Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Despre Creator si Creatia Sa

Lumile Dumnezeu e sufletul creatiei si totul se naste din intentia Sa. Universul se naste si moare, doar pentru a renaste iar. E clar ca a existat un big-bang, o mare explozie de lumina, dar ce era înaintea sa nimeni nu stie cu precizie înca.
Cui s-a adresat Dumnezeu cand a dat comanda:Lumina! În ziua de azi stiinta îsi da mîna vrînd-nevrînd cu religia, toate textele sacre spun aceeasi poveste... despre începuturile creatiei, fiecare exprimand-o în alt fel.

Dar ce era înainte... nu stim.

Se pare ca Universul este un PROGRAM. Un imens program perpetuu, cu un PROGRAMATOR iscusit ce ia din cand în cand cîte o pauza. Tot noi eram si înainte... însa ne odihneam, dupa o viata activa. Hm... Viata infinita exista, Brahma respira... Shiva îsi are rolul sau.

Nu ne spune nimeni prea multe despre aceste lucruri, poate pentru ca pentru momentul AICI-ACUM nu conteaza. Conteaza... însa nu despre asta vorbeam. Cert e ca pentru noi e importanta cunoasterea legilor acestui UNIVERS-PROGRAM. Cunoasterea legilor spirituale, mai mult decat cunoasterea fizicii... Si totusi ele se leaga, se pot explica una prin alta, iar vechii filozofi se pare ca stiau... instinctiv sau poate prin alte metode, legile fizicii si legile spirituale ale universului.

Haideti sa ni le reaminitm putin...

La început a fost cuvantul, ne spune Biblia, iar prin cuvant El si-a exprimat intentia comandand Universului aflat în expectanta, deci nenascut înca în forma aceasta, sa se nasca. Cum? Prin Lumina. Dumnezeu a spus: SA FIE LUMINA! Si Universul existent intr-o alta forma decat cea de acum a urmat intentia sa. S-au nascut astfel spatiul si timpul.

De fapt... spun clarvazatorii, sufletul genereaza timp. Sufletul LUMII - adica EL a generat timpul nostru actual - LUMEA. Noi generam timpul nostru particular, viata noastra.

Timpul e creatie, e nascut de miscare. Viteza lui e determinata de emotii, gandul da sens directiei, conexiunile dintre suflete creaza destinul fiecaruia si alegerile noastre îl scriu.
Ne creem astfel existenta care se întoarce tot în noi, în suflet.
Între noi si Univers e o comunicare continua, o miscare infinita în forma de opt, un opt culcat ce se extinde continuu.
Suntem de fapt totul, pentru ca totul e cuprins în sufletul nostru. Stim de fapt totul pentru ca spiritul stie tot, contine tot, adevar voalat de iluzie, iluzia ca suntem despartiti de acest Tot.
Haideti sa ne reamintim si sa analizam din punct de vedere spiritual ideile principale ale fizicii, si sa vedem cum stiinta isi da mîna cu spiritualitatea.

Sa începem cu cateva din ideile lui Einstein acest mare spirit, acest mare om.

Timpul se modifica fiindca exista miscare în spatiu.
La viteze aproape de cea a luminii timpul incetineste si distantele se micsoreaza.
Viteza luminii e absoluta, în rest totul e relativ.


Deci... putem calatori dincolo de iluzia timpului cu ajutorul Luminii, a carei viteza e imensa fata de reperele noastre. Exista în mod cert si incontestabil lumina spirituala, dintr-un anume punct de vedere este acelasi lucru cu lumina formata din fotoni, lumina ce permite clarvazatorilor sa vada dincolo de timp. Sa iasa din acest continuu spatiu-timp si sa vada totul dintr-un punct aflat în afara. Alt plan spiritual. Asa viitorul poate fi vazut. Cu cat vibratia proprie si personala e mai mare, cu atat lumina interioara, spirituala e mai înalta, deci cu atat mai mult putem iesi din planul acestui spatiu-timp. Cu cat vedem acest plan mai de departe, mai de sus cu atat previziunile se extind pe mai mult timp... Ca si cum am privi tot dintr-un turn.

Energia si masa sunt cele doua fete ale aceleasi monede, una se poate transforma în cealalta, masa în energie si invers. Piatra e facuta din energie, energie transformata în masa, adica materie. Toata materia e energie condensata!

Deci... gandul e energie si el, poate crea viata, poate influenta materia!!! Cand materia moare sufletul aflat în trup sa transforma pentru a urma spiritul, care este pur energie.

Lumina e alcatuita din particule de fotoni - fotonii NU au masa! Ei sunt energie pura. Ei nu cunosc trecerea timpului.

Am explicat deja mai sus... clarviziunea, telepatia... Spiritul... contine lumina, în diverse proportii.

Obiectele nu ating viteza luminii pentru ca cu cat de apropiem de aceasta viteza, creste masa obiectului si este nevoie de o energie infinita ca sa îl puna în miscare.

Spiritul în schimb se poate extinde la infinit. Materia densa NU. Energia cu o vibratie joasa - deci materia, nu poate calatori în timp.

Din punctul de vedere al fotonilor, universul se naste, creste si moare în aceeasi clipa.

Deci pentru lumina nu exista timp! Pentru spiritul calator în astral accesul la cunoasterea totala e posibil si simplu.

