Home

Cei 7 demoni banali care uneori ne controleaza…

Demonii si Ingerii Există binele și răul pe acest Pământ, pentru că noi am ales cunoașterea dualității. Dumnezeu ne-a avertizat să nu gustăm din „Pomul Cunoașterii” aflat în Rai, dar ne-a lăsat liberul arbitru să facem sau nu asta, lăsând „Pomul” la dispoziția oamenilor primordiali. Pe lângă oameni, în acest univers infinit și divers, știm că există și alte entități, ce trăiesc însă în lumea nevăzutelor. Însă ceea ce nu vedem nu înseamnă că nu există.

Ceea ce nu vedem, ne influențează în mod subtil prin emoții, ce conduc deseori la gânduri obsesive, iar acestea au ca efect anumite obiceiuri. Am ales să vorbesc aici despre acele obiceiuri negative, dăunătoare sufletului, și implicit destinului.

Liberul arbitru nu ne este luat, dar poate fi supus răului.

Avem toți un înger păzitor, dar și un demon ispititor. Noi le dăm putere prin rugăciune, ganduri, fapte, intenții, într-un cuvânt prin alegerile noastre libere. La început alegerea este liberă. Apoi dacă am ales prost, devenim sclavii obiceiului. Nu mai alegem liber, sau altfel spus suntem robii păcatului.

Ce este păcatul de fapt?

Păcatul, termen folosit de biserică într-un anume sens, nu este altceva decât sabotarea propriului destin benefic cu care fiecare venim aici. Sau altfel spus este sabotarea programului divin scris în suflet prin virusarea lui, adică alegeri negative ce îl distrug și ne distrug astfel evoluția spirituală în viața în care suntem acum.

Ce ne determină să facem aceste alegeri negative?

Pur și simplu îndepărtarea de Dumnezeu, de lumina Sa benefică și pură. Toti știm în sufletul nostru ce este BINE, și ce este RĂU. Avem programul în noi, legile universului sunt scrise în sufletul fiecăruia din noi. Uneori le sfidăm și alegem altceva. Atunci prin astfel de alegeri ne îndepărtăm de lumina spirituală și de destinul nostru cel bun.

O legere proastă nu este o problemă, dacă conștientizăm acest lucru la timp și avem puterea de a schimba lucrurile. Nu degeaba înțelepții spun: „a greși e omenește, a persevera în greseală este diabolic.”

Da… și astfel ajungem la demoni, la acele entități nevăzute ce ne îndeamnă să alegem răul. Și odată ce l-am ales le dăm putere asupra noastră. Altfel spus dăm putere demonului din noi. Lumina îngerului pălește și demonul își cheamă tovarășii și astfel mergem pas cu pas pe o cale mai… întunecată.

Ceea ce este grav nu e suferința la care duce această cale, ea nu este prezentă de la început, vorba aceea: calea spre iad e largă și ispititoare, iar poarta e mare, cea spre rai e mai îngustă și mai anevoioasă. Ceea ce e grav este stagnarea evoluției și uneori involuția. De ce? Pentru că principalul dar al demonilor este PLĂCEREA. O plăcere imediată. Acea plăcere ce ne îndepărtează de lumea sufletului și ne apropie de lumea materială.

Ce înseamnă acest lucru din punct de vedere energetic și spiritual?

Conectarea la energii de vibrație mai joasă, energii ce vibrează sub frecvența de undă a materiei. Aceste frecvente rezonează cu universuri mai… întunecate. „Multe cămări are Domnul”, ne spune simplu Iisus. Deci universul are multe zone, numite în ezoterism „ceruri” și „anticeruri”. De asemenea avem o multitudine de universuri, fiecare cu cerurile și anticerurile sale. Dar nu acesta este subiectul acestui articol.

Materia după cum știm, nu este decât energie de o anumită vibrație. Vibrația sa poate fi mai rapidă, adică mai aproape de Lumina divină, sau mai înceată, și joasă adică mai apropiată de partea întunecată a energiei.

Prin emoții și gânduri ne conectăm la orice lume dorim. Altel spus prin gânduri și emoții ne putem plimba de la plus infinit la minus infinit în câmpul cuantic. Astfel ne creem lumea si viața, universul nostru este creat instant de către noi.

