Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Arhangheli

A sti sa-i invoci e o arta. A le primi ajutorul e o rasplata si un privilegiu nascut de iubirea din tine. A sti sa-ti faci dintr-un Arhanghel un prieten e o magica bucurie divina.
Înainte de a-l sluji pe om, un Arhanghel este slujitorul lui Dumnezeu.
Slujidu-l pe om, un Arhanghel îl slujeste pe Dumnezeu.
Cine alege sa apeleze la ajutorul acestor fiinte minunate nu trebuie sa uite acest adevar!

Arhanghel Exista pe Pamant miliarde de ingeri, iar aceasta afirmatie nu e o nascocire a vreunui indragostit de lumea spirituala. Orice fiinta aflata pe Pamant, are in ceruri un inger care o reprezinta in lumea de sus. Mai mult, se pare ca si copacii, raurile, pietrele iarba, marea, vantul, animalele, florile au ingerii lor. Fiecare zi are un inger, fiecare ora aidoma si fiecare zodie.
Vechile credinte magice evreiesti spun ca pentru ca unui om sa i se raspunda la rugaciuni, e necesar ca ingerul stelei sale sa le prezinte in fata Tronului Gloriei lui Dumnezeu. Deci ei, ingerii joaca rol de mesageri ai gandurilor si dorintelor noastre.
Sunt energii? Sunt fiinte? Sunt spirite neintrupate? Ingerii pur si simplu SUNT. Sunt entitati spirituale...
Ingerii nu sunt doar mesagerii nostri, ei sunt si mesagerii lui Dumnezeu. Patrunzand in gandurile noastre, ei deseori ne conduc pe calea harazita noua de catre Dumnezeu, in urma actiounilor si/sau rugaciunilor noastre.
Intuitia, vocea inimii, sincronicitatile, toate aceste magice intamplari spre care suntem purtati de un "ceva anume", sunt determinate de divinitate prin ingeri.
Sefer Raziel, o veche carte in care se dau zeci de nume de ingeri ce pot fi folosite in incatatii si rugaciuni, precum si alte taine ale magiei stravechi i-a fost transmisa lui Adam de catre arhanghelul Raziel.
Ingerii au ierarhia lor, iar ceea ce am denumit mai sus cu numele generic de "ingeri" se refera atat la arhangheli, la serafimi, la heruvimi, dar si al ingerii nostri pazitori.
Fiecare din acestia isi are rolul sau si multe detalii sunt descrise in cartile vechi, in special in cele iudaice.
Mai jos am ales sa ma refer la arhangheli pentru ca ei sunt cei mai cunoscuti printre oameni, ei fiind ingeri puternici subordonati heruvimilor si serafimilor, avand in subordine armate de ingeri...
Pomeniti în Biblie, în Vechiul si Noul testament, în Caballa, în Coran, în vechile scrieri religioase si mistice, ei sunt fiinte puternice de lumina create de Dumnezeu, înzestrate cu inteligenta, cunoastere si puterea de a la folosi în slujba Creatorului si implicit a omului. Multa vreme nu am crezut ca ei ne pot fi de un real ajutor si totusi viata mi-a demonstrat asta. Uneori prezenta lor magica produce adevarate miracole. Un arhanghel insa nu se va supune niciodata numai vointei noastre, ci va lucra pentru noi numai cu ingaduinta si acceptul deplin al lui Dumnezeu.
Astfel ajutorul lor devine o realitate!
Prezenta lor se simte puternic fiind aproape fizica. Am simtit comunicarea lor telepatica, am simtit energia lor puternica, am simtit diferenta dintre a încerca sa te descurci singur, si a actiona având alaturi un Arhanghel. Energiile lor puternice difera de cele ale credinciosilor si nelipsitilor îngeri pazitori, sunt mai puternice, se simt altfel si au efect tangibil in aceasta realitate.
Ei ne ajuta cu permisiunea divinitatii însa la cererea si invocarea personala. Trebuie sa stim când e necesar sa invocam un Arhanghel razboinic precum Mihail si când un Arhanghel al bucuriei si cunoasterii cum este Haniel, când avem nevoie de energia blânda si intuitia specifice lui Gabriel sau de forta vindecatoare a lui Rafael...
Fiecare dintre noi rezonam mai bine cu un anume Arhanghel, uneori chiar cu doi sau cu trei, însa cunoasterea lor si a virtutilor cu care au fost înzestrati e o bucurie, fapt pentru care voi expune mai jos foarte pe scurt harurile si specializarile citorva dintre ei.

