Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Imagine stranie pe crucea de la Dervent

În Dobrogea, pe malul Dunarii se afla sfânta manastire Dervent. Transformata de comunisti în grajduri, revenita dupa 89 la destinatia initiala, manastirea e renumita datorita crucilor stranii rasarite pur si simplu din pamânt...
Atrasa de povestea crucilor facatoare de minuni ce au crescut treptat, iesind la suprafata singure, în urma cu mai multi ani am vizitat acel loc. Am auzit ca acolo s-au facut vindecari miraculoase, ca se realizeaza dorintele cele mai îndraznete, ca un om ce a batjocorit crucile a fost gasit mort în scurt timp.
Nu sunt doar legede. Am fost, am vazut, am confirmat.
Una din cruci e destinata vindecarii animalelor si se afla în spatele bisericii, cealalta - cea din imagine - se afla in imediata apropiere a cladirii bisericii, cladire ce s-a extins tocmai pentru a adaposti oamenii ce îsi petreceau zile întregi langa cruci pentru a se vindeca.
Si... se vindecau!
Am avut norocul sa ajung acolo într-o zi mai putin aglomerata si astfel am avut sansa sa fiu singura în fata misterioasei cruci. Cu surprindere i-am simtit câmpul energetic ce emana o energie extrem de puternica asemanatoare unui câmp electric, pufos, puternic, încarcat pozitiv. Am îngenunchiat si m-am rugat convinsa ca ma aflam în fata unei porti spre lumina. Apoi n-am ezitat sa fotografiez crucea. La developarea filmului (pe atunci nu existau telefoane mobile cu camere foto si se foloseau înca cu preponderenta aparatele de fotografiat clasice cu film), primele doua fotografii au fost "voalate" de lumina, pe film neputându-se vedea decât o lumina alba ce parca înconjura locul izvorând din cruce. A treia fotografie este cea din imagine. Poate ca insistenta mea a fost rasplatita cu acea imagine stranie... Nu stiu cu certitudine ce este, dar stiu ca imaginea nu este întâmplatoare.
Ceea ce pot spune despre raspunsul la rugaciunile mele este ca a fost unul la fel de straniu. Mi s-au realizat dorintele într-un mod destul de rapid, cu toate ca nu era ceva chiar usor de realizat. În timp, acele "realizari" mi-ai adus cu ele lectii importante de viata. La prima vedere pot spune ca mai bine nu s-ar fi realizat. Din punct de vedere uman lucrurile s-au petrecut asa cum am cerut, deci realizarea exacta a cererilor mele, dar aceasta realizare ce mi-a adus temporar bucurie, mi-a produs în timp suferinta. Însa privind lucrurile din punct de vedere divin, sau mai bine spus privind lucrurile dintr-o perspectiva de anasamblu, spirituala, acum când am învatat ce înseamna acest lucru, acele realizari m-au ajutat mult sa cresc. Au fost adevarate lectii de viata pe care le-am înteles. Examene grele pe care le-am dat si le-am luat ajung��nd astfel într-o clasa superiara la scoala vietii. Eu mi-am dorit acele examene, ca si cum as fi dorit sa fac niste cursuri la o Scoala superioara. Am fost admisa, mi s-a raspuns DA, dar.... lectiile au fost grele. E drept am reusit sa transform suferinta în lumina si lacrimile în diamante. E drept, în timp trecerea cu bine peste aceste examene mi-a dat forta si multa satisfactie. Acum stiu ca m-au ajutat sa pasesc catre o întelegere superioara a vietii si a divinitatii.
Fapt pentru care îi multumesc Luminii.
Totusi... stranii lectii, stranie figura de pe cruce, la fel si energia puternica ce am simtit-o atunci...
De ceva timp crucea a fost îmbracata de catre conducerea manastirii într-o platosa de argint. Energia se simte dar este extrem de voalata, ulterior datorita unei încercari a unor indivizi de a sparge acea cruce, mai bine zis o mica parte din ea ce nu era acoperita de argint, a fost înconjurata pe langa argint cu geamuri de sticla.
Se spune ca sfntul Apostol Andrei este cel ce a raspândit învataturile Hristice în Dobrogea în urma cu doua mii de ani. Se spune ca îsi avea ca loc de refugiu si odihna o pestera aflata la aproximativ o jumatate de ora de mers cu masina de la mânâstirea Dervent. Langa pestera transformata în bisericuta, în prezent s-a construit o alta mânâstire. Am vizitat acea pestera, n-am simtit energia ce am simtit-o la cruce, ci doar o pace si o liniste profunda. Cu siguranta trecerea apostolului prin Dobrogea nu a fost întâmplatoare si nici fara urmari. Cu siguranta a avut discipoli si a raspândit crestinismul initiindu-i. Cu siguranta Lumina Hristica se poate transmite prin tainele cunoasterii si miracolul iubirii, daca ele sunt întelese si acceptate de discipoli. Cu siguranta locul unde au "rasarit" crucile din pamânt este o poarta spre Lumina. Ceea ce nu stiu cu exactitate este ce reprezinta figura de pe cruce si mai ales pe cine!
Locul acela poate fi o poarta spre un alt spatiu-timp, poate fi mormântul unui sfânt anonim, poate fi un vestigiu al unor ramasite extraterestre, poate fi...
Detin un raspuns personal, dar neavând o dovada a adevarului sau prefer sa-l pastrez pentru mine si las misterul sa atraga si crucea sa vindece în continuare prin puterea miraculoasei lumini.
Pentru ca desi nu la fel de puternica precum a fost acum zece ani energia ei înca actioneaza...

Carla von VladProgram cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)