Asa cum spuneam, există o multitudine de îngeri, dar și o multitudine de demoni. Avem arhangheli ce au în subordinea lor îngerii păzitori, și demoni mai mari ce au în subordinea lor dracii mai mici. Nu trebuie să ne temem de acestia din urmă, deoarece prin rugăciune și credință ei sunt întotdeauna învinși. Ceea ce ne mai trebuie este voința de a alege rugăciunea. Deci dorința puternică de a ne conecta la adevarul din noi si la Lumină. Alte căi sunt meditația, postul, și anumite ritualuri spirituale.

Iată cei 7 demoni care ne pot împiedica să ne împlinim programul divin scris în noi.

- Satana (mânia) – de câte ori ne înfuriem ne deconectăm de la lumină. Parcă nu mai putem gândi limpede, totul se întunecă în fața noastră. Am lovi și insulta pe toată lumea, am face lucruri rele și suntem dominati de gândul răzbunării.

Oricine poate deveni nervos uneori, ceea ce e firesc. Să nu confudăm însă, o emoție umană firească, și de scurtă durată, cu mânia diabolică. Aceasta fiind nu doar foarte intensă, dar deseori nejustificată și ilogică. Sau cu o stare de furie mocnită de durată, ce conduce la dorința de razbunare, și poate avea urmări extrem de negative și rele. Mânia poate fi domolită prin comunicare, prin rugăciune, prin meditatie, yoga, etc. Nicidecum prin violență.

- Mamona (avariția) – a fi avar înseamnă de fapt a fi zgărcit. Zgârcenia este de fapt egoism. Un egoism mascat. Mai este și o frică de sărăcie, de pierdere. O lipsă de empatie față de aproapele tău. O lipsă de credință în bunul Dumnezeu, că El e cu tine și îți va mai da. Frica de întreruperea fluxului pur și benefic. Este în cele din urmă o conectare profundă la materie și la plăcerile sale.

Toti suntem zgârciți uneori, dar diferența o face măsura. Nu este nevoie să fim mână largă, nu putem da bani tuturor celor ce ni-i cer. Ceea ce ni se cere în astfel de cazurie este discernământul. A da cui are nevoie, și mai ales cand trebuie. Pentru că a da cuiva bani pentru că a făcut din cerșetorie meseria sa, nu înseamnă un lucru benefic, a da cuiva bani ca să bea, la fel, a da cuiva doar ca să cheltuie nebunește iarăși poate fi o problemă. A strînge averi peste puterea unui om de a cheltui, nu înseamnă decât a te conecta strâns de acestă lume materială.

- Asmodeus (desfrânarea) – este demonul cel mai viclean, pentru că se folosește de un instict firesc al ființei umane: nevoia de a face sex. Iar acestă necesitate firescă este acel ceva ce ne poate conecta atât la Rai cât și la Iad. Sexul este precum o armă, o armă cu două tăișuri. Una este să faci dragoste când iubești, alta este să faci sex cu o prostituată, sau când nu există iubire în sufletul celor doi. Un gest pornit simplu, doar din dorință. În mod practic poate fi vorba despre același lucru, dar diferența este de la cer la… anticeruri. Prin emoțiile create în astfel de relații se deschid căile spre o poartă sau alta. Dorința este prezentă în ambele situatii, iar diferența este insesizabilă la prima vedere, însă această diferență este extrem de importantă, pentru că ea schimbă nivelul cerului la care ne conectăm.

Să nu uităm că Sodoma și Gomora au fost orașele distruse de Dumnezeu pentru că locuitorii lor se dedaseră la desfrânare. Erau atât de prinși în acest joc, încă s-a considerat că pentru a li se salva sufletul, mai bine li se distruge trupul. Așa lucrează Dumnezeu uneori. Acei oamenii deveniseră pur și simplu orbi spiritual, nu mai puteau fi salvați. Practicând ceea ce biserica numește perversiuni sexuale. Acele două moduri de a face sex sunt nefirești din punct de vedere energetic, deoarece conectează chakrele superioare la cele inferioare ale partenerului.

