Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Deschide un portal in inima ta!

fluturi Te-ai intrebat vreodata de ce nu ti s-a realizat o anumita dorinta? Ce s-a intamplat, cine n-a vrut, sau de ce Dumnezeu a parut ca nu vrea sa dea un raspuns gandului tau? Cu siguranta da, te-ai intrebat. Nu stiu ce raspuns ai primit tu, cititorule, insa eu… punand aceste intrebari am primit urmatorul raspuns: a existat o discordanta intre dorinta ta si actiunile tale. Altfel spus, nu ai facut tot, tot ce statea in puterea ta pentru a-ti vedea visul cu ochii.

Daca cineva va zice ca a facut totusi tot, ii voi spune ca nu, nu e nicidecum asa. Se inseala. Ceva ti-a scapat din vedere, ceva ai pierdut pe drum, ceva n-ai facut. A face nu inseamna in acest caz neaparat actiune, ci poate insemna tot. Fie nu ai avut suficienta vointa, fie nu ai comunicat, fie nu te-a gandit care e logica si ordinea fireasca a actiunilor, fie n-ai cautat sa afli detalii, fie nu te-ai rugat deajuns, sau in mod… insistent si corect, fie n-ai meditat, fie nu ti-ai linistit sufletul... A existat undeva un sabotor, iar acela nu este un alt om, ci e un gand, o emotie, din tine, altfel spus, a existat un sabotor interior.

Traim cu toti sfarsitul anului 2012 si sfarsitul unui ciclu planetar de aproape 26.000 de ani. Suntem aici in aceasta lume, pe aceasta planeta, in acest moment numit de toti special pentru ca intr-un fel suntem cu toti speciali… Am ales acest moment plin de incarcatura energetica pentru a ne reincarna si deci pentru a-l trai. Intrebarea este de ce, de ce ne-am nascut tocmai acum? Multi fosti atlanti au venit acum pe lume, multi lemurieni, multe spirite vechi…

Raspunsul obisnuit si de altfel real cum ca „nu intamplator” suntem aici, acum, nu mi se pare suficient. Unii par a fi veniti aici intamplator, pari pierduti si rataciti intr-o lume de neinteles… cu toate ca – si aici e cheia – aceasta lume in acest moment ne ofera un dar imens, un dar ce ar trebui cu toti sa-l pretuim enorm si anume: accesul la CUNOASTERE, accesul la ADEVAR. Acesta este unul din motive, iar celalalt este ca puterea gandului este crescuta enorm. Acum avem puterea de a ne implini mult mai repede visele si de a duce la bun sfarsit actiunile. Am venit aici sa vindecam o rana si sa implinim un vis. Iar prin acel vis de fapt nu facem decat sa implinim o misiune. O misiune tainica a sufletului.

Acum avem acces mult mai rapid la adevar… acum promisiunea lui Iisus e mult mai posibil sa devina reala, ADEVARUL NE VA FACE LIBERI!

Spre adevar urcam trepte, el nu poate veni niciodata intreg, ar fi prea mult, prea coplesitor pentru un suflet incatusat inca in emotii blocante, respectiv in regrete, minciuni, vinovatii, neiertari ale propriului sine, frici, altfel spus, in trecut. Trecutul e un hot, e hotul ce ne fura prezentul.

E bine sa stim totusi ca pentru suflet fie el chiar si cu un trecut de sute de vieti, reamintirea si reintilnirea cu sinele ar fi prea socanta. De aceea uneori incepem prin a cauta adevarul in acel loc ce nu ni-l ofera pe tot, ci doar ne deschide o poarta, spre o cale, ce ne poarta spre alta cale, spre alta poarta aflata pe un taram mai inalt.

Masca ce ne indeamna sa cautam e un vis, o dorinta, o problema, o neplacere, un blocaj energetic altfel spus. Nu va nelinistiti, e o masca, un rol, o iluzie… creata numai pentru a va indemna sa luptati, sa luptati cu voi insiva pentru a birui. Si daca aveti un vis… ii sunteti datori cu o implinire… pentru ca astfel, luptand pentru implinirea lui va veti apropia de Dumnezeu. Si… astfel cuvintele lui Iisus se vor implini tainic in voi: cautati imparatia cerului si toate celelalte se vor adauga voua.

Pentru a va implini visul, iluzia creata de lume… sunteti datori sa mergeti pe calea cunoasterii, a intelepciunii, a rugaciunii, a meditatiei, altfel spus sunteti datori sa mergeti pe calea spre SINE. Sunteti datori sa NU separati spiritualitatea de viata. Ea este viata, nu e statul cu ochii la stele in nopti reci si lungi. Sunteti datori sa traiti. Catre cine? Catre sinele din voi sunteti datori si catre Marele Sine. Sunteti datori… datori fata de voi, doar atat.

Ce poti face? Ce poti face pentru a te simti implinit. In primul rand NU MAI CEDATI DIN PUTERE, nimeni nu poate lupta pentru voi, nimeni nu va poate implini visul, doar voi…

Si atunci… vei dori sa stii cum se face… E simplu… deschide un portal in inima ta si lasa adevarul sa intre. Nu… n-ai sa simti nicicum ceva magic, ci doar blandetea momentului, si prezenta zilei de astazi. E un gand interior, o promisiune personala, O INTENTIE.

Fii constient ca toate aceste schimbari de sfarsit de ciclu planetar, epoca in care traim, NU NE VOR MANTUI PRIN ELE INSELE, NU NE VOR MANTUI NICI ALTI OAMENI, NICI MAESTRII, NICI SFINTII, nici extraterestri. Nu este suficient sa fii aici. E necesar SA FII AICI CU TOATA FIINTA TA.

Altfel spus e necesar sa alegi eliberarea prin cunoastere, prin vointa, fie ea chiar si vointa de a te simti linistit. Da, linistea sufletului e baza de la care poti incepe sa construiesti visul tau. Fara frici, fara regrete, fara emotii covarsitoare… si fara judecati.

Fara cunoastere vei rataci mult pana cand vei gasi iubirea. Fara cunoastere vei confunda iubirea cu multe alte aspecte ale vietii. Vei si amagit, vei fi inselat, vei irosi timp si fapte, lacrimi si viata ce apartin fiintei tale. Ma refer la cunoasterea spirituala. Drumul va fi mai lung si mai greu… deschide-ti deci mintea si inima spe cunoastere.

Asa ca daca esti la inceput de drum, nu-ti ramane decat sa te deschizi sufleteste bucuriei si implinirii si sa spui astfel:
“Imi deschid un portal in sufletul meu si las adevarul sa intre, las visul sa prinda aripi, sa zboare catre realitate, las viata sa ma poarte cu pasi ei spre mine, spre adevar, imi urmez visul si ma las inspirat, condus si protejat de Creator. Si cred in forta din mine. In acea forta care ascunde in ea samanta de divinitate.”

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)