Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Secretele co-creatiei… sau ale crearii realitatii

cauzele karmice Toți ne dorim să trăim într-o realitate conformă viselor sufletului. Ne-ar plăcea să ni se realizeze dorințele, să ne împlinim tot ce visăm. Uneori pare greu și atunci ne întrebăm ce să facem.
În primul rând e necesar să devenim coștienți de faptul că suntem CO-CREATORI. Iar cel care crează este DUMNEZEUL din noi. Adică acea parte din suflet, numită de psihologi INCONȘTIENT, iar de spiritualitate SINE. Acea parte ce există în noi, în lotusul inimii si desi nu e mai mare decât degetul mare, puterea SA este infinită. Sinele emană energii si informații în inconștient, iar acesta în viața noastră, sau altfel spus în realitatea trăită și în conștientul nostru, adică în gândurile pe care ni le cunoaștem.

Importantă este deci AUTOCUNOAȘTEREA și renunțarea la părțile negative din noi. Mai exact la: regrete, vinovăție, frici, neiertări. Ele creză haosul realității. Ne pedepsim singuri, pentru că tot singuri ne judecăm. Deseori în taină, în propriul suflet, fără să fim conștienți de acest fapt.

Deci o introspecție este din când în când necesară, pentru a ne elibera de judecăți ascunse ale propriului suflet, și pentru a ne putea ierta astfel. Atunci energia blocată în conflictul interior devine puternică și astfel putem dirija conștient ce creăm.

Dincolo de această întrospectie, există multe lucruri ce ne crează realitatea, lucruri de care suntem sau putem fi conștienți.
- faptele ce le facem – se întorc întotdeauna către noi, fie ele rele sau bune.
- gândurile ce le avem – emană energii și informații creând realități de aceași vibrație.
- judecățile față de ceilalți și/sau situații – deși fac parte desigur din gânduri, au un statut aparte, sunt o sursă de energie negativă ce ne afectează karma. Deoarece în spatele faptelor judecate se ascunde karma altora pe care n-o cunoaștem, iar în spatele gândullui nostru dorința de a fi justițiari, fapt ce emană o energie agresivă care ne leagă de lumea materială, nu de cea spirituală.

Poți observa, poți avea o părere, poți simți, dar E NECESAR să te ridici ca vulturul deasupra situației și să fii conștient de lanțul nevăzut ce-a creat-o. Dacă poți ajuta la rezolvarea acesteia, o poți face, dacă nu judecățile și regretele sunt… în cel mai fericit caz pierdere de timp.

Dincolo deci de comportament, gânduri, judecași, care ne formează realitatea pe termen scurt sau lung – efectele văzându-se în zile, luni, ani, există două cai importante de creare a realității dorite: RUGĂCIUNEA ȘI VIZUALIZAREA preferabil e să folosiți ambele căi, pentru un efect garantat. Personal recomand acest lucru, vizualizarea fără rugăciune fiind o armă cu două tăișuri, chiar dacă se realizează scopul dorit, și mai ales atunci.

RUGĂCIUNEA

Cât trebuie să ne rugăm? Cat ne spune inima, iar acest lucru trebuie să fie o taină, a ta și a inimii. Rugăciunea nu e un subiect de laudă, nici de discuție măcar. E o relație cu Dumnezeu, între tine și Dumnezeu. Cel mult vorbim despre aceasta cu un consilier spiritual sau un duhovnic.

În rest… depinde de parametri fiecărei persoane în parte. Deși Dumnezeu ne iubește pe toți, există totuși anumite diferențe între oameni în ceea ce privește puterea rugăciunii. Fie ei preoți, maestri, șamani sau mireni, diferențele există și se văd.

VIZUALIZAREA

O altă variantă ar fi vizualizarea pozitivă a scopului, filmul sau slide-ul. Rulat zi de zi, detașat și insistent. Ca și rugăciunea și acest lucru e creator de realitate, însă nici aici nu suntem toți egali.

ATENȚIE! Un factor important în crearea realității este DETAȘAREA DE REZULTAT.

Am fost întrebată deseori cum e posibil să faci asta dacă îți dorești din inimă ceva. Și mie mi-a luat mult timp să înțeleg cum se face. Sunt două metode simple:
- să te bucuri de viață zi de zi, indiferent dacă obiectivul urmărit s-a realizat sau nu.
- să-și iei o „perioadă de lucru” determinată , după care să renunți să te mai rogi pentru asta, sau să mai vizualizezi. Pur si simplu să ignori dorința ta. S-o uiți.

PUTEREA de A CREA REALITATE, A FIECĂRUIA DIN NOI, DEPINDE DE ANUMIȚI PARAMETRI PSIHO-SPIRITUALI.

Care ar fi aceștia?

- vechimea spiritului – spiritele bătrâne sunt mai puternice.
- curățenia karmei - sau altfel spus plăți karmice ce se cer echilibrate, te pot bloca.
- lecțiile de viață din încarnarea actuală – lecții ce trebuie învățate.
- integritatea sufletului – alinpindu-ne sufletul de aumite lucruri pierdem din energie și putere.
- curațenia sufletului – vorbim aici despre greșelile actuale.
- echilibrul si sănătatea chakrelor.
- protecția energetică cu care suntem înzestrați - ea depinzând de diverși parametri – de la moștenire spiritual genetică – păcatele părinților, până la sensibilitatea aurică ce tine de mulți parametri.
- motivația ce stă în spatele dorinței pentru care ne rugăm sau vizualizăm.
- intenția cu care facem anumite fapte bune: compasiune, iubire sau urmărirea propriului scop.
- existența sau inexistența magiei pe suflet, trup sau pe soartă.

Și știind toate acestea ce ne rămâne? Ce stă în spatele acestui echilibru spiritual și energetic. Ce poate conduce la OBȚINEREA FERICIRII PĂMÂNTENE după care alergăm toți?

Nu este acum loc de detalii, însă vă voi spune esența:

- să cunoaștem legile spirituale, cele ce privesc sufletul și viața pe Pământ.Le știm toți din vremuri străvechi, sau cel puțin de la Iisus încoace.

- să le respectăm, aplicându-le în viețile noastre…

Privind în jurul nostru și uneori în noi… înțelegem că acest lucru nu este chiar așa de ușor, însă… e o necesitate. Să nu uităm cuvintele adevărate și magice spuse de mult de domnul nostru Iisus Hristos:

„Căutați împărăția cerurilor și toate celalate se vor adăuga vouă…”

Se pare că și de data aceasta EL are dreptate.

Drum drept și Lumină divină tuturor!

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)