Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Scoala nocturna a sufletului…

Scoala din vis Știai că uneori când dormi mergi la școală? Dacă îți amintești măcar vag că ai visat că ești într-o sală de clasă, în pauze sau la ore, înseamnă că faci parte din acele ființe ce merg noptea la școală. Desigur e vorba de suflet. El hoinărește în somn prin lumi paralele, uneori în viitor, alteori pur și simplu în alte universuri ce au tainice legături cu al nostru, și deseori într-un univers asemnător cu cel în care vom ajunge după ce nu vom mai fi întrupați.

Deseori mă visam la scoală. În urmă cu mai mulți ani, credeam că e vorba doar despre amintiri. Cu toate acestea în acele clase, colegii erau fie persoane cunoscute de mult și nu neapărat colegi de scoală, fie oameni pe care nu-i cunosc, fie prieteni din prezent sau trecut. În timp, am observat că scoala s-a schimbat, unii din colegi au rămas, alții noi au apărut. Am observat că anumite persoane cunoscute mi-au apărut ca profesori, stând la catedră, iar apoi prin ei mi-au fost date într-adevar lecții de viață. Aceste persoane pe lângă lecțiile de viață ce mi-au fost date prin ei, sunt persoane cu un grad înalt de spiritualitate, cel puțin din punctul meu de vedere.

Am observat de asemenea că din clasele primare unde mergeam în urmă cu mai mulți ani, am ajuns să mă visez la liceu, la facultate și acum la un fel scoală superioară sau master. Însă niciodată nu-mi amintesc conștient cele învățate la ore. Îmi amintesc doar secvențe din conversații sau întâmplări petrecute în pauze. Însă ceva din subconștientul meu ce știu că are legătură cu Scoala din vis, mă îndeamnă într-o ordine perfectă să aleg să citesc anumite cărți de spiritualitate, să scriu articole despre anumite subiecte și să trăiesc anumite întâmplări ce nu sunt decât sincronicități. Sincronicități ce par a fi răspunsuri la întrebările sufletului, lecții de viață și… desigur întânirea dintre sufletul meu și spiritul infinit și măreț al lui Dumnezeu.

Tot neîntamplător, de la o vreme, găsesc prin cărțile ce le citesc confirmarea faptului că există într-adevar o SCOALĂ A CELOR CARE DORM – așa cum o numește Robert Monroe, autorul cărților ”Călătorii îndepărtate” și ”Călătorii în afara corpului”, școli unde și el ajunge în timplul călătoriilor sale astrale. Așa cum spune și el, dar și alții la acele, școli merg sufletele multor oameni pentru a învăța anumite lucruri, pentru a acumula informații benefice spiritului și desigur evoluției spirituale în timp ce aici dorm. Discutând personal cu diverse persoane, am aflat că și ele au vise de acest gen. Nu toți cei cu care am discutat sunt preocupati de spiritualitate. Însă nici unii nu își amintesc ce visează.

Se pare că fiecare clipă e unică și prețioasă. Se pare că viața e o școală ce ne învață ceva în fiecare secundă, iar timpul nostru este un dar prețios și nu trebuie irosit nici măcar atunci când dormim.

Nu… asta nu înseamnă că e necesar să stăm tot timpul cu nasul în carți, ci chiar și când ne relaxăm noi tot asta facem – învătăm.

Am intrat în meditație și am cerut răspunsuri în legătură cu lecțiile ce ni se predau la acestă scoală. De ce nu ne amintim? Ce sens au aceste lecții dacă nu știm nici măcar subiectul discutat la ore și scoala, sau mai bine zis facultatea ori masterul pe care o/îl urmăm.

Răspunsul a venit în mod firesc.

Inconștientul știe, toate informațiile se păstrează și vor fi veșnic acolo, ele ne vor însoți întotdeauna în călătoria noastră prin Univers. Fiecare zi trăită, fiecare carte citită conțin informațiile necesare pentru a conștientiza cât suntem încă aici, ceea ce învățăm teoretic în somn. Acolo avem parte de teorie, însă viața este practica.

Ceea ce e important e sensul acestor scoli. Teoria înseamnă informație, practica înseamnă informație și energie, iar rezultaul e o informație de nivel superior. Viața trăită la nivelul energetic al pământului este locul unde trecem sau nu… e serie de examene. Și nu putem evolua decât astfel.

Este un echivalent al faptului că orice scoală, facultate sau master am termina nu putem să ne considerăm specialiști în acel domeniu până nu punem informațiile teoretice în practică. Nimic nu poate fi însușit cu adevarat doar la nivel teoretic. Iar Pământul este ȘCOALA la care învătăm noi acum, este școala la care facem PRACTICĂ… pentru a absolvi cu bine lecțiile sale și unde trecem examenele necesare evoluției.

Am întrebat cum se numește școala la care merg eu și dacă școlile sunt diferite. Răspunsul nu l-am primit pe loc ci după o vreme prin vis, atunci când uitasem că am pus universului o astfel de întrebare. Am fost uimită și în același timp, răspunsul mi s-a părut extrem de firesc. Am aflat că urmez ultimele clase ale Scolii de vindecători spirituali. Și tot în acel vis am aflat că toate aceste lectii au ca efect modificarea ADN-ului. Mergând prin acea școală cu coridoare mari și înalte, m-am visat apoi urcând pe o scară abruptă, spiralată, un pic amețitoare și periculoasă, nemaintâlnită pe Pământ. Abia la trezire mi-am dat seam că acea scară, nu este decât simbolul ADN.

Am trăit mute lucruri în pauze care au fost confirmate de viitor. Însă nu lucruri importante.

Mai spun doar că într-unul din vise, afându-mă în pauză pe coridoarele acelei Scoli, am intrat într-o sală mare cu uși imense, acum știu că e Arhiva Akasha. Sala era imensă ca o bibliotecă în care sunt rafturi ce au pe ele dosare. M-am dus direct la dosarul meu dorind să cunosc ce îmi rezervă viața. Nu știu de unde am știut să-l găsesc în acea sală. Însă nu am putut să-l citesc. O ființă al cărui chip nu am putut să-l rețin la trezire, a venit în grabă și mi-a luat din mână acea carte – Cartea vieții mele - pe care abia am apucat s-o deschid. A dat din cap în sens negativ și m-a condus afară din sală. Deci nu am acces la propriu-mi viitor…

Am înțeles apoi că scolile sunt diferite, așa cum și menirea noastră în fiecare viață diferă. Însă așa cum sigur știți, toate aceste scoli la care multi pământeni întrupați merg, nu sunt decât secțiuni dintr-o UNIVERSTATE MAI MARE, a acestui fascinant Univers, numită ȘCOALA PĂMÂNT iar toate lecțiile ce le învătăm toți cei întrupați aici, indiferent de menirea ce o avem, nu sunt nicicum altceva decât LECȚII DE IUBIRE….

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)