Home


Orbirea spirituala

Dacă n-ar fi nu v-aș povesti, dacă nu ne-ar afecta, nu am ști despre ea, dacă n-am putea scăpa de ea, n-ar avea rost s-o analizăm. Mulți văd doar materia ce ne înconjoară, ignorând energiile spirituale ce o animă. Ignorând sensul ei, scopul ei, și cauzele nevăzute, ale căror efecte le putem constata material.
Suntem aici la Scoala Pământ, una din cele mai interesante și ... (continuare)


Vremurile din urma si provocarile lor… mai speciale

Vremurile din urmă și provocările lor… mai speciale Trăim acele vremuri în care binele și răul s-au amplificat, fiecare cu specificul lui, fiecare strigând tot mai tare și arătându-și fața sa specifică lumii, și manifestându-se în cel mai direct mod. Nu e de mirare, e vremea secerișului.
Adică a trecerii de la epoca lui Kali, cea mai întunecată, spre o nouă eră de Lumină incomparabil mai bună ca asta.
Trăim acele vremuri provocatoare în care fiecare e pus în situația să arate cine este, ce poate, ce știe, ce vrea și cum reacționează în anumite situații. (continuare)

Este liberul arbitru o iluzie?

Este liberul arbitru o iluzie? Toți credem în ceva, suntem adepții unor teorii create de alții, pe care le preluăm pentru simplul fapt că rezonează cu noi, altfel spus ne identificăm cu esența lor, și ne simțim comod când apelăm la ele, pentru a ne argumenta reușitele, dar mai ales experiențele ce nu ne-au făcut plăcere.
Unii din noi cercetează dincolo de aceste teorii și găsesc teritorii noi și spații unde se regăsesc pe ei înșiși. Aceștia sunt oamenii dornici de cunoaștere, ca mine, ca tine, cel/cea care ai ajuns pe acest site, neîntâmplător. (continuare)


Secretele co-creatiei… sau ale crearii realitatii

cauzele karmice Toți ne dorim să trăim într-o realitate conformă viselor sufletului. Ne-ar plăcea să ni se realizeze dorințele, să ne împlinim tot ce visăm. Uneori pare greu și atunci ne întrebăm ce să facem.
În primul rând e necesar să devenim coștienți de faptul că suntem CO-CREATORI. Iar cel care crează este DUMNEZEUL din noi. Adică acea parte din suflet, numită de psihologi INCONȘTIENT, iar de spiritualitate SINE. Acea parte ce există în noi, în lotusul inimii si desi nu e mai mare decât degetul mare, puterea SA este infinită. Sinele emană energii si informații în inconștient, iar acesta în viața noastră, sau altfel spus în realitatea trăită și în conștientul nostru, adică în gândurile pe care ni le cunoaștem. (continuare)


Vrajitoria - o arma de care n-ar trebui sa ne temem!

Am întâlnit oameni care nu cred ca exista vraji, ca totul e "pacaleala" si în consecinta nu se tem de asa ceva. Am întâlnit oameni care aveau o frica teribila de vraji, descântece, blesteme si farmece. Adevarul este între cele doua extreme. Aceste manifestari ale raului exista, nu le putem ignora, dar teama în fata lor nu face decât sa ne apropie de ele, sa le dea putere asupra noastra.
Ce sunt de fapt vrajile? În conditiile în care Universul în care traim nu este decât energie si informatie, ele sunt energii, încarcate cu informatie. (continuare)


Iubirea si darurile Duhului Sfant

Duhul Sfant Iarasi scriu despre iubire, pentru ca sunt fascinata de iubire si de puterea miraculoasa ascunsa în energia ei. Iubirea, un cuvant atat de vehiculat, dar atat de misterios pentru ca i se dau o multitudine de sensuri, si asta nu întamplator.
Iubirea e cea care creaza si însufleteste multe relatii ale vietii. Avem astfel: iubirea dintre iubiti, dintre soti, iubirea dintre parinti si copii, iubirea dintre frati, dintre prieteni, dintre oameni ce se cunosc mai mult sau mai putin... (continuare)Legea lui Unu

Unicul "Sunt Brahman... traiesc in toate fiintele ca si suflet,
ca pura constiinta, baza tuturor fenomenelor...
In zilele ignorantei mele obsinuiam sa gindesc aceste lucruri ca fiind separate de mine.
Acum stiu ca sunt Tot."

- Shankara - sfant indian din secolul VIII
Toti suntem Unul se afirma din ce in ce mai des.
Legea lui Unu, exista, e valabila, dar oare ce inseamna ea cu adevarat? (continuare)


Iisus, iubirea si cele zece porunci...

Mantuitorul "Adevarat, adevarat zic voua: cel ce crede in mine, va face si el lucrarile pe care le fac Eu si mai mari decat acestea va face, pentru ca Eu Ma duc la Tatal." (Ioan- 14, 12)
Acestea sunt cuvintele lui Iisus ce contin in ele misterul creatiei, si tot El a fost cel care intrebat fiind de catre unul din carturarii acelor vremuri, care este cea mai mare porunca a raspuns:
" Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta, din tot sufletul tau si din tot cugetul tau si din toata puterea ta. (continuare)


Ce este Kundalini?

Kundalini Kundalini nu e nimic altceva decat energia vitala interioara. Energia divina asociata cu sarpele vietii, energie ce contine informatiile vietii eterne, ale cunoasterii absolute. Kundalini este energia ce o avem toti in noi si este localizata la baza coloanei vertebrale dormind ca un sarpe incolacit in chakra radacina.
Ea doarme pina in momentul cand datorita anumitor circumstante ale vietii create intentionat sau spontane, se trezeste si urca prin canalul energetic principal existent in om, prin nadisul principal. Altfel spus prin mijlocul celor 7 chakre. (continuare)Deschide un portal in inima ta!

fluturi Te-ai intrebat vreodata de ce nu ti s-a realizat o anumita dorinta? Ce s-a intamplat, cine n-a vrut, sau de ce Dumnezeu a parut ca nu vrea sa dea un raspuns gandului tau? Cu siguranta da, te-ai intrebat. Nu stiu ce raspuns ai primit tu, cititorule, insa eu… punand aceste intrebari am primit urmatorul raspuns: a existat o discordanta intre dorinta ta si actiunile tale. Altfel spus, nu ai facut tot, tot ce statea in puterea ta pentru a-ti vedea visul cu ochii.
Daca cineva va zice ca a facut totusi tot, ii voi spune ca nu, nu e nicidecum asa. Se inseala. Ceva ti-a scapat din vedere, ceva ai pierdut pe drum, ceva n-ai facut. A face nu inseamna in acest caz neaparat actiune, ... (continuare)


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)