Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comCe este Kundalini?

Kundalini Kundalini nu e nimic altceva decat energia vitala interiora. Energia divina asociata cu sarpele vietii, energie ce contine informatiile vietii eterne, ale cunoasterii absolute. Kundalini este energia ce o avem toti in noi si este localizata la baza coloanei vertebrale dormind ca un sarpe incolacit in chakra radacina.
Ea doarme pina in momentul cand datorita anumitor circumstante ale vietii create intentionat sau spontane, se trezeste si urca prin canalul energetic principal existent in om, prin nadisul principal. Altfel spus prin mijlocul celor 7 chakre.

El urca catre chakra coroana, iar acest urcus este sinonim cu evolutia spirituala a omului. Cand kundalini ajunge sus se formeaza lotusul cu o mie de petale si omul este eliberat de karma. Este trezit in el Hristosul interior.
Insa aceasta energie nu poate urca decat daca chakrele functioneaza corect. Daca o chakra functioneaza corect, omul este sanatos fizic. Sanatatea trupului fizic nu este posibila daca nu exista un echilibru afectiv.
Atata timp cat exista in noi emotii negative, provenite din probleme de viata nerezolvate, chakrele nu isi vor indeplini functiile in cel mai perfect mod. Este un fapt dovedit chiar si de medicina psihosomatica. Emotionalul este in directa legatura cu somaticul. Altfel spus cand nu gandim corect din punct de vedere spiritual, ne creem singuri conflicte, datatoare de probleme, care in cele din urma vor crea dezechilibre sub aspectul sanatatii. Caz in care urcarea lui kundalini are de suferit.
Daca respectam principiile spirituale avem sansa sa ne rezolvam conflictele karmice, sa ne echilibram chakrele si astfel sa-I face drum liber energiei kundalini sa urce prin centrii nostri energetici spre cer. Spre locul de unde candva am plecat.
Energia kundalini este echivalenta energiei hristice.
Dupa cum spune Iisus Hristos cand se adreseaza ucenicilor: EU in EL si EL in MINE. Noi traim deci in Imparatia lui Dumnezeu, care este Creatorul acestei lumi care ne este casa si gazda. Puterea Lui este in noi, putere nu suntem constienti, insa pe care putem reinvata sa o folosim, si atunci o putem manifesta prin minte si suflet, prin credinta in El si incredere infinita in noi.
Tehnicile spirituale precum un anumit tip de yoga si uneori reiki, pot trezi aceasta energie. Se pune intrebarea daca acest lucru este recomandat sau nu.
Insa raspunsul nu este unul universal valabil. Totul depinde… Depinde de ce si de cine? De maturitatea spirituala a celui ce doreste acest lucru. A trezi sarpele kundalini este uneori ca si cum ai dori sa scoti prematur puiul din ou. Inseamna sa trezesti o energie. Insa fara maturitatea necesara in fata vietii puiul, chiar daca are energie suficienta o poate folosi prost.
De aceea deseori aceste tehnici trebuie sa mearga mana in mana cu o scoala spirituala. Mai mult decat atat am observat la adepti tineri, chiar si practicanti reiki, cum folosesc energia primita intr-un mod lipsit de intelepciune. Lucru ce creaza karma. O karma datorata interventiei lor. O interventie entuziasta, ce se vrea benefica, insa in care se intrevede clar imaturitatea spiritului lor.
Kundalini Exista o varsta potrivita?
Se spune ca ar fi cea de aproximativ 40 de ani. E totusi un lucru relativ, pentru ca oamenii difera atat din punct de vedere energetic, cat si spiritual, si mai ales din punctul de vedere al dobandirii intelepciuniiin fata realitatilor vietii.
Si atunci care e cea mai buna metoda de a ne trezi kundalini?
E cea in care acesta se trezeste natural. Poate atunci este momentu sa il ajutam prin reiki si yoga. E momentul maturitatii, maturitatea provenita din experienta vietii isi da mana cu cunoasterea spirituala provenita din dorinta de cunoastere, invatarea legilor spirituale, si mai ales respectarea lor in masura posiblitatilor.

Prin respectarea legilor spirituale, prin credinta si prin iubire de Dumnezeu se trezeste in noi sarpele vietii, kundalini. Asa ni se dechid caile reintoarcerii la Cer, devenind asemenea prototipului hristic, dupa al carui model perfect am fost creati, si astfel cu lectiile invatate, sau altfel spus cu toate conflictele energo-informationale depasite, avand o vibratie inalta, ne putem reintoarce in Imparatia lui Dumnezeu.
Deoarece asemenea lui Iisus putem spune: am biruit lumea.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)