Spatiul e curbat.
Obiectele determina modificari ale timpului.
Masa mare - obiect mare - spatiu curbat mult.
Spatiul si timpul sunt doua fete ale aceleasi monede. Obiectele determina modificari ale timpului. Cu cat obiectul e mai mare, masa sa e mai mare cu atat timpul curge mai lent în jurul sau.


Deci planetele genereaza un anumit ritm al timpului. Materia, forma si marimea ei determina viteza cu care e perceput timpul. Fiintele percep timpul în functie de marimea corpului lor. Cat traieste un fluture, si cat traieste omul? Dar elefantul sau furnica...

Teoria cuntica - 1900 - Max Planck, dezvoltata de Niels Bohr - cel ce a descoperit modelul atomului...
În lumea cuantica se trece de la o stare la alta fara a trece prin stari intermediare. Microparticulele fac salturi. La nivel sub atomic spatiul nu mai este continuu ci granulat. Materia este si particula si unda.


Sa ne reaminitm de puterea gandului o unda, puterea cuvantului generata de emotii, emotia fiind o unda, puterea credintei - are tot o emotie la baza, chiar daca nu suntem constienti de asta, puterea de a materializa obiecte ce are la baza credinta, puterea de a calatori în astral cu spiritul, decorporalizarile, etc

Puterea observatorului.
Experiment: Un electron într-o cutie împartita în doua. El este în ambele parti sub forma de unda. Daca ne uitam la el atunci se transforma în particula si alege, una din parti. În momentul cand îl privim decide.


Oamenii deci un pot experimenta realitatea cuantica sub forma materiala, pentru ca tot ce privim se transforma în materie. Dar o putem experimenta spiritual. Si... cata importanta are o privire... Deci sa ne ferim de acei observatori ce ne-ar putea schimba viata dupa vointa lor, ori... ne-ar putea deochea! Hm...
Mai bine sa fim constienti de puterea celorlalti asupra noastra si sa nu ne lasam în voia altora, ci sa ne controlam viata. O putem face, puterea interioara e similara puterii observatorului, trebuie doar sa o controlam.

Un electron un are nici o dimensiune.

Atunci viata din jurul nostru este... O ILUZIE!

Teoria hologramei - David Bohm si Karl Pribram - fiecare parte din univers contine informatia intregului univers. Totul este interconectat si contine în el totul.

De aici tratamentele bio-energetice la distanta, telepatia, puterea gadului, undele radio, undele energetice, accesul la informatii din alt loc prin intermediul spiritului - clarviziune, accesul la informatii prin vis, intuitii, presentimente. Stim tot, însa doar cei cu frecventa înalte pot accesa aceast tot. Vinovat de acest lucru? Constientul... ce CREDE ca e limitat.
De-asta în vis, unde puterea lui este mica, putem avea acces la informatii din planul spiritual... Inconstinetul, spiritul are acces la tot, contine în el grauntele de lumina. Greutatea consta în modul cum o accesam pe aceasta în starea de veghe. Prin emotii... iar ele trebuiesc controlate. Aici este misterul si arta. Aici este necesara munca psihologilor si îndrumarea spirituala a maestrilor... pentru a lumina si cunoscand pentru a schimba tenebrele inconstientului în ganduri de putere si forta.

Un electron este capabil sa simta prezenta unui camp magnetic camp aflat într-o locatie unde probabilitatea de a gasi electronul este nula.

Hm... Oare de ce ma suna mama doar cand ma gandesc la ea? Dar sotul...?

La nivel subatomic, nivelul la care opereaza potentialul cuantic, locatia înceteaza sa existe. Toate punctele din spatiu devin egale cu celelalte puncte din spatiu, ele ne mai fiind separate. Ele sunt organizate în retele neîntrerupte de ceva. Fizicienii numesc asta "non-localitate".

Spiritualisti o numesc Unicul.

Nu cred ca mai e nevoie sa mai adaug ceva, am spus deja mai sus. Informatiile si teoriile acestea nu se contrazic, ci se confirma una pe alta.
Stiinta confirma spiritualitatea... O explica pentru cei ce au nevoie de certitudini. Pentru cei ce nu cred fara sa vada, ceilalti sunt cei fericiti prin credinta !

Concluzie :

Corpul, materia, fiintele, viata terestra actioneaza pe acest plan pamantean raspunzand nu la realitate, aceasta de fapt nici nu exista, ci la ceea ce mintea îsi imagineza si crede ca este realitate. Nu e usor de imaginat treaba asta, daca ar fi simplu, am trai pe o planeta de fericiti.

Deseori spunem ca avem credinta, cand de fapt în interiorul nostru nu credem. În suflet si în tainele sale e adevarata credinta. Rabdarea, credinta, iubirea pot învinge iluzia.

Acesta e adevarul... e iluzia, maya. E visul Creatorului.
Fiti creatori pozitivi ai realitatii vietii voastre...
Traiti propriul vis... Creati universul vostru, mici creatori în Lumina!
Pentru ca mai trebuie sa adaug un lucru... Universul este fractal. Un univers, derivat dintr-un alt univers, dintr-un alt univers... urmand acelasi model, acelasi tipar ce se repeta perpetuu, în diverse forme, în diverse dimensiuni... avand aceleasi atribute.
Acum stiti cine sunteti?

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)