Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Edgar Cayce, un spirit mare

Edgar Cayce Putini sunt cei care nu au auzit de Edgar Cayce, un spirit mare, un om modest dar atât de deosebit. Este omul care a facut aproape de cincisprezece mii de lecturi din dosarele Akashei, ajutând astfel oamenii sa se vindece de diverse boli si sa-si rezolve problemele, reusind sa prevada unele lucruri din viitor dar mai ales împartasind oamenilor cunoasterea divina si legile sfinte ce guverneaza Universul.
Nascut în Kentucky (1877-1945), într-o familie de fermieri, el este cel care la vârsta de treisprezece ani citise Biblia de mai multe ori. Astfel si-a dezvoltat o credinta nezdruncinata în Dumnezeu si a înteles puterea rugaciunii. Câteva întâmplari parvenite în viata lui l-au dus pe drumul pe care a ezitat mult sa-l urmeze, cel de medium si ghid spiritual pentru multi.
Scolar fiind desi la un moment dat avea dificultati la învatat a descoperit întâmplator ca îi era suficient sa citeasca o data un text, sa puna cartea sub cap si sa adoarma câteva minute ca apoi sa fie în stare sa reproduca textul în întregime. Ulterior viata l-a determinat sa faca prima "lectura" akashica, al carui beneficiar a fost chiar el. Lovit brusc de o migrena puternica ce a dus chiar la pierderea legatiurii cu realitatea înconjuratoare, el revenindu-si abia dupa câteva zile în care a zacut inconstient, Cayce a constatat la trezire ca desi durerea trecuse îsi pierduse vocea ce se transformase într-un "murmur" iar starea sanatatii lui se înrautatea. Aproape un an de zile a suferit din aceasta cauza, an în care medicii s-au dovedit neputinciosi în lupta cu boala. Totusi Cayce vorbea clar, dar... numai în stare de hipnoza. Cel care a descoperit aceasta n-a reusit totusi sa-l vindece, pentru ca revenirea la starea normala de constienta aducea cu sine si revenirea acestui handicap în ciuda sugestiilor hipnotizatorului. Ulterior un renumit medic din New Yorg a reusit sa descopere cauza pentru care Cayce nu era influentat de sugestiile post hipnotice, afland despre capacitatea lui de a retine lectiile de scoala adormind cu textele sub cap. Acest medic a înteles faptul ca Edgar Cayce avea capacitatea de a se cufunda singur în transa. În prezenta acestuia Cayce la sugestia medicului de a-si vedea propriul corp si-a dat singur diagnosticul corect.Mai mult a reusit sa descopere cauza si remediul problemelor sale. Astfel fiind tot în stare de transa s-a vindecat prin autosugestie, recapatându-si vocea.
Ce ne-a transmis Edgar Cayce?
Prin lecturile sale în care folosea termeni arhaici, pe care nu-i folosea în limbajul sau obisnuit, el ne-a transmis multe adevaruri, aceleasi cu cele prezente în toate marile religii si in învataturile spirituale. De altfel el repeta des in lecturile sale, ca dezbinarea ce exista în prezent între religii e o prostie, Dumnezeu fiind unul pentru toti!
Ajutand la rezolvarea problemelor personale a mii de oameni ce l-au consultat, si carora le transmitea atât cauza problemelor cât si caile de solutionare, el explica faptul ca toate problemele ce le avem in viata apar pentru a ne atentiona ca ne este necesara o transformare spirituala.
Învataturile lui nu sunt spuse sub forma de "carte de învataturi" ci inserate în diversele lui lecturi de unde sunt extrase si citate si astazi de ce interesati.
Cayce ne-a avertizat ca intram într-o perioada de mari transformari, într-o perioada în care trebuie sa ne analizam sufletul si constiinta, în care este primordial sa întelegem care este relatia noastra cu Dumnezeu.
El este cel care ne spune ca materia nu este altceva decât o forma de manifestare a Spiritului, ca energia este vibratie si totul e în continua schimbare. El ne avertizeaza ca ceea ce semanam aceea vom culege. Ca mintea subconstienta e mintea sufletului. El ne învata ca tot ceea ce este spiritual devine mental, iar ceea ce este mental va deveni material.
Deci spirit - gând - fapta.
Pentru a ne gasi sanatatea dar si armonia în viata, împlinirea si bucuria de-a trai nu mai e un secret, trebuie sa fim noi însine. Este esential sa existe un acord între minte, suflet si trup. Aceasta, ne explica el, deoarece puterea vine numai atunci când reusim sa ne manifestam liber eul interior. Cayce nu se refera la egou sau egoism când afirma acest lucru, ci la faptul ca esenta fiecaruia, menirea cu care am venit, rostul nostru, e scris în sufletul fiecaruia. Trebuie doar sa urmam acest indemn si atunci vom avea gratia divina drept ajutor.
Schimbarea ce se petrece în Lume trebuie sa înceapa cu schimbarea personala a fiecaruia din noi, care este cea care trebuie sa ne preocupe în primul rând. El ne spune ca trebuie sa fim mai presus de critici si deschisi tuturor oportunitatilor vietii. Pentru ca tot ce vedem, tot ce ne înconjoara bun sau rau, frumos sau urât, îsi are radacinile în planul spiritual. De acolo visul coboara în materie. Poate fi vis sau... cosmar. Cu alte cuvinte "Împaratia cerurilor e în noi", cum însusi Cayce se exprima în lecturi.
În cele din urma esenta învataturilor Hristice: "Iubeste-l pe Dumnezeu si pe aproapele tau ca pe tine însuti" este prezenta în sfaturile date prin lecturile lui Cayce. Iubirea de Dumnezeu fiind exprimata prin bucuria de a trai iar iubirea de sine prin dorinta de evolutie spirituala. Aceasta evolutie ca sa fie reala trebuie sa includa si iubirea de aproape, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti neconditinat si astfel implicit pe sine si pe Dumnezeu.
Pe lânga toate acestea Cayce ne vorbeste în lecturile sale despre cercurile din lanuri a caror prezenta o catalogheaza ca fiind una ce influenteaza pozitiv privitorul, despre modul cum au fost construite piramidele, nicidecum prin munca fizica, despre existenta vietii pe alte planete. Tot el condamna bigotismul si numeste absurd razboiul dintre religii în conditiile în care exista un singur Dumnezeu pentru toti. Nu spune nicaieri ca Lumea nu se va sfârsi în anul 2012. Vorbeste însa despre unirea Europei sub conducerea unui "Mare Monarh" care este "regele Henric"(o reincarnare a acestuia), ce va veni sa ne conduca atunci c��nd va fi "sfârsitul timpurilor". Acesta va desfinta republicile si va înfrânge dusmanii, va domni pe o arie extinsa de la Orient panâ la Occident alaturi de un "mare Papa". Vorbeste si despre venirea Antihristului un mare manipulator si tiran. Despre Era Varsatorului ce va aduce cu ea o "noua constiinta" si constiinta ca putem comunica cu fortele creatoare aflate lânga noi.
Sunt multe si frumoase învataturile lui Cayce si numeroase lecturile sale. Am amintit aici poate mult prea putin din informatiile daruite prin intermediul lui omenirii, încercând totusi sa extrag esenta.
Recomand cu caldura toate cartile aparute la noi despre Cayce, precum si alte surse cu ar fi arhiva (aflata in America) unde se alfa lecturile sale în prezent.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)