Home


Tri-murti… cele 3 aspecte ale divinitatii

Trintatea Dumnezeu este cauza primară, cel ce a creat întreg universul vizibil și invizibil și desi este unic, Creatorul suprem sau Dumnezeul absolut, cunoscut în hinduism ca Brahman (nu Brahma) se manifestă sub trei aspecte. Aceste aspecte ce au fost creionate demult în doctrina hindusă, se regăsesc și în creștinism sub denumirea de Sfânta treime. Spre deosebire de hinduism însă, creștinismul nu recunoaște (oficial) un dumnezeu suprem, al întregului univers, singurul pomenit în scripturi fiind Dumnezeu Tatăl, adică Dumnezeul Pământului. Mai exact nu se face o diferență explicită între EL si Dumnezeul întregului univers. Sub acest aspect crestinismul tace. Și astfel creștinismul dă dovadă de pragmatism, pentru că în fond, pentru noi oamenii acest lucru este cel ce ne privește direct, EL este Dumnezeul cu care avem de-a face, nu cel universal, cel putin deocamdată. (continuare)


Cei 7 demoni banali care uneori ne controleaza…

Demonii si Ingerii Există binele și răul pe acest Pământ, pentru că noi am ales cunoașterea dualității. Dumnezeu ne-a avertizat să nu gustăm din „Pomul Cunoașterii” aflat în Rai, dar ne-a lăsat liberul arbitru să facem sau nu asta, lăsând „Pomul” la dispoziția oamenilor primordiali. Pe lângă oameni, în acest univers infinit și divers, știm că există și alte entități, ce trăiesc însă în lumea nevăzutelor. Însă ceea ce nu vedem nu înseamnă că nu există. (continuare)


Despre Creator si Creatia Sa

Lumile Dumnezeu e sufletul creatiei si totul se naste din intentia Sa. Universul se naste si moare, doar pentru a renaste iar. E clar ca a existat un big-bang, o mare explozie de lumina, dar ce era înaintea sa nimeni nu stie cu precizie înca.
Cui s-a adresat Dumnezeu cand a dat comanda:Lumina! În ziua de azi stiinta îsi da mîna vrînd-nevrînd cu religia, toate textele sacre spun aceeasi poveste... despre începuturile creatiei, fiecare exprimand-o în alt fel.
Dar ce era înainte... nu stim.
Se pare ca Universul este un PROGRAM. Un imens program perpetuu, cu un ... (continuare)


Urmeaza-ti calea - CALEA TA

Pietre Primul pas al trezirii este dorinta constienta de a evolua, dorinta ce apare deseori sub forma intrebarii : "Cine sunt eu?" Alteori intrebarea e "Care e menirea mea pe Pamant?" sau pur si simplu... "De ce a aparut aceasta problema in viata mea...Care e cauza si cum pot s-o rezolv?"
Prin astfel de intrebari depasim perspectiva acuzatorului, a celui ce aflat in intuneric, cauta vinovati in ceilalti, in Dumnezeu, ori pur si simplu afirma nonsalant si pueril ca... "Asa e viata... nedreapta!"
Primul pas catre SINE il facem toti singuri. Intrebarile si dorinta de a afla un raspuns apar in suflet, iesind parca din valtoarea vietii intr-un moment ... (continuare)


Puterea inimii...

Inima În urma cu zece ani, unul din satelitii aflati pe orbita Pamantului, au detectat de la o distanta de peste 35.000 de km o crestere brusca a magnetismului global. Era în jurul orei 9, în dimineata zilei de 11 septembrie 2001. Valorile obisnuite ale intensitatii campului magnetic al Pamantului au sarit cu aproape 50 de unitati, pentru simplul fapt ca valorile umane fusesera lovite în însasi esenta lor.
Cu siguranta stiti ca vorbesc despre ziua neagra a atacurilor de la World Trade Center, despre ziua cand milioane de oameni au privit stupefiati prin intermediul mass-media, cum o mica parte din semenii lor si-au pierdut viata într-un mod îngrozitor si absurd. (continuare)


Smerenia, o privire in oglinda realitatii

Boboc de nufar În urma cu cîtiva ani ma întrebam de ce trebuie ca omul sa fie smerit, adica sa se "înjoseasca" în fata lui Dumnezeu, sa se faca mic, sa nu-si recunoasca meritele si sa nu se bucure de reusitele sale. Sa spuna ca e plin de pacate si sa se simta vinovat de orice gind nascut din instincte. Mi se parea un pic nedrept... si fals. Doar Dumnezeu stie orice gand, senzatie, sentiment. De ce trebuie sa-I spunem ca suntem altfel? De ce sa ne umplem de vinovatie si frica?
Abia mult mai tirziu am înteles adevaratul sens si necesitatea smereniei. (continuare)


Spiritism

Pana Vei realiza cand vei privi inapoi asupra vietii tale ca momentele in care ai trait cu adevarat sunt acelea in care ai facut lucruri in spiritul dragostei.
- Henry Drummond -

Multa vreme nici nu m-am gindit sa scriu despre acest subiect. Este un subiect ce inca trezeste suspiciuni si dezaprobare. (continuare)


Ce vrea Dumnezeu de la noi?

Inger Toti vrem sa fim fericiti. Si este un lucru foarte firesc si normal atat din punct de vedere spiritual cat si psihologic. Fericirea pentru fiecare din noi arata altfel, chipul ei e diferit, dar dorinta de a o obtine, de a o trai e aceeasi ca si cheia de la poarta magica ce ne va duce pe taramul dorit.
Si toti stim, la nivel constient sau nu, un lucru simplu si adevarat: doar fiind în armonie cu divinitatea putem fi fericiti. Si atunci, de ce deseori ne rugam ani de zile si parca am vorbi în pustiu, ... (continuare)


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)