau pline de iubire, dorinte sau frici, viitoare bucurii sau necazuri, morti si nasteri, schimbari si stagnari, demoni si ingeri, ai nevoie de putere interioara. Pentru a vedea toate astea si a sti cand sa vorbesti si cand sa taci, sa poti accepta ceea ce vezi, sa intelegi ca unele lucruri sunt plati karmice, altele vraji sau blesteme, si toate in esenta sunt CREATIA PROPRIE a fiecaruia din noi, trebuie sa fii deja stapanul perfect al egoului, al mintii si emotiilor tale, sa fii precum Shiva.
Shiva sta in "pozitia lotusului", semn de calm, detasare si serenitate. Shiva are un sarpe in jurul gatului, semn ca stapaneste energia kundalini, ca sarpele interior s-a trezit, ca are deschise si perfect functionale cele 7 chakre. Astfel el isi controleaza dupa bunul plac emotiile interioare, pe toate planurile vietii, planuri corespunzatoare chakrelor. Kundalini este treaz si puternic, kundalini reprezinta puterea spiritului constient si in comuniune cu marea Constiinta universala.
Cum a ajuns Shiva sa devina astfel este de fapt marea provocare, pentru noi toti. Pentru ca toti aspiram sa fim precum Shiva.

Ochi Nu poti deveni Dumnezeu-om sau mai bine spus OM-DUMNEZEU decat cunoscand mai intai Lumea in care am fost trimisi, EXPERIMENTAND totul pentru a ne reintoarce la TOT.
Deseori, propovaduim iubirea, dar impartim REALITATEA in doua, in bine si rau, judecad cu asprime "raul" care nu e nimic altceva decat ACEL CEVA ce nu corespunde cu PUNCTUL nostru de vedere.
Nu poti iubi daca nu ai trait in dualitate, daca nu ai cunoscut atat binele cat si raul. Nu poti invinge balaurul interior, daca nu te-ai luptat cu el, daca pur si simplu negi existenta lui. Nu poti stapani forta tigrului daca fugi sau te ascunzi de el. Nu poti infrunta furia fiarei daca o tii inchisa in cusca spunand ca e mai bine asa, s-o ignori.
Ceea ce vreau sa spun e ca trebuie mai intai sa trecem prin dualitate pentru a reusi reunirea contrariilor, trebuie sa cunoastem viata sub toate aspectele ei, pentru a o putea intelege. De-asta a fost inventata iertarea! Pentru a ne accepta pe noi insine dupa ce am avut parte de tot. Pentru a-i accepta pe ceilalti dupa ce au trecut prin tot. Totul inseamnand albul si negrul. Negand sau excluzind parti din tot, emotii, senzatii, sentimente, negam o parte de aceasta lume creata de divinitate
Nu poti propovadui iubirea daca iti judeci semenii, si nu poti reunta la judecata daca nu ai trecut intai prin dualitate. Doar astfel poti intelege.
Sensul acestei lumi este acesta, intelegerea prin experimentare. Credeti ca puterea divina nu ar putea sa transforma instantaneu Pamantul in Rai? Cu siguranta da. Dar El ne da sansa sa facem noi insine acest lucru. Sa avem bucuria de a face personal transformarea. Eliberarea, detasarea si calmul. Intelepciunea si serenitatea. Iubirea si libertatea.
Creatorul ne lasa sa mergem la intalnirea cu Shiva, Sinele nostru DIVIN SI PERFECT, atunci cand vrem noi. Uneori ispititi de iluzia de control asupra acestei lumi. Alteori incredibil de idealisti si naivi. Drumul spre perfectiune trece prin imperfectiune. Pentru ca nu poti controla ceva ce nu cunosti, nu poti transfoma ceva ce negi, nu poti iubi ceva ce nu intelegi.
Dar ajungand la adevar, ne dam seama, precum Isus acolo pe munte cand a fost ispitit de diavol, ca puterea asupra lumii materiale e o putere iluzorie ce duce in final la scadere puterii spirituale si la indepartarea de divinitate. Insa deseori trebuie sa trecem prin ea, sa cunoastem si acest aspect al vietii si lumii. Trebuie sa fim vrajitori pentru a deveni sfinti.
Pentru a ajunge pe munte sau la intalnirea cu Shiva, trebuie sa avem puterea de a ne cunoaste cu adevarat, puterea de a renuta la orgoliul de a exclude o parte din Sine, puterea de a uni negrul cu alb.

Shiva Renuntarea la scheme, la judecati de valoare, la neiertari, la pretentii fata de semeni, la controlul asupra altora, sunt necesare. Dar nu putem reunuta la ceva ce nu recunoastem ca avem, nu putem renunta la ceva ce negam. Avem in noi si divinitatea si fiara. Iar cine neaga realitatea din sine, neaga automat realitatea ultima.
Zeitatile sau Sfintii pe care ii adoram sau la care ne rugam sunt aspecte ale Sinelui nostru spre care aspiram. Insa Shiva, Iisus, Fecioara Maria, Isis, dincolo de existenta lor reala in dimensiuni de Lumina, sunt CALITATILE NOASTRE SUFLETESTI, ce sunt inca ascunse, adormite sau poate chiar treze.
Ceea ce e cert e ca, adresandu-ne lor, le trezim in noi insine si putem prelua atributele lor, putem conversa cu ele, le punem in miscare, ne pot ajuta.
Ne pot ajuta sa devenim puternici si apoi sa renuntam la putere. Ne pot ajuta sa devenim precum Shiva si Iisus, controland lumea, avand putere magica asupra ei, si apoi sa renuntam la aceasta putere in favoarea uneia si mai mari si cu adevarat eliberatoare, cea a Creatorului Universal ce se va intalni cu Creatorul din noi.
Atunci cand cei doi se unesc, atunci putem trai fericirea IUBIRII si LIBERTATII depline, cununia interioara dintre om si Dumnezeu.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)