Home


Iubirea si darurile Duhului Sfant

Duhul Sfant Iarasi scriu despre iubire, pentru ca sunt fascinata de iubire si de puterea miraculoasa ascunsa în energia ei. Iubirea, un cuvant atat de vehiculat, dar atat de misterios pentru ca i se dau o multitudine de sensuri, si asta nu întamplator.
Iubirea e cea care creaza si însufleteste multe relatii ale vietii. Avem astfel: iubirea dintre iubiti, dintre soti, iubirea dintre parinti si copii, iubirea dintre frati, dintre prieteni, dintre oameni ce se cunosc mai mult sau mai putin...
Iubirea e secretul ce pune lumea în miscare, chiar daca uneori nu ne dam seama ca de fapt despre iubire e vorba atunci cand vrem sa fim mai frumosi, mai bogati, mai cunoscatori, mai talentati, mai buni, mai posesivi, mai gelosi, mai sexi, întotdeauna cautam constient sau nu iubirea. În fond în mod inconstient cautam sa deschidem portile propriului Sine, pentru ca doar iubirea ne apropie de Dumnezeu. Instinctul de supravituire al spiritului cauta sa traiasca aceasta emotie, singura ce ne poate promite o viata în eternitate.
Iubirea se refera în primul rand la relatii, dar iubirea pentru natura, pentru fiintele necunvantatoare, ce sunt doar fratii nostri mai mici de altfel, pentru cer, pentru Soare, pentru frunzele toamnei, e tot iubire. Însa cu greu putem avea o iubire reala pentru toate acestea daca în suflet nu avem în primul rand iubire pentru oameni. Indiferent de relatia ce ne leaga. Toti am iubit mai mult sau mai putin, dar cum sa deosebim o iubire reala, de o atractie fireasca, de o pasiune, de un atasament, de compasiune, de instinctul de supravituire a speciei cand e vorba de relatia parinti-copii, de dorinta de a face bine, doar pentru a ne fi bine... Cum?
Toamna a alungat canicula verii si va colora frunzele în splendide culori aramii. Toamna nu e doar anotimpul în care începe scoala, sau cand se culeg roadele campului, ci este si momentul cand legatura cu trecutul si viitorul e mai puternica, structurile karmice sunt deschise schimbarii ne putem sterge durerile trecutului, ne putem deschide viitorul spre bucurie, daca alegem sa ne schimbam în interior.
Ne putem crea un viitor minunat mult mai usor în aceasta perioada a anului, doar meditand, punandu-ne în ordine sufletul, si rugandu-ne.

Meditand la iubire. La cea mai importanta relatie din viata noastra, relatia noastra cu iubirea. Si nu putem face asta decat conectati la realitate, la prezent, la noi si la ceilalti. La viata noastra. Daca ne îndreptam gandul spre toti cunoscutii nostri, spre toti oamenii care ne coloreaza viata în culori frumoase sau mai cenusii, putem sa întelegem cat de multa iubire avem în suflet. Sa ne scanam relatiile trecand totul prin filtrul iubirii. Noi singuri, noi cu noi însine... avand ca martor numai pe Dumnezeu.
Si totusi cum putem afla asta, daca nu raportandu-ne la o definitie a iubirii. Ce e iubirea? Despre iubire s-au scris tone de carti, de studii, s-au facut cantece, opere si filme, însa cea mai frumosa definitie a iubirii este tot cea din Biblie. Pentru simplul fapt ca ea reflecta adevarul despre aceasta emotie si stare, care cuprinde în ea secretul vietii vesnice.
Va invit pe toti cei ce doriti si alegeti sa meditati la iubire, sa va apropiati de sinele vostru suprem si de Dumnezeu, sa meditati asupra definitiei biblice a iubirii.
Cea mai corecta, adevarata si frumoasa definitie a iubirii. Unica definitie completa si complexa, ce se poate raporta la orice tip de iubire pamanteana, indiferent de natura relatiei, precum si la iubirea cereasca indiferent de soarta ce ne este data.
Meditand e nevoie sa va raportati la ea pe voi însiva si implicit relatiile cu ceilalti ce le aveti n prezent, fie ca ei apartin trecutului vostru fiind doar o amintire, fie ca fac parte din prezent sau sunt doar speranta secreta a unui viitor ce vi-l doriti aievea.
Întotdeauna cand citesc acest pasaj si fac aceasta meditatie, îmi dau seama ca atata timp cat suntem pe Pamant trebuie sa lucram asupra noastra pentru a ne apropia de perfectiunea acestui sentiment.
Meditati, simtiti si vedeti... cata iubire aveti pentru ei si astfel implicit pentru voi.

Dragostea si bunurile ei.
Cap. XIII, din scrisoarea sfantului Pavel catre Corinteni - Noul Testament.

"1.De as grai în limbile oamenilor si ale îngerilor si dragoste nu am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator.
2. Si de as avea darul poorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atat credinta învat sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
3. Si de as împarti toata avutia mea si de as da trupul meu sa fie ars, iar dragoste nu am nimic nu-mi foloseste.
4. Dragostea îndelung rabda, dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiste, nu se lauda, nu se trufeste.
5. Dragostea mu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprind de manie, nu gandeste raul.
6. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
7. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
8. Dragostea nu cade niciodata. Cat despre prorocii, se vor desfiinta, darul limbilor va înceta, stiinta se va sfarsi.
9. Pentru ca în parte cunoastem, în parte proorocim.
10. Dar cand va veni ceea ce este desavarsit, atunci ceea ce este în parte se va desfiinta.
11. Cand eram copil, vorbem ca un copil, simteam ca un copil, dar cand m-am facut barbat, am lepadat cele ale copilului.
12. Caci vedem acum ca prim oglinda în ghicitura, iar atunci, fata catre fata, acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaste pe deplin, precum am fost cunoscut si eu.
13. Si acum raman acestea trei: credinta, nadejdea, dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea."

Iubirea este senzatia sau starea, pentru ca ea devine in suflet o stare si un mod de viata, care cu cat este mai intensa în sufletele noastre, ne apropie de Dumnezeu si de Lumina, adica de ceea ce în Biblie e numit Duh Sfant, în Reiki e numit ki, se mai numeste Prana, Energie vitala, Energia divina a vietii... Sporindu-ne iubirea din suflet, ne putem spori si darurile aferente Duhului Sfant. Iar prin ele implicit bucuria vietii. Nu ma voi stradui acum sa dau eu o definitie a acestor daruri. Au facut-o altii într-un mod simplu si atat de adevarat, cu mult timp înainte. Si au facut-o atat de frumos. Eu acum doar va reamintesc dand un "copy-paste" dupa Biblie.

"6. Si lucrarile sunt diferite, dar este acelasi Dumnezeu care lucreaza toate în toti.
7. Si fiecaruia i se da aratarea Duhului spre folos.
8. Ca unuia i se da prin Duhul sfant cuvant de întelepciune, iar altuia dupa acelasi duh cuvantul cunostintei.
9. Si unuia i se da întru acelasi Duh credinta, iar altuia darurile videcarilor, întru acelasi Duh.
10. Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia de a vorbi în limbi si altuia talmacire.
11. Si toate aceste le lucreaza unui si acelasi Duh, împartind fiecaruia, dupa cum voieste." (Corinteni, 12, 6-11)

Va doresc sa dobanditi oricare din darurile Duhului Sfant voiti si sa ajungeti la Sinele vostru cel mai înalt prin iubire.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)