Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Schimbarea - o realitate?

Schimbarea Se vorbeste mult despre schimbarea ce va veni in 21 decembrie 2012. Din punct de vedere astrologic vom trai un moment unic, este adevarat. Dar efectul VIZIBIL pentru toti locuitorii Pamantului, nu apare insa ca fiind o certitudine. Este ceea ce vad eu, altfel spus, parerea mea. Si iata si de ce sustin de aceasta parere.

Trecand dincolo de cataclismele prevazute... si e posibil sa fie. Sa fie cutremure - apropos sunt mici cutremure in fiecare noapte de ceva vreme, stiati? - dincolo de o posibila schimbare a axei polilor, de racirea sau incalzirea globala, de intrarea intr-un camp energetic de o vibratie mai inalta, dincolo de toate aceste aspecte, exista OMUL, omul unic, personalitatea individuala, fiinta ce detine o minte, un suflet si libertatea de a alege ce sa faca el insusi cu ele.

Multi spun: "ne vom ilumina cu totii", vom avea acces la lumi nevazute, vom materializa mai usor... Eu spun: slava Domnului ca nu vom materializa prea usor, pentru ca ar exista riscul sa ne trezim intr-o lume pustie dezastruasa, o lume a haosului... a fricilor, vinovatiilor si regretelor, din cauza nivelului de constiinta actual. Nu... nu va ascundeti dupa deget, priviti atent la lumea ce inca mai doarme... mai doarme linga voi, langa noi... Multi dorm.

De ce? Pentru ca dincolo de cei ce au aprins faclia cunoasterii a carei flacara arde incet, palpaie slab, sau straluceste ca o lumina calauzitoare, sunt inca pe acest pamant o multime de oameni ignoranti. Oameni ce pur si simplu NU DORESC SA DESCHIDA USA CUNOASTERII. Din nefericire sunt destui. Este o realitate.

Nu... Eu nu ma ascund dupa deget doar de dragul publicitatii, nu spun ca traim intr-o lume a iubirii, pentru ca as minti. Unii sunt iubitori, foarte iubitori, e adevarat, unii sunt iluminati mai mult sau mai putin, este si asta adevarat. Cunoasterea e la indemana tuturor. E adevarat. Insa, daca privim la marea masa, nu pot spune decat ca traim INCA intr-o lume a ignorantei. Atata vreme cat majoritatea oamenilor vor crede in "noroc si ghinion", atata vreme cat multi oameni vor arata cu degetul spre altii acuzandu-i de nerealizarile lor, spre guverne, spre corporatii, spre parinti, spre vecini, spre prieteni sau soti, acuzandu-I de nefericirea personala, va spun cert, traim intr-o lume a ignorantei.

Cat timp in scoli de invata geografie, matematica si istorie si se ignora MARILE ADEVARURI ALE VIETII cu greu vom putea crea o lume mai buna pentru generatiile urmatoare. Pentru ca ei, copiii, din punct de vedere genetic sunt urmasii nostri iar prin genele lor duc mai departe emotiile rezolvate si nerezolvate ale parintilor. Iar emotiile provin din stapanirea sau ne-stapanirea CUNOASTERII.

Da... recunosc... eu nu numesc cunoastere chimia, matematica, gramatica, chiar daca pentru o cultura generala sunt si acestea folositoare, insa acestea nu vor ajuta la TREZIREA DUMNEZEULUI INTERIOR.

Eu, aici, vorbesc despre ILUMINARE. Despre adevarata iluminare care e interioara, care e O STARE A SUFLETULUI. A acelui suflet care a pasit dincolo de frici, de vinovatii si judecati. Vorbesc de acele sufletele care au pasit dincolo de ATEISM, dar si dincolo de FRICA de Dumnezeu. De aceia care au inteles ca frica de Dumnezeu e la fel de absurda ca ateismul. Pentru ca extremele isi dau mana.

Vreti sa stiti de ce? Pentru ca atat ateii, cat si ignorantii - adica cei carora le e frica de Dumnezeu - nu cunosc LEGILE SALE. Sunt ignoranti din punct de vedere spiritual. Iar din ignoranta NU POTI TRECE PRINTR-UN MIRACOL DIRECT IN ILUMINARE. Nu, nu asa brusc cum ar vrea unii, adica brusc din data de 21 decembrie a acestui an. Ar fi minunat sa fie asa, ar fi chiar miraculos... Si eu cred in miracole si stiu ce sunt acelea.

Insa mai stiu ca pentru ca un miracol sa se intample, trebuie sa CREZI in el. Sa stii ce este el. Sa intelegi cat de firesc e el. Insa cati ignoranti cred in miracole? Cati? Ei spun ca sunt prostii... Cati oamenii inteleg mersul lucrurilor si sensul intamplarilor? Adica daca au fost cumva agresati, chiar si de un caine pe strada, cati din acestia inteleg ca ei sunt de fapt autorul agresiunii, ca acolo este vorba de o lege a cosmosului, a universului in care traim. Nu e nici intamplarare, nici pedeapsa a divinitatatii, e o REALITATE ce provine dintr-un lant cauzal, din ceea ce cunoasterea numeste legatura cauza-efect. Mai exact REALITATEA INTERIOARA este cauza, realitate ce NU TINE SEAMA DE MASTI, de mastile ce le aratam lumii. De mastile sociale. Iar efectul este materializat de SINELE nostru DIVIN CREATOR.

Cand oamenii vor fi constienti de asta, vor deschide usa schimbarii.

SCHIMBAREA ESTE O REALITATE CE DEPINDE DE NOI.

Nu e un miracol , nu e un miracol extern, ci un miracol posibil prin cunoasterea adevarului spiritual, prin cunoasterea reala a divinitatii. Prin deschidere usii catre miracol.

Si inca ceva de care ar fi bine sa tinem cont, pentru ca e o lege spirituala, dragii meu cititori, cu cat vom fi mai multi ce vom alege schimbarea interioara si vom sti sa privim constant si continuu in noi pentru a fi in legatura cu Dumnezeul interior, cu atat mai repede se vor transforma si ceilalti, incepatorii, cei ce aleg si ei cunoasterea si schimbarea ca realitate in viata lor. Ceea ce unii au realizat, va fi realizat mai usor de ceilalti, din ce in ce mai usor... e legea rezonantei morfice.

Insa... trebuie sa mai stim ceva. Schimbarea nu poate fi fortata, nu poate fi impusa, nu va fi ceva ce va veni din exterior, de la ceilalti, din stele si planete, din sfarsituri de ere si calendare mayase. Ea nu este un dar al epocii in care intram, aceastea doar ne faciliteaza schimbarea. Schimbarea cosmica nu realizeaza automat schimbarea din noi. Noi trebuie sa fim constienti de asta, sa fim constienti de adevar: schimbarea este o alegere, o alegere libera, nimeni nici daca vrea, nu poate incalca liberul arbitru al altei fiinte, pentru ca LIBERUL ARBITRU este ceva INTERIOR. Iar schimbarea este efectul alegerii constiente si libere. Fie ca Dumnezeu sa ne lumineze calea. Calea liber aleasa. Calea de dincolo de ignoranta. Calea spre iubire, libertate si adevar.Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)