Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


S. N. Lazarev - un clarvazator cu har

S N Lazarev Cred ca deja multi dintre cei ce au accesat acest site l-au citit pe Lazarev sau cel putin au auzit despre el.
Cine este S.N.Lazarev? Este un clarvazator rus, iar cartile sale au fost traduse în toata lumea, si... din fericire, si la noi, carti pe care le recomand tuturor celor interesati sa creasca spiritual.
Nu sunt usor de aplicat sfaturile lui, desi la prima vedere par simple. Chiar sunt, însa tocmai în simplitate sta uneori greutatea de a întelege. Si învataturile lui Isus sunt simple. De altfel sunt aceleasi cu cele afirmate de Lazarev însa, clarvazatorul rus adauga o explicatie ce o pot numi logica si necesara mintii omului modern. Avem nevoie de motivatii si explicatii care sa ne ajute sa întelegem multe legi spirituale care la prima vedere par absurde sau exagerate. Spre exemplu cea de a ierta pe vrajmasii nostri, cea de a ne abtine de la bârfa sau gânduri negre. Lazarev reuseste prin cartile sale sa impresioneze intelectul omului moderm si mai ales sa determine sufletul sa lucreze în interesul destinului pozitiv pe care toti ni-l dorim.
Totusi învataturile sale nu sunt accesibile tuturor !
Spre surprinderea mea am cunoscut câteva persoane care desi sunt intelectuale si au destule lecturi la activ NU au putut sa citeasca Lazarev. Daca as spune ca nu au avut acces la informatiile date de el, multi ar crede ca o spun din aroganta, numai ca, insusi Lazarev, afirma acest fapt! Când au început sa citeasca primele pagini diverse « piedici » s-au ivit în calea lor începând cu stari de rau si terminând cu o aglomerare a diverselor activitati, fapt care le-a rapit total timpul necesar lecturii. Când problemele se terminau, daca se relua lectura problemele apareau iar. Ulterior citind unul din ultimele volume ale lui Lazarev, am fost uimita de faptul ca, raspunzând unei întrebari pusa de un barbat absolvent a doua facultati care îi cere o explicatie a faptului ca el nu a putut sa-i lectureze cartile, Lazarev afirma ca într-adevar, nu oricine poate avea acces la informatiile prezentate în cartile sale, intelectul fiind irelevant în aceasta situatie. Ceea ce conteaza e sa fii pregatit spiritual pentru lectii.
Citirea cartilor sale accelereaza anumite procese energetice ale cititorului prin contactul cu energia autorului si anumite lectii karmice prin contactul cu informatiile cuprinse în carti.
Lazarev a dezvoltat propriul sistem de diagnosticare a karmei si de autoreglare a câmpurilor. Scopul cartilor sale este de a face cunoscute principiile ce guverneaza lumea spirituala care are o influenta majora asupra lumii materiale.
Intelectul deci gândurile, psihicul deci starile emotionale conduc "din umbra" starea sanatatii si destinul uman.
Mai mult decât atât el afirma ca omul nu este decât un sistem informational energetic foarte complex. Cea mai mare proportie a acestuia nefiind corpul fizic si nivelul constient, ci subconstinetul cu staturile sale info-energetice care reprezinta o proportie de peste 90% din om. Subconstientul (adica mintea sufletului) e esential în crearea destinului. La acest nivel, al invizibilului, o familie de pâna la patru generatii reprezinta un tot unitar. Agresivitatea se transmite urmasilor, la fel si iubirea. Sa nu uitam ca Biblia afirma în Vechiul Testament ca pacatele se transmit pâna la al patrulea neam si faptele bune (iubirea de Dumnezeu) de asemenea, ba mai mult aceasta din urma e rasplatita chiar mai departe în timp si generatii.
Cum putem totusi daca înaintasii nostri au gresit sa scapam de aceasta încarcatura negativa de care practic nu suntem vinovati? Într-o mica paranteza pot spune ca nu este chiar asa deoarece nu ne nastem întâmplator ntr-o anumita familie, deci rezonam cu respectivele greseli stramosesti, dar despre acest lucru vom discuta cu alta ocazie.
