Home


Despre frica si iubirea de Dumnezeu

Frica de Dumnezeu Am observat că mulți oameni se revoltă în fața ideii de frică de Dumnezeu, afirmând că Dumnezeu e iubire, deci n-ai cum să te înfricoșezi în fața iubirii, care e ceva benefic, evident. Și am mai observat cum, mulți oameni se întreabă de ce se petrec atâtea lucruri rele pe lume, dacă Dumnezeu e iubire. De ce lasă El să se întâmple așa ceva, unor oameni aparent nevinovați și buni. Relația omului cu Dumnezeu a fost subiect de discuții veacuri la rând. De ce ne rugăm și el nu răspunde, adică de ce nu ne împlinește dorința precum “duhul din lampă”, de ce unii nu se roagă și totuși au tot ce vor… (continuare)


Pe cine a învins Sfântul Gheorghe…

Sfantul Gheorghe care a invins balaurul Îl vedem reprezentat în toate icoanele călare pe un cal alb, ucigând cu sulița un balaur. Sărbătorim în fiecare primăvară această victorie, și totuși oare de ce e așa importantă victoria unui om asupra unei ființe necuvântătoare?
Pentru că sărbătorirea acestui erou, nu e o sărbătoare oarecare.
Unii spun că balaurul nu e nimeni altul decât diavolul. Altii că e o legendă. Ori că de fapt Sfântul era un soldat care și-a învins inamicii în război.
Și eu cred că Sfântul și-a învins inamicii. Pe toți. De-asta a căpătat dreptul divin de a fi numit sfânt. Și nu unul oarecare, ci unul sărbătorit în fiecare an ca un mare sfânt. (continuare)Caii liberi si karma...

Caii liberi Privesc fascinata caii salbatici ce-mi apar în fata ochilor în toata superbitatea lor. Pasc liberi la peste 2300 m altitudine in muntii Parang. Ma opresc o clipa, doua, trei... nu-mi mai vine sa plec. Caii ma privesc si ei, si parca saluta prezenta omului, ce-i admira si le respecta libertatea si splendoarea.
Învaluiti de nori, aflati în locul unde se avanta vulturii si turistii temerari, sunt o frumusete, unul din ei este alb...
Fara sa vreau gandul îmi zboara la fratii lor, la acei cai ce trag din greu la carute încarcate peste masura, la caii ce mor pe sosele loviti de masini sau ... (continuare)


Ai daruit ceva astazi?

Darul Orice dar ne lumineaza chipul cu un zambet. Are puterea magica de a deschide o floare in inima, o floare minunata a armoniei, prieteniei si iubirii ce incepe tainic si incet sa infloreasca. Uneori chiar daca darul nu este suta la suta pe gustul nostru, totusi ne simtim minunat doar pentru ca suntem onorati de intentia celui ce ne-a daruit ceva... Pentru ca stim ca o data cu darul, cel ce ne-a daruit, ne-a transmis in mod simbolic o particica din inima sa.
Si totusi... inima sa a devenit mai bogata.
Oare cum vine asta? Si cum de daruind nu pierdem nimic, din contra, ne imbogatim sufletul!
Fie ca suntem constienti de asta sau nu, noi fiintele pamantene, suntem un TOT, (continuare)Arhangheli

Arhanghel A sti sa-i invoci e o arta. A le primi ajutorul e o rasplata si un privilegiu nascut de iubirea din tine. A sti sa-ti faci dintr-un Arhanghel un prieten e o magica bucurie divina.
Înainte de a-l sluji pe om, un Arhanghel este slujitorul lui Dumnezeu.
Slujidu-l pe om, un Arhanghel îl slujeste pe Dumnezeu.
Cine alege sa apeleze la ajutorul acestor fiinte minunate nu trebuie sa uite acest adevar!
Exista pe Pamant miliarde de ingeri, iar aceasta afirmatie nu e o nascocire a vreunui indragostit de lumea spirituala. Orice fiinta aflata pe Pamant, are in ceruri un inger care o reprezinta in lumea de sus. Mai mult, se pare ca si copacii, raurile, pietrele iarba, marea, vantul, animalele, florile au ingerii lor. Fiecare zi are un inger, fiecare ora aidoma si ... (continuare)


Binele si raul

Binele Orice fata are un revers, orice emotie are opusul sau, orice stare a lucrurilor se incadreaza in limita unei dualitati prezente aici pe Pamant. Dincolo, in ceruri, in lumea nevazutelor lucrurile stau un pic altfel. Exista multe dimensiuni sau altfel spus lumi nevazute, care si ele pot fi catalogate in diverse feluri, spre exemplu dimensiuni unde salasluiesc spiritele evoluate, locuri scoala sau locuri spital in care spiritele invata sau se vindeca, altele de vibratii mai joase unde ajung entitatile si spiritele certate cu iubirea si armonia, spirite ce nici macar nu sunt constiente ca binele e echivalent cu evolutia spirituala, si exista lumi stranii, total diferite de cele pe care le cunoastem sau le putem concepe din lumea noastra pamanteana.
La un nivel foarte extins binele si raul nu mai exista, exista informatii si energii in miscare, (continuare)


Edgar Cayce, un spirit mare

Edgar Cayce Putini sunt cei care nu au auzit de Edgar Cayce, un spirit mare, un om modest dar atât de deosebit. Este omul care a facut aproape de cincisprezece mii de lecturi din dosarele Akashei, ajutând astfel oamenii sa se vindece de diverse boli si sa-si rezolve problemele, reusind sa prevada unele lucruri din viitor dar mai ales împartasind oamenilor cunoasterea divina si legile sfinte ce guverneaza Universul.
Nascut în Kentucky (1877-1945), într-o familie de fermieri, el este cel care la vârsta de treisprezece ani citise Biblia de mai multe ori. Astfel si-a dezvoltat o credinta nezdruncinata în Dumnezeu si a înteles puterea rugaciunii. (continuare)


A iubi necunoscutul...

Necunoscut Suntem deja in noiembrie. Nu stiu cand a trecut timpul... si cand vremea a tranformat mugurii primaverii in frunze aramii si aurii. Recunosc ca-mi place toamna. Poate pentru ca m-am nascut toamna, poate... pentru ca e anotimpul sperantei. Da, al sperantei, asta pentru ca undeva in viitor se intrevede primavara. Iar aceasta primavara e destul de departe, si fiind departe semintele ce contin in ele visul viitorului au timp suficient sa creasca in tihna.
Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa le plantam si sa stam linistiti. Ele vor creste sub stratul gros de zapada. Insa e esential sa intelegem ce inseamna sa le plantam si ce inseamna sa stam linistiti. In asta sta magia, in asta sta maestria si arta de a construi viitorul. (continuare)


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)