Home


Intalnirea cu Shiva

Tigru si dragon Atunci cand privesti lumea din jurul tau si zambesti in secret pentru ca stii ca ai putere de control asupra ei, ai facut un pas catre Shiva. Atunci cand privesti lumea din jurul tau si zambesti fericit pentru ca stii ca e o realitate iluzorie, si simti ca nu are nici un sens s-o controlezi, inseamna ca ai ajuns la intalnirea cu Shiva.
Cea mai mare puterea este cea de a renunta la egou si de a preda controlul vietii noatre Sinelui nostru mai inalt, care in hinduism este intruchipat prin Shiva - yoghinul perfect.
Shiva este zeul hindus care poarta o piele de tigru si calareste un taur, fapt ce simbolizeaza ... (continuare)


Mudrele si efectele lor

Mudre Cand vorbim despre mudre, ne gandim la yoga, sau la medicina energetica si nu gresim deoarece acestea sunt izvorul de unde s-au raspandit prin lume mudrele si practicarea lor. Cuvantul mudra provine din sanscrita si inseamna semn sau pecete. Deci din veche Indie, ce are ca elemente de baza in medicina, ayurveda si yoga. O mudra este o pozitie a corpului, mai exact a degetelor. Acestea sunt tinute intr-un anume mod, ce urmareste un anumit efect, mai exact eliberarea si directionarea energiei pentru restabilirea sanatatii si/sau a starii de bine. Exista multe mudre ce au fiecare efectul sau specific.
Este o certitudine faptul ca cei ce "au inventat" mudrele, respectiv vechii hindusi, aveau cunostinte de medicina energetica. (continuare)


De ce sufera mai mult oamenii buni...

Maini Deseori vedem oameni cu suflet bun, oameni generosi, oameni ce nu doresc raul nimanui, ci doar un pic de fericire proprie, traind in suferinta, in tristete si multe piedici par a se ridica nemiloase in calea lor.
Nu voi discuta aici despre ce inseamna "bun" si "rau", nici despre existenta binelui si a raului pe aceasta planeta... Nu intru in teoriile despre pacat, karma sau experienta vietii pur si simplu, ci am sa ma refer doar la motivele pentru care deseori pentru cei buni lucruile nu par a merge prea bine, implinirea in cazul lor nefiind ceva simplu si usor. (continuare)


Perfectiunea universului si frustari spirituale...

Perfectiune Daca te supara foarte tare ceva la semenii tai, atunci vei avea parte de acel "ceva". Mai pe sleau, daca te supara prostii, vei avea parte de prosti sau mai rau te vei comporta prosteste, cand ti-e lumea mai draga si ar fi cazul sa fii admirat.
Daca te supara hotii, vei avea parte de hoti... si asa mai departe.
Nu eu spun asta, o spune clarvazatorul rus S.N.Lazarev, eu doar am probat-o de multe ori in viata mea in urma cu multi ani. Asa m-am invatat minte si m-am convins de adevarul spuselor lui Lazarev, si ca atare n-am mai facut greseala de-a dispretui prostii. E un exemplu elocvent? Sper ca da. (continuare)


Ce e iubirea?

Cuplu inima Exista doua forte imense ce stapanesc aceasta creatie minunta in care traim, ele sunt: iubirea si timpul. Nimic si nimeni nu le poate invinge. Se pare totusi ca iubirea... doar iubirea, e cea care poate invinge timpul. E mai puternica decat el, ea ramane, dincolo de clipe, dincolo de ani... si uneori dincolo de vieti, zeci de vieti la rand... Vorbim mult despre ea, ne place sa ne gandim la ea si spunem ca e minunat sa o traim. (continuare)Relaxare, meditatie si puteri PSI

Relaxare Este foarte simplu sa fii fericit, dar este foarte greu sa fii simplu. (Rabindranath Tagore)
Intr-o lume în care stresul a devenit un cuvant mult prea uzitat, ba mai mult o stare psiho-fizica a ce e resimtita de poate prea multi oameni, relaxarea si implicit meditatia ce o insoteste sunt "bunuri" din ce în ce mai necesare.
Nu ne putem cladi un viitor fericit daca suntem într-o continua stare de stres. (continuare)Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)