Cand cei doi sunt impuri din punct de vedere energetic și spiritual, se preiau de la nivel de sine – chakra doi, atât problemele sinelui, cât și puterea dată sinelui pentru a reuși în viață. Astfel omul este de fapt vampirizat. Acest lucru duce în timp la dezechilibre la nivel de chakra doi, dar și la nivel de sine și destin. În același timp canalele chakrelor superioare, șase și șapte, cele prin care facem conexiunea la cerurile înalte, sunt blocate. Blocate de problemele preluate. Câmpul auric se dezechilibrează la ambii parteneri, și ei devin obsedați de această practică și unul de celalalt. Deoarece ei nu se mai alimentează cu energia divină, ci cu energia preluată de la partener. De aceea în viață, în tot ceea ce facem este recomandat echilibrul și curătarea energetică. Chiar și în astfel de practici.

- Belphegor (lenea) – deseori renunțăm să facem anumite lucruri atât de necesare din simplul motiv că ne este lene. Mai rău este când renunțăm la lucruri iportante. Cand ne creem un obicei, acela de a amâna, din lene evident. Lenea este la un anumit nivel dispret față de viață și de misiunea pentru care am venit. Este ignorarea sensului vieții și a scopului nostru pe pământ. Este cel mai simplu și sigur mod de a ne rata destinul cel bun. Refuzul acțiunii benefice. A face ceva necesită efort și credință. Lenea… însă nu. Să nu confudăm lenea cu odihna, lucru absolut necesar. Deci iarăși vorbim despre echilibru.

- Leviatan (invidia) – a-ți părea rău că cineva are mai mult sub orice aspect al vieții, înseamnă a-l condamna pe Dumnezeu că i-a dat. Înseamnă mai mult, a nu avea încredere în judecata divină. Iar dacă a primit de la diavol, atunci de ce trebuie să-l invidiem? Va plăti cu siguranță, fie cu libertatea, fie cu viața, fie cu boala, fie cu pierderea sufletului, dacă Dumnezeu nu l-a oprit la timp, smerindu-l prin celalalte plăti.

Fiecare are ce merită, iar dacă noi credem că merităm mai mult decât avem, atunci ar trebui să ne uităm la noi, și să cercetăm ceea greșim și unde gresim de nu putem să ne împlinim destinul cel bun. Înseamnă că pe parcursul vieții ne-am lăsat seduși de ceilalți demoni, și rezultaul este prezentul ce-l avem și trăim.

A invidia, înseamnă a ataca energetic. Înseamnă a emite energii distructive și judecăti fondate pe păreri nefondate deseori. Înseamnă a condamna pe cineva care are: frumusete, bani, inteligență, iubire, cunoaștere, etc. Iar această condamnare ascunde ideea că A AVEA este RĂU. Deci automat noi respingem la nivel de SINE lucrul pe care îl invidiem. Fapt pentru care e puțin probabil că-l vom avea vreodată.

- Belzebut (lăcomia) – păcatul lacomiei este un pic diferit de cel de a fi avar. A fi lacom în primul rând la averi, dar și la mânare este un păcat. Averea exagerată naste frica de a o pierde, conectarea intensă la material, înseamnă a idolatriza acele lucruri ce nu le putem lua cu noi în ceruri și le mănâncă moliile. A fi lacom la mâncare desi nu pare un păcat, totuși este. Prin lăcomia la mâncare omul se îngrijește de trup, mai mult decât de suflet. Așa el se îmbolnăvește. Apoi el poate deveni gras. A fi gras nu înseamnă neapărat a fi bolnav, nu întotdeauna, dar înseamnă a fi conștient că nu arăți bine, lucru ce îți poate scădea încrederea în sine. Iar aceasta poate duce la închiderea multor drumuri printr-o părere de sine proastă, justificată sau nu. De asemenea a fi gras/ă uneori înseamnă a-ți rata destinul, pentru că astfel putem rata legătura cu un anume partener, acesta neputând să fie atras de o persoană grasă.

