Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Cand EGOUL ucide ADEVARUL… si iubirea

Computer Nu întâmplător scriu acest articol acum, este Boboteaza, adică momentul când Domnul nostru Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu, a fost botezat în Iordan de către un alt mare spirit, profetul Ioan, zis Ioan Botezătorul.
Iisus a venit la Ioan sa-l boteze cu apă în râul Iordan, dar acesta i-a spus că nu este demn să-l boteze pe Cel care este mai mare ca el, pe cel care va boteza lumea cu Duh sfânt si cu Foc (sacru). Ioan fiind profet a văzut adevărul despre Iisus, că este de fapt cel ce va schimba lumea – doar lumea celor ce îl vor urma și asculta desigur – el a văzut că Iisus este Fiul lui Dumnezeu, sau altfel spus acea parte din Dumnezeu ce a ales să se întrupeze ca OM, pentru a ne arăta adevărul, singurul adevăr existent – cel ce ține de spirit, de sufletul ce este nepieritor.

Spunând adevărul despre Iisus și despre păcatele conducătorilor acelor vremuri tulburi, Ioan a plătit cu viața, a fost decapitat la cererea unei prostituate, și anume a dansatoarei Salomee, fiica femeii cu care trăia regele Irod. (continuare)Sinca Veche, un loc magic si vindecator

Sinca Veche Șinca Veche, un sat din județul Brașov, cu case modeste, cu oameni blânzi și generosi, un sat ce la prima vedere nu pare a avea ceva special și totuși e unul dintre cele mai speciale locuri de pe pământ, nu doar din această țară magică. Vorbesc aici despre întreaga zonă din jurul Mânăstirii rupeste, despre dealul sub care se află mănăstirea, și care se întinde mult în spatele ei. De fapt nu e vorba de o mănăstire, ci de o grotă, o mică pesteră, despre care se spune că a fost un vechi templu. Nu există un adevăr documentat, există însă legende… (continuare)


Cum stim daca suntem pe drumul cel bun…

Drumul cel bun Fiecare suflet trebuie să-și învețe lecțiile sale, iar lecțiile sunt puncte aflate la intersecții de drum. Liniile vieții se unesc și se bifurcă în funcție de modul cum rezolvăm conflictele, sau altfel spus cum ne învățăm lecțiile. Viața pe Pămănt nu-i ușoară și nu toți oamenii au privilegiul de a veni aici cu un psihic echilibrat și cu o karmă bună. Sigur unii au rămas secole de-a rândul repetenți la lecțiile vieți însă dacă Creatorul e îngăduitor noi nu putem să fim altfel și să judecăm.
Nu știm niciodată ce stă în spatele atitudinilor semenilor noștri, câte dureri, câte pierderi, tristeți, neîmpliniri, neputințe, complexe. (continuare)


Scapati de lupii in haine de miei!

Spirit Daca nu l-as fi cunoscut, nu as fi putut vorbi despre el, daca nu l-as fi facut nu as sti cum se face, daca nu mi s-ar fi facut nu i-as fi simtit efectele, daca nu as fi reusit sa-l domin nu as fi cunoscut bucuria vietii si pacea sufletului.
E vorba despre RAU. Da, raul exista asa cum exista si binele pentru ca in lumea acesta evolutia e bazata pe conflict, mai exact pe rezolvarea lui in mod corect. Aceasta inseamna de fapt evolutia spirituala: sa stii sa rezolvi un conflict intr-un mod intelept. (continuare)


Ce este Kundalini?

