Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comPatratul lui Pegasus

Patratul lui Pegasus Multi dintre cei interesati de spiritualitate spun ca traim vremuri speciale, lucru pe deplin adevarat. Aceste vremuri au fost scrise de la inceputurile lumii, in "Cartea vietii" ce apartine acestui Pamant, numita si cronica Akasha, pentru ca tot ce trebuie sa fie... va fi si tot ce e menit sa existe... va exista.
Iti trebuie multa intelepciune divina sa intelegi paradoxul existent in aparenta contradicitie dintre liberul arbitru si predestinare. Ele exista simultam... Dar nu despre asta vreau sa vorbesc acum, ci despre vremurile acestea speciale.
Daca privim in jurul nostru prin ochii realitatii, daca alegem sa uitam pentru o clipa de idealism si de visare, putem vedea prezentul, un prezent ce per anasamblu nu este tocmai luminos, nu tocmai pe sufletul nostru... al celor ce ne dorim a trai intr-o lume armonioasa, plina de iubire, de pace, de fiinte constiente de sine si de divinitate.
Vedem cum fabricata criza economica ... (continuare)


Maria - Maica Pamântului si Împarateasa cerurilor

Imparateasa Stim poate prea putine despre adevarata viata pamanteana a Fecioarei Maria, si totusi ne închinam ei, îi veneram icoana nelipsita din altarul oricarei biserici, îi serbam nasterea si plecarea.
Stim prea putine despre Maria si totusi de cate ori cand ne-am rugat ei, nu am simtit o mangaiere în suflet, un zambet protector ca de mama...
V-ati gandit oare ca în urma cu doar doua mii de ani, Maria cea din icoana, si-a purtat pasii pe Pamant? A avut ca noi toti sperante si vise, a suferit, a iubit, a sperat, a iertat. Va invit la un mic exercitiu de imaginatie. Daca v-ati întoarce în timp si ati avea-o în fata pe Maria, ce i-ati spune? Tanara, batrana, copila... cum v-ati imagina-o? (continuare)


Credintele... si puterea lor

Privesc la oamenii ce stau ore intregi la coada la racla Sfintei Parascheva, unii chiar zile. La cei ce vin de departe pentru a se atinge de moaste si a se ruga cateva secunde. Tin minte ca pana nu demult ii judecam destul de aspru pe acesti oameni. Ii priveam din inaltimea turnului de fildes al cunoasterii ce o detin si ii judecam, zic eu acum, pe nedrept.
Ei nu stiu ca Dumnezeu e pretutindeni? Nu stiu ca EL e in sufletul lor? N-au pic de credinta...
Acum ii privesc altfel, si inteleg lucrurile dintr-o perspectiva diferita decat cea de acum un an. Si asta pentru simplul fapt ca eu insami am mai urcat trepte. Trepte ale turnului de fildes, ... (continuare)


Greseala si iertare

Iertarea e divina Gresim din necunoastere, din neputinta, din lipsa de vointa, din frica, din disperare, din lipsa de credinta, si lista acestor cuvinte triste ar putea continua. De fapt as fi putut sa scriu doar doua: NECUNOASTERE, cu mentiunea ca ma refer la necunoasterea legilor spirituale si NEPUTINTA, cu metiunea ca ma refer la neputinta de a ne iubi pe noi insine. Motivele... pot fi diverse.
Cert este ca toti gresim, sau am gresit candva. La fel de adevarat este si faptul ca ... (continuare)


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)