Arhanghelii lui Dumnezeu

Mihail 1. MIHAIL - Cel asemenea lui Dumnezeu, Pazitorul bisericii lui Hristos, Conducatorul armatelor ceresti. Purtatorul sabiei de foc. Protectorul familiei adamice.
Ajuta la implinirea misiunilor noastre pe Pamânt. la progres, Are putere, onoare, dreapta judecata. Înger al judecatii drepte, al distrugerii raului. Spala de necuratenie, apara de rau, taie necazul.Este un foarte bun protector contra atacurilor energetice.


Gabriel 2. GABRIEL - Dumnezeu este puternic. Forta lui Dumnezeu.
Principele misterului reîncarnarilor. Aducatorul vestilor bune.E arhanghelul intuitiei, al clarviziunii, si aducatorul de copii. Protectorul celor cu puteri paranormale.El este si un calauzitor, un deschizator de drum, ajuta la potolirea emotiilor negative, aduce energie pozitiva, calm tuturor celor ce il cheama.


Rafael 3.RAFAEL - Vindecatorul lui Dumnezeu. Principele ofrandelor si al purificarii Înlatura toate blocajele, fizice, emotionale, mentale, spirituale. Înger al vindecarii, bucuriei, chibzuintei, luminii. Este doctorul aflat in slujba lui Dumnezeu, ajuta in vindecari, ii ajuta pe terapeuti in munca lor.Haniel 4. HANIEL - Bucuria lui Dumnezeu, Harul lui Dumnezeu.
Principele cunoasterii si al Luminii divine. Aduce ajutor în împlinirea menirii divine. Uneste în om trinitatea. Felinarul lumii spirituale, al iluminarii si curateniei spirituale. Aduce bucurie, prieteni adevarati, frumusete, armonie. Este arhanghelul cunoasterii, ajuta pe cei ce iubesc adevarul si-l cauta pe Dumnezeu.


Uriel 5. URIEL - Lumina lui Dumnezeu sau fata lui Dumnezeu. Dumnezeu cel ce vindeca.
Principiul radiant al luminii. Executorul mandatului fara drept de apel al divinitatii. Inger al elementelor naturii, aduce informatii profetice, arde elementele negative, dorintele impure. Ne purifica cind ne rugam, aduce pacea sufletului, intelgere, iertare.Raguel 6. RAGUEL - Prietenul lui Dumnezeu, Copilul lui Dumnezeu
Asistentul lui Isus în vindecarea durerii din Univers. Printul misterului. Vegheaza la armonia si ordinea între îngeri Aduce energie când avem nevoie de sustinere, de forta.
Metatron 7.METATRON-ALATURI DE TRONUL DIVIN-ENOH
O entitate puternica! Ajuta sa intelgem ce se intimpla in planul terestru Modificari interioare necesare pentru a evolua, ajuta la trezirea spirituala pe cei ce aleg acest lucru. Aduce informatii, ajuta la depasirea cumpenelor, incurajare.Alaturi de acestia mai sunt si alti Arhangheli mai putin cunoscuti:
SANDALFON - SFINTUL PROOROC ILIE Duce lui Dumnezeu rugaciunile oamenilor Legatura intre Pamint si Cer, muzica de meditatie.
ZADKIEL - Nici o rugaciune nu ramine fara raspuns. El e compasiune. Ajuta la vindecarea suferintelor
JOFIEL - Frumusetea lui Dumnezeu. Iluminare, arta. Preface ignoranta in cunoastere, mândria în lumina si adevar.
REMIEL - Cântaretul lui Dumnezeu.
Principele realizatii, pazitorul noului Ierusalim.
JEREMIEL - Mila lui Dumnezeu, Este calauzitorul sufletelor, viziuni divine.Ajuta in analiza vietii pâna in prezent si sustine hotaririle care se cuvin pentru o schimbare pozitiva in viitor prin insusirea corecta a lectiilor de viata.
ZAFAREL- Diamantul cu puterea lui pura. Elimina energiile joase din toate structurile corpului uman. Elimina frica sub toate formele ei. Construeste o cale de lumina si energie pura catre evolutie. Potoleste minia, alunga duhurile si visele rele, da siguranta de sine.
RAZIEL - unul din cei mai misteriosi si mai puternici arhangheli, cel ce detine secretele magiei si ale folosirii puterilor psi, el este cel care a comunicat cu Adam.

Este o binecuvantare sa-i invocam, sa-i admiram, sa-i iubim, insa benefic este sa nu uitam niciodata ca ei nu sunt duhurile din lampa lui Aladin!
Ei sunt slujitorii lui Dumnezeu, dar cand IL iubim si cinstim pe ACESTA ei devin indrumatorii, protectorii si prietenii nostri.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)