Home


Edgar Cayce, un spirit mare

Edgar Cayce Putini sunt cei care nu au auzit de Edgar Cayce, un spirit mare, un om modest dar atât de deosebit. Este omul care a facut aproape de cincisprezece mii de lecturi din dosarele Akashei, ajutând astfel oamenii sa se vindece de diverse boli si sa-si rezolve problemele, reusind sa prevada unele lucruri din viitor dar mai ales împartasind oamenilor cunoasterea divina si legile sfinte ce guverneaza Universul.
Nascut în Kentucky (1877-1945), într-o familie de fermieri, el este cel care la vârsta de treisprezece ani citise Biblia de mai multe ori. Astfel si-a dezvoltat o credinta nezdruncinata în Dumnezeu si a înteles puterea rugaciunii. Câteva întâmplari parvenite în viata lui l-au dus pe drumul pe care a ezitat mult sa-l urmeze, cel de medium si ghid spiritual pentru multi.
Scolar fiind desi la un moment dat avea dificultati la învatat a descoperit întâmplator ca îi era suficient sa citeasca o data un text, sa puna cartea sub cap si sa adoarma câteva minute ca apoi sa fie în stare sa reproduca textul în întregime. Ulterior viata l-a determinat sa faca prima "lectura" akashica, al carui beneficiar a fost chiar el. Lovit brusc de o migrena puternica ce a dus chiar la pierderea legatiurii cu realitatea înconjuratoare, el revenindu-si abia dupa câteva zile în care a zacut inconstient, Cayce a constatat la trezire ca desi durerea trecuse îsi pierduse vocea ce se transformase într-un "murmur" iar starea sanatatii lui se înrautatea. Aproape un an de zile a suferit din aceasta cauza, an în care medicii s-au dovedit neputinciosi în lupta cu boala. Totusi Cayce vorbea clar, dar... numai în stare de hipnoza. Cel care a descoperit aceasta n-a reusit totusi sa-l vindece, pentru ca revenirea la starea normala de constienta aducea cu sine si revenirea acestui handicap în ciuda sugestiilor hipnotizatorului. Ulterior un renumit medic din New Yorg a reusit sa descopere cauza pentru care Cayce nu era influentat de sugestiile post hipnotice, afland despre capacitatea lui de a retine lectiile de scoala adormind cu textele sub cap. Acest medic a înteles faptul ca Edgar Cayce avea capacitatea de a se cufunda singur în transa. În prezenta acestuia Cayce la sugestia medicului de a-si vedea propriul corp si-a dat singur diagnosticul corect.Mai mult a reusit sa descopere cauza si remediul problemelor sale. Astfel fiind tot în stare de transa s-a vindecat prin autosugestie, recapatându-si vocea.
Ce ne-a transmis Edgar Cayce?
Prin lecturile sale în care folosea termeni arhaici, pe care nu-i folosea în limbajul sau obisnuit, el ne-a transmis multe adevaruri, aceleasi cu cele prezente în toate marile religii si in învataturile spirituale. De altfel el repeta des in lecturile sale, ca dezbinarea ce exista în prezent între religii e o prostie, Dumnezeu fiind unul pentru toti!
Ajutand la rezolvarea problemelor personale a mii de oameni ce l-au consultat, si carora le transmitea atât cauza problemelor cât si caile de solutionare, el explica faptul ca toate problemele ce le avem in viata apar pentru a ne atentiona ca ne este necesara o transformare spirituala.
Învataturile lui nu sunt spuse sub forma de "carte de învataturi" ci inserate în diversele lui lecturi de unde sunt extrase si citate si astazi de ce interesati.
Cayce ne-a avertizat ca intram într-o perioada de mari transformari, într-o perioada în care trebuie sa ne analizam sufletul si constiinta, în care este primordial sa întelegem care este relatia noastra cu Dumnezeu.
El este cel care ne spune ca materia nu este altceva decât o forma de manifestare a Spiritului, ca energia este vibratie si totul e în continua schimbare. El ne avertizeaza ca ceea ce semanam aceea vom culege. Ca mintea subconstienta e mintea sufletului. El ne învata ca tot ceea ce este spiritual devine mental, iar ceea ce este mental va deveni material.
Deci spirit - gând - fapta.
Pentru a ne gasi sanatatea dar si armonia în viata, împlinirea si bucuria de-a trai nu mai e un secret, trebuie sa fim noi însine. Este esential sa existe un acord între minte, suflet si trup. Aceasta, ne explica el, deoarece puterea vine numai atunci când reusim sa ne manifestam liber eul interior. Cayce nu se refera la egou sau egoism când afirma acest lucru, ci la faptul ca esenta fiecaruia, menirea cu care am venit, rostul nostru, e scris în sufletul fiecaruia. Trebuie doar sa urmam acest indemn si atunci vom avea gratia divina drept ajutor.
Schimbarea ce se petrece în Lume trebuie sa înceapa cu schimbarea personala a fiecaruia din noi, care este cea care trebuie sa ne preocupe în primul rând. El ne spune ca trebuie sa fim mai presus de critici si deschisi tuturor oportunitatilor vietii. Pentru ca tot ce vedem, tot ce ne înconjoara bun sau rau, frumos sau urât, îsi are radacinile în planul spiritual. De acolo visul coboara în materie. Poate fi vis sau... cosmar. Cu alte cuvinte "Împaratia cerurilor e în noi", cum însusi Cayce se exprima în lecturi.
În cele din urma esenta învataturilor Hristice: "Iubeste-l pe Dumnezeu si pe aproapele tau ca pe tine însuti" este prezenta în sfaturile date prin lecturile lui Cayce. Iubirea de Dumnezeu fiind exprimata prin bucuria de a trai iar iubirea de sine prin dorinta de evolutie spirituala. Aceasta evolutie ca sa fie reala trebuie sa includa si iubirea de aproape, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti neconditinat si astfel implicit pe sine si pe Dumnezeu.
Pe lânga toate acestea Cayce ne vorbeste în lecturile sale despre cercurile din lanuri a caror prezenta o catalogheaza ca fiind una ce influenteaza pozitiv privitorul, despre modul cum au fost construite piramidele, nicidecum prin munca fizica, despre existenta vietii pe alte planete. Tot el condamna bigotismul si numeste absurd razboiul dintre religii în conditiile în care exista un singur Dumnezeu pentru toti. Nu spune nicaieri ca Lumea nu se va sfârsi în anul 2012. Vorbeste însa despre unirea Europei sub conducerea unui "Mare Monarh" care este "regele Henric"(o reincarnare a acestuia), ce va veni sa ne conduca atunci c��nd va fi "sfârsitul timpurilor". Acesta va desfinta republicile si va înfrânge dusmanii, va domni pe o arie extinsa de la Orient panâ la Occident alaturi de un "mare Papa". Vorbeste si despre venirea Antihristului un mare manipulator si tiran. Despre Era Varsatorului ce va aduce cu ea o "noua constiinta" si constiinta ca putem comunica cu fortele creatoare aflate lânga noi.
Sunt multe si frumoase învataturile lui Cayce si numeroase lecturile sale. Am amintit aici poate mult prea putin din informatiile daruite prin intermediul lui omenirii, încercând totusi sa extrag esenta.
Recomand cu caldura toate cartile aparute la noi despre Cayce, precum si alte surse cu ar fi arhiva (aflata in America) unde se alfa lecturile sale în prezent.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)