Mâncăm exagerat din cauza emoțiilor negative, din cauză faptului că ne lipsește iubirea. E o agresivitate îndreptată spre noi, ce o contracarăm prin mâncare. E ca și cum ne-am agresa prin emoțiile proprii și apoi am dori să ne vindecăm prin hrană. Nu… nu prin hrană o putem face, ci prin credința, voință și iubire de noi și de divinitate.

- Lucifer (trufia) – se spune despre Lucifer că a fost cel mai frumos arhanghel,un arhanghel al Luminii pure. Dar el, tocmai datorită acestei frumuseți a ajuns la concluzia că el este mai bun decât Dumnezeu. Că el îi este egal Creatorului. Lucru imposibil atât teoretic cât si practic. Lucru ilogic și imposibil de realizat. Aici nu vorbin de un copil ce preia calitățile ambilor părinți și poate rezulta un copil mai bun decat cei doi, aici vorbin de o ființă energetică inteligentă și dotată cu liber arbitru, ființă ne născută, ci creată dintr-o energie și inteligență supremă ce a creat tot. Lucifer prin alegerea sa de a se crede superior, a creat diviziunea în creație (mă refer aici la acest univers în care noi trăim, pentru că există o multitudine de universuri în acest infinit spațiu-timp). Lui i-au urmat anumiți îngeri, cei pomeniți mai sus, dar și alții. Și-a creat lumea lui. Însă nu este o lume mai frumoasă și mai puternică decat lumea Creatorului.

Păcatul trufiei pentru om se concretizează într-o stare de autosuficientă. Omul spune: "am reușit, ce bine este". Și simte cum în el crește ceva, o anumită energie. Acea energie este puternică și poate deveni benefică sau malefică, depinde spre ce o direcționăm. Când bucuria reușitei omului își pierde seninătatea și puritatea, și se transformă în credința că el este superior prin asta celorlalți oameni pe care îi consideră proști sau inferiori lui, omul crează diviziunea. El se divizează, se separă, de cealaltă parte a creației considerându-se mai presus. Precum Lucifer de demult, omul se transformă astfel într-un mic demon. A crede pe cineva prost înseamnă a-l crede inferior, demn de dispret, și deci neimportant pentru lume și viață. Însă noi în fața Creatorului, ca suflete, suntem egali.

A-l considera astfel, înseamnă uneori mai mult, înseamnă a dori să-l elimini din Creație, deci deja ai creat o energie agresivă. Lucrurile se simt la un nivel foarte subtil. Deseori inconștient. Însă informația există și lucrează.

A te crede superior prin natura ta, mai înseamnă a dori să stăpânești. Iar stăpânul lumii și vietii este doar Dumnezeu. Atenție! Să nu confundăm acest tip de autosuficiență cu nivelurile spirituale. Există pe pământ oameni superiori celorlalți prin clasa spirituală în care se află, însă aceștia niciodată nu-i vor trata pe ceilalți ca pe niște inferiori sau drept prosti.

Orice reușită trebuie să determine în om o stare de bucurie pură și iubire față de Creator și față de aproapele. Omul trebuie să radieze iubire și dăruire nu starea de superioritate.

Cum stăpânim acești demoni?

Acestia sunt principalii demoni ce „ne ajută” să ne distrugem destinul. Putem să-i stăpânim cu ajutorul lui Dumnezeu. Și mai ales prin stăpânirea unui alt demon, care este cel mai mare dintre ei. Demon numit FRICA. Frica de a pierde, de a schimba lucrurile, de a face ceva.

Daca Iisus care avea puterea clarviziunii și își cunoștea soarta ar fi ales frica de ceea ce știa că i se va întâmpla, pentru că El a suferit pe cruce ca un om, atunci viața noastră ar fi fost mai săracă și sufletele noastre mai putin luminoase acum. Pentru că nu ar fi existat sacrificiul lui și nici până azi nu am fi știut de minuatele lui învățături spirituale și de tot ce-a făcut.

Prin credință, curaj, iertare, voință, iubire și răbdare putem învinge orice demon. Nimeni nu este perfect, suntem ființe în curs de evoluție și ființe ce pot greși uneori. Deci, nu vă fie fric��… Dumnezeu este întotdeauna cu noi, trebuie numai să vadă că AM ALES să-L urmăm.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)