Lazarev afirma ca exista o singura cale de a ne gasi fericirea sub toate aspectele ei, aceea de a pune iubirea de Dumnezeu mai presus de problemele noastre lumesti, indiferent care ar fi ele. Suferinta nu ne este data întâmplator, bolile sunt efectele anumitor greseli spirituale, relatiile cu semenii sunt cele date de nivelul nostru spiritual din momentul dat. Când si daca reusim sa ne schimbam pe noi însine, problemele, bolile, si inamicii dispar din viata noastra ca efect al schimbarii.
Întoarcerea catre sine, analiza propriului eu, încercarea de a ne întelege pe noi însine si care ne sunt ideile ce genereaza "blocaje" în destin sau în starea sanatatii (care pâna la urma e tot destin, pentru ca degeaba un om e bogat daca nu este sanatos!) sunt metodele recomandate pentru a reusi o schimbare. Iertarea înteleasa ca act perfect egoist, adica detasara de persoana ce ne-a suparat si întelegerea ca acest fapt este în folosul nostru, precum si ca toti suntem copiii lui Dumnezeu si ca acea persoana "rea" nu ne-a aparut în cale întâmplator, ci pentru ca Dumnezeu i-a permis aceasta. Ba mai mult i-a atibuit rolul de profesor involuntar. Intelegerea acestor adevaruri are ca efect schimbarea benefica a destinului.
Iubirea de Dumnezeu ce trebuie pusa mai presus de iubirea bunurilor materiale, mai presus de dorinta de succes, mai presus de mândrie, de orgoliu, de invidii, de gelozie, de tot ce înseamna si e legat de egou e o necesitate!
S.N. Lazarev afirma ca dependenta naste agresivitate. Atasamentul exagerat fata de o persoana sau de un scop are ca efect pierderea acestora.
Dragostea este singura emotie care nu depinde de nimic, iar atunci când reusim sa iubim neconditionat, când reusim sa pastram iubirea fata de divinitate în momentele când tot ceea ce reprezinta bucurie umana ne este luat, devenim liberi, devenim stapâni pe destinul nostru, devenim cu adevarat iluminati si binele se reintoarce in viata noastra.
Cele expuse mai sus sunt esenta afirmatiilor acestui mare clarvazator ale carui carti merita sa fie citite deoarece se gasesc în ele informatii mult mai complexe despre viata si univers. Lazarev nu este doar un simplu clarvazator ci un întelept si un iluminat. Lucrând dupa sistemul sau, care în esenta sa nu este decât o expunere explicita a ��nvataturilor biblice date de noua Isus Hristos, ne putem îmbunatati viata.
Este necesara rugaciunea si introspectia, sunt necesare faptele nu doar intentiile, este necesara actiunea dar si emotiile pozitive.
Cei mai multi dintre noi putem lucra singuri asupra noastra folosind metoda Lazarev, daca îi citim cu atentie cartile. Cei care însa nu au suficienta cunoastere, rabdare sau starea necesara pentru a se autocunoaste si a se evalua într-un mod obiectiv, pot apela la ajutorul unui Maestru spiritual sau a unui psiholog ori psihoterapeut. În cazurile din urma consider absolut necesar daca îl avem în vedere si pe Lazarev, mai bine zis sfaturile lui, ca psihoterapia sa se combine cu rugaciunea si cu apelarea la un preot cu har pentru ca metoda Lazarev se adreseaza în primul rând sufletului.
Traim un timp al schimbarilor, în care timpul s-a accelerat, în care Universul ne obliga sa trecem la o treapta superioara de evolutie spirituala sau sa murim. (Aici ar fi multe de discutat despre migratia sufletelor si moarte, dar este o alta discutie!) Dumnezeu ne iubeste pe toti si din acest motiv apar crizele economice, dar si cele spirituale. Ele nu sunt decit un impuls necesar spre a ne trezi. Unii vor reusi astfel sa se apropie de Dumnezeu si sa urce deasupra suferintelor lumesti, altii vor claca si vor pierde.
Alegerea ne apartine...
Lazarev a fost bolnav de cancer, însa a înteles lectia suprema a vietii si s-a vindecat.
Însa putem scapa de suferinta si altfel.
Putem scapa mult mai simplu... daca întelegem ca suferinta este o purificare trimisa de divinitate atunci când nu alegem sa ne purificam prin iubire.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)