Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Puterea inimii...

Inima În urma cu zece ani, unul din satelitii aflati pe orbita Pamantului, au detectat de la o distanta de peste 35.000 de km o crestere brusca a magnetismului global. Era în jurul orei 9, în dimineata zilei de 11 septembrie 2001. Valorile obisnuite ale intensitatii campului magnetic al Pamantului au sarit cu aproape 50 de unitati, pentru simplul fapt ca valorile umane fusesera lovite în însasi esenta lor.

Cu siguranta stiti ca vorbesc despre ziua neagra a atacurilor de la World Trade Center, despre ziua cand milioane de oameni au privit stupefiati prin intermediul mass-media, cum o mica parte din semenii lor si-au pierdut viata într-un mod îngrozitor si absurd. Milioane de inimi au batut la unison, suferind alaturi de semenii lor si condamînd ceea ce se întîmplase.

Efectul campului energetic generat de emotiile din inimile umane s-a facut vizibil din spatiu... si acest lucru nu e doar o parere a mea sau a vreunei persoane ce se ocupa cu spiritualitatea, ci o concluzie a specialistilor de la Universitatea Princeton si a celor de la «Institute of HeartMath», institutie ce cerceteaza dezvoltarea unor tehnologii bazate pe energia inimii, pentru ca e o energie demna de luat în consideratie. O energie reala a carei putere a intuit-o si a folosit-o de mult omenirea fie în deplina cunostinta de cauza - vorbind despre vechii initiati, fie în mod empiric - în viata simpla a mii de oameni, de-a lungul a zeci de secole si... miliarde de ani.

Cercetatorii au constatat ca acesta crestere brusca a valorilor magnetismului global a avut loc si în alte dati, respectiv în evenimente similare cu impact negativ, unul din ele fiind moartea printesei Diana. Deci, evenimente ce nu au nici o legatura cu miscarile tectonice sau cu starea vremii.

S-a constatat de catre cercetatori ca puterea cîmpului magnetic generat de inima este de 5000 de ori mai mare decît cea a creierului. Dimensiunea acetui câmp poate fi cuprinsa între 1, 5 - 2, 5 metri si la unii oameni poate ajunge la distante infinite.

Faptul ca de mii de ani poetii o pomenesc în textele lor, ca adolescentii îndragostiti o deseneaza strabatuta de sageata lui Cupidon, ca ne ducem mîna instinctiv catre inima cînd suntem sinceri si emotionati, sau dimpotriva cind am fost surprinsi de ceva negativ, denota ca stim intuitiv si simtim, ca de acolo pleaca emotia, chiar daca creierul decodifica mesajul, inima îl primeste, îl prelucreaza si îl transmite mai departe corpului si celor din jur.

Am stiut de mult importanta iubirii. Ce e iubirea? Mai bine spus ce genereaza ea? O emotie - pozitiva, benefica, vindecatoare. Iar aceasta emotie pleaca din inima... O simtim localizata acolo... Inima zîmbeste, inima plînge, inima e sagetata, inima e înlantuita, inima e deschisa, e neagra, e generoasa, e rea, e mare, e ea... EA e in centrul atentiei, pentru ca ea e sediul care genereaza emotii si din ea pleaca ele catre întregul corp. Si... catre ceilalti.

Iar mai recent am înteles ca... nu doar ceilalti sunt afectati de efectele ei ci si mediul - Mama Pamînt si Tatal Cer.

A fost confirmat tot de catre stiinta si efectul tuturor gîndurilor negative asupra inimii însasi si implicit asupra întregului organism. Noile descoperiri sunt medicale, nu empirice, modificarile biochimice si hormonale sunt dovedite clinic, nu doar intuite de întelepti si constatate de bioenergeticieni-clarvazatori.

EMOTIA GENERATA DE INIMI CREAZA! Creaza un cîmp energetic pozitiv în jurul unui om, sau unul malefic, creaza sanatate sau boala, creaza relatii, creaza prezentul si viitorul. Biocîmpul unui om puternic pozitiv, ce traieste la frecvente înalte, poate vindeca un alt om. Videcare valabila dar nu definitiva, tot datorita puterii emotiei ce poate fi generata în mod negativ iar din noi.
Si reciproca e perfect valabila, un om preponderent negativ poate genera cîmpuri malefice în jurul sau.
Nu vorbesc aici-acum de metodele prin care putem sa ne protejam, nu acesta este subietul articolului, ci doar de puterea emotiei...

Au stiut-o vechii initiati din vremuri uitate si trezite la viata acum, o aflam si noi poate prea dornici de certiudini, prin dovezile furnizate de tehnici avansate ce nu mai pot fi puse la îndoiala.
Oare mai avem nevoie de alte dovezi, de alte confirmari?

Detasarea, echilibrul, armonia, eliberarea de pretentii, emotii negative si rau sunt o necesitate.

Acum stim ca si pentru ceilalti, nu doar pentru noi. Acum si... pentru Mama Pamant!

Acum stim ca putem face mult bine prin emotia noastra, cum stiam asta si din vechime cînd ni se spunea simplu SA NE RUGAM. Cand ne rugam pentru noi, generam câmpuri energetice pozitive, ni se curata aura, ni se normalizeaza biochimic organismul, ne creiem imagini pozitive despre viitor, putînd crea astfel unul benefic si nou.

Când mai multe INIMI UNITE se roaga în cor, atunci puterea lor se amplifica. Pentru ca si in aceasta situatie aceasta putere se vede. Se simte. Se stie... A devenit certa!

Si astfel putem întelege ca detinem în trupul nostru O FORTA ce poate influenta nu doar propria viata ci si viata întregului în care existam. EFECTUL inimilor ce bat la unison se poate vedea din departari albastre... de pe orbita.

Traim epoca în care adevarul iese vrînd-nevrînd la lumina, adevarul ce cunoscîndu-l ne face liberi. Constiinta libertatii e însa o raspundere în plus.

Întelegînd puterea inimii, putem întelege cine suntem si astfel devenim constienti de puterea imensa a ALEGERILOR noastre, asupra noastra..., asupra tuturor...

Si... nu e singura confirmare ce-am primit-o prin intermediul acestei cai, acum stim ca nu suntem niciodata singuri, ca singuratatea e o iluzie generata de egou, ca suntem uniti, interconectati, la bine si la rau, împreuna, suntem un mare si imens tot, noi toti si fiinta Pamant, o singura inima...

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)