Kundalini Kundalini nu e nimic altceva decat energia vitala interioara. Energia divina asociata cu sarpele vietii, energie ce contine informatiile vietii eterne, ale cunoasterii absolute. Kundalini este energia ce o avem toti in noi si este localizata la baza coloanei vertebrale dormind ca un sarpe incolacit in chakra radacina.
Ea doarme pina in momentul cand datorita anumitor circumstante ale vietii create intentionat sau spontane, se trezeste si urca prin canalul energetic principal existent in om, prin nadisul principal. Altfel spus prin mijlocul celor 7 chakre. (continuare)


Deschide un portal in inima ta!

fluturi Te-ai intrebat vreodata de ce nu ti s-a realizat o anumita dorinta? Ce s-a intamplat, cine n-a vrut, sau de ce Dumnezeu a parut ca nu vrea sa dea un raspuns gandului tau? Cu siguranta da, te-ai intrebat. Nu stiu ce raspuns ai primit tu, cititorule, insa eu… punand aceste intrebari am primit urmatorul raspuns: a existat o discordanta intre dorinta ta si actiunile tale. Altfel spus, nu ai facut tot, tot ce statea in puterea ta pentru a-ti vedea visul cu ochii.
Daca cineva va zice ca a facut totusi tot, ii voi spune ca nu, nu e nicidecum asa. Se inseala. Ceva ti-a scapat din vedere, ceva ai pierdut pe drum, ceva n-ai facut. A face nu inseamna in acest caz neaparat actiune, ... (continuare)


Tu, ceilalti si evolutia spirituala…

Democratia Se spune că ceilalți ar fi un fel de oglinzi vii ale noastre. Așa spune spiritualitatea conform legii atracției și a rezonanței. Atragem pe cei ca și noi, pentru că rezonăm cu ei. Psihologia spune că proiectam anumite calitati, dar mai ales defecte în ceilalti – aici e problema - adică le vedem nu ca fiind ale noastre, ci ca fiind ale lor, pentru că ar fi prea dureros pentru conștiință, dacă am înțelege că le avem în noi.
Adevărul e undeva la mijloc.
De fapt ceilalti ne vorbesc despre noi. Fiecare in felul sau unic si personal… Totul e un joc energetic și informațional, și atunci e o arta să stii să citesti printre randuri, printre cuvinte și întâmplări, MESAJELE trimise de Dumnezeu prin ceilalți semeni, . (continuare)


Scoala nocturna a sufletului…

Scoala din vis Știai că uneori când dormi mergi la școală? Dacă îți amintești măcar vag că ai visat că ești într-o sală de clasă, în pauze sau la ore, înseamnă că faci parte din acele ființe ce merg noptea la școală. Desigur e vorba de suflet. El hoinărește în somn prin lumi paralele, uneori în viitor, alteori pur și simplu în alte universuri ce au tainice legături cu al nostru, și deseori într-un univers asemnător cu cel în care vom ajunge după ce nu vom mai fi întrupați.
(continuare)


Iubeste-ti dusmanul – cum si de ce…

Perle Încă de la începuturile lumii, prin alegerea de a gusta din legendarul Măr, în noi există binele și răul, împletite într-un suflet, o viață, un destin. Nimeni nu e perfect bun sau perfect rău. Omul este o ființă perfectibilă, dominată de emoții, iar aceste emoții se nasc din personalitate fiecăruia, din perspectiva personală, deci subiectivă, asupra vieții. Orice om are prieteni, însă nu putem nega, orice om are de asemenea dușmani… (continuare)


Portretul vampirului energetic

Vampirism Vampirismul energetic este un fenomen real, există în realitatea cotidiană, nu doar în legende sau în povești cu prințese si zâne. Ei, vampirii energetici, trăiesc printre noi si prin felul lor de-a fi ne epuizează energetic, uneori cu intenție conștientă, alteori inconștient, adică fără ca măcar să vrea sau știe. Însă chiar si acesția din urmă la un anumit nivel știu instinctiv ce fac, ce au nevoie si ce vor, și în consecință au tendița de a se agața strâns de sursa lor de energie vitală.
Pe unii îi vedem, ei trăind sub formă UMANĂ, fiindu-ne prieteni, soți, rude, colegi. Vorbim cu ei, trăim cu ei, trecem pe lângă ei și habar n-avem ce sunt ei. Alteori ei sunt în preajma noastră și ne urmează NEVĂZUȚI sau ne vizitează în anumite momente, în funcție de energia ce le este necesară. Toți însă, indiferent de forma lor UMANĂ sau NON UMANĂ, profită... (continuare)Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)