Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Orbirea spirituala

Dacă n-ar fi nu v-aș povesti, dacă nu ne-ar afecta, nu am ști despre ea, dacă n-am putea scăpa de ea, n-ar avea rost s-o analizăm. Mulți văd doar materia ce ne înconjoară, ignorând energiile spirituale ce o animă. Ignorând sensul ei, scopul ei, și cauzele nevăzute, ale căror efecte le putem constata material.
Suntem aici la Scoala Pământ, una din cele mai interesante și ... (continuare)


Vremurile din urma si provocarile lor… mai speciale

Vremurile din urmă și provocările lor… mai speciale Trăim acele vremuri în care binele și răul s-au amplificat, fiecare cu specificul lui, fiecare strigând tot mai tare și arătându-și fața sa specifică lumii, și manifestându-se în cel mai direct mod. Nu e de mirare, e vremea secerișului.
Adică a trecerii de la epoca lui Kali, cea mai întunecată, spre o nouă eră de Lumină incomparabil mai bună ca asta.
Trăim acele vremuri provocatoare în care fiecare e pus în situația să arate cine este, ce poate, ce știe, ce vrea și cum reacționează în anumite situații. (continuare)

Este liberul arbitru o iluzie?

Este liberul arbitru o iluzie? Toți credem în ceva, suntem adepții unor teorii create de alții, pe care le preluăm pentru simplul fapt că rezonează cu noi, altfel spus ne identificăm cu esența lor, și ne simțim comod când apelăm la ele, pentru a ne argumenta reușitele, dar mai ales experiențele ce nu ne-au făcut plăcere.
Unii din noi cercetează dincolo de aceste teorii și găsesc teritorii noi și spații unde se regăsesc pe ei înșiși. Aceștia sunt oamenii dornici de cunoaștere, ca mine, ca tine, cel/cea care ai ajuns pe acest site, neîntâmplător. (continuare)


Secretele co-creatiei… sau ale crearii realitatii

cauzele karmice Toți ne dorim să trăim într-o realitate conformă viselor sufletului. Ne-ar plăcea să ni se realizeze dorințele, să ne împlinim tot ce visăm. Uneori pare greu și atunci ne întrebăm ce să facem.
În primul rând e necesar să devenim coștienți de faptul că suntem CO-CREATORI. Iar cel care crează este DUMNEZEUL din noi. Adică acea parte din suflet, numită de psihologi INCONȘTIENT, iar de spiritualitate SINE. Acea parte ce există în noi, în lotusul inimii si desi nu e mai mare decât degetul mare, puterea SA este infinită. Sinele emană energii si informații în inconștient, iar acesta în viața noastră, sau altfel spus în realitatea trăită și în conștientul nostru, adică în gândurile pe care ni le cunoaștem. (continuare)


Vrajitoria - o arma de care n-ar trebui sa ne temem!

Am întâlnit oameni care nu cred ca exista vraji, ca totul e "pacaleala" si în consecinta nu se tem de asa ceva. Am întâlnit oameni care aveau o frica teribila de vraji, descântece, blesteme si farmece. Adevarul este între cele doua extreme. Aceste manifestari ale raului exista, nu le putem ignora, dar teama în fata lor nu face decât sa ne apropie de ele, sa le dea putere asupra noastra.
Ce sunt de fapt vrajile? În conditiile în care Universul în care traim nu este decât energie si informatie, ele sunt energii, încarcate cu informatie. (continuare)


Iubirea si darurile Duhului Sfant

Duhul Sfant Iarasi scriu despre iubire, pentru ca sunt fascinata de iubire si de puterea miraculoasa ascunsa în energia ei. Iubirea, un cuvant atat de vehiculat, dar atat de misterios pentru ca i se dau o multitudine de sensuri, si asta nu întamplator.
Iubirea e cea care creaza si însufleteste multe relatii ale vietii. Avem astfel: iubirea dintre iubiti, dintre soti, iubirea dintre parinti si copii, iubirea dintre frati, dintre prieteni, dintre oameni ce se cunosc mai mult sau mai putin... (continuare)Legea lui Unu

Unicul "Sunt Brahman... traiesc in toate fiintele ca si suflet,
ca pura constiinta, baza tuturor fenomenelor...
In zilele ignorantei mele obsinuiam sa gindesc aceste lucruri ca fiind separate de mine.
Acum stiu ca sunt Tot."

- Shankara - sfant indian din secolul VIII
Toti suntem Unul se afirma din ce in ce mai des.
Legea lui Unu, exista, e valabila, dar oare ce inseamna ea cu adevarat? (continuare)


Iisus, iubirea si cele zece porunci...

Mantuitorul "Adevarat, adevarat zic voua: cel ce crede in mine, va face si el lucrarile pe care le fac Eu si mai mari decat acestea va face, pentru ca Eu Ma duc la Tatal." (Ioan- 14, 12)
Acestea sunt cuvintele lui Iisus ce contin in ele misterul creatiei, si tot El a fost cel care intrebat fiind de catre unul din carturarii acelor vremuri, care este cea mai mare porunca a raspuns:
" Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta, din tot sufletul tau si din tot cugetul tau si din toata puterea ta. (continuare)


Ce este Kundalini?

Kundalini Kundalini nu e nimic altceva decat energia vitala interioara. Energia divina asociata cu sarpele vietii, energie ce contine informatiile vietii eterne, ale cunoasterii absolute. Kundalini este energia ce o avem toti in noi si este localizata la baza coloanei vertebrale dormind ca un sarpe incolacit in chakra radacina.
Ea doarme pina in momentul cand datorita anumitor circumstante ale vietii create intentionat sau spontane, se trezeste si urca prin canalul energetic principal existent in om, prin nadisul principal. Altfel spus prin mijlocul celor 7 chakre. (continuare)Deschide un portal in inima ta!

fluturi Te-ai intrebat vreodata de ce nu ti s-a realizat o anumita dorinta? Ce s-a intamplat, cine n-a vrut, sau de ce Dumnezeu a parut ca nu vrea sa dea un raspuns gandului tau? Cu siguranta da, te-ai intrebat. Nu stiu ce raspuns ai primit tu, cititorule, insa eu… punand aceste intrebari am primit urmatorul raspuns: a existat o discordanta intre dorinta ta si actiunile tale. Altfel spus, nu ai facut tot, tot ce statea in puterea ta pentru a-ti vedea visul cu ochii.
Daca cineva va zice ca a facut totusi tot, ii voi spune ca nu, nu e nicidecum asa. Se inseala. Ceva ti-a scapat din vedere, ceva ai pierdut pe drum, ceva n-ai facut. A face nu inseamna in acest caz neaparat actiune, ... (continuare)


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 10 martie 2018 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)