Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Despre frica si iubirea de Dumnezeu

Frica de Dumnezeu Am observat că mulți oameni se revoltă în fața ideii de frică de Dumnezeu, afirmând că Dumnezeu e iubire, deci n-ai cum să te înfricoșezi în fața iubirii, care e ceva benefic, evident. Și am mai observat cum, mulți oameni se întreabă de ce se petrec atâtea lucruri rele pe lume, dacă Dumnezeu e iubire. De ce lasă El să se întâmple așa ceva, unor oameni aparent nevinovați și buni. Relația omului cu Dumnezeu a fost subiect de discuții veacuri la rând. De ce ne rugăm și el nu răspunde, adică de ce nu ne împlinește dorința precum “duhul din lampă”, de ce unii nu se roagă și totuși au tot ce vor… (continuare)


Pe cine a învins Sfântul Gheorghe…

Sfantul Gheorghe care a invins balaurul Îl vedem reprezentat în toate icoanele călare pe un cal alb, ucigând cu sulița un balaur. Sărbătorim în fiecare primăvară această victorie, și totuși oare de ce e așa importantă victoria unui om asupra unei ființe necuvântătoare?
Pentru că sărbătorirea acestui erou, nu e o sărbătoare oarecare.
Unii spun că balaurul nu e nimeni altul decât diavolul. Altii că e o legendă. Ori că de fapt Sfântul era un soldat care și-a învins inamicii în război.
Și eu cred că Sfântul și-a învins inamicii. Pe toți. De-asta a căpătat dreptul divin de a fi numit sfânt. Și nu unul oarecare, ci unul sărbătorit în fiecare an ca un mare sfânt. (continuare)Caii liberi si karma...

Caii liberi Privesc fascinata caii salbatici ce-mi apar în fata ochilor în toata superbitatea lor. Pasc liberi la peste 2300 m altitudine in muntii Parang. Ma opresc o clipa, doua, trei... nu-mi mai vine sa plec. Caii ma privesc si ei, si parca saluta prezenta omului, ce-i admira si le respecta libertatea si splendoarea.
Învaluiti de nori, aflati în locul unde se avanta vulturii si turistii temerari, sunt o frumusete, unul din ei este alb...
Fara sa vreau gandul îmi zboara la fratii lor, la acei cai ce trag din greu la carute încarcate peste masura, la caii ce mor pe sosele loviti de masini sau ... (continuare)


Ai daruit ceva astazi?

Darul Orice dar ne lumineaza chipul cu un zambet. Are puterea magica de a deschide o floare in inima, o floare minunata a armoniei, prieteniei si iubirii ce incepe tainic si incet sa infloreasca. Uneori chiar daca darul nu este suta la suta pe gustul nostru, totusi ne simtim minunat doar pentru ca suntem onorati de intentia celui ce ne-a daruit ceva... Pentru ca stim ca o data cu darul, cel ce ne-a daruit, ne-a transmis in mod simbolic o particica din inima sa.
Si totusi... inima sa a devenit mai bogata.
Oare cum vine asta? Si cum de daruind nu pierdem nimic, din contra, ne imbogatim sufletul!
Fie ca suntem constienti de asta sau nu, noi fiintele pamantene, suntem un TOT, (continuare)Arhangheli

Arhanghel A sti sa-i invoci e o arta. A le primi ajutorul e o rasplata si un privilegiu nascut de iubirea din tine. A sti sa-ti faci dintr-un Arhanghel un prieten e o magica bucurie divina.
Înainte de a-l sluji pe om, un Arhanghel este slujitorul lui Dumnezeu.
Slujidu-l pe om, un Arhanghel îl slujeste pe Dumnezeu.
Cine alege sa apeleze la ajutorul acestor fiinte minunate nu trebuie sa uite acest adevar!
Exista pe Pamant miliarde de ingeri, iar aceasta afirmatie nu e o nascocire a vreunui indragostit de lumea spirituala. Orice fiinta aflata pe Pamant, are in ceruri un inger care o reprezinta in lumea de sus. Mai mult, se pare ca si copacii, raurile, pietrele iarba, marea, vantul, animalele, florile au ingerii lor. Fiecare zi are un inger, fiecare ora aidoma si ... (continuare)


Binele si raul

Binele Orice fata are un revers, orice emotie are opusul sau, orice stare a lucrurilor se incadreaza in limita unei dualitati prezente aici pe Pamant. Dincolo, in ceruri, in lumea nevazutelor lucrurile stau un pic altfel. Exista multe dimensiuni sau altfel spus lumi nevazute, care si ele pot fi catalogate in diverse feluri, spre exemplu dimensiuni unde salasluiesc spiritele evoluate, locuri scoala sau locuri spital in care spiritele invata sau se vindeca, altele de vibratii mai joase unde ajung entitatile si spiritele certate cu iubirea si armonia, spirite ce nici macar nu sunt constiente ca binele e echivalent cu evolutia spirituala, si exista lumi stranii, total diferite de cele pe care le cunoastem sau le putem concepe din lumea noastra pamanteana.
La un nivel foarte extins binele si raul nu mai exista, exista informatii si energii in miscare, (continuare)


Edgar Cayce, un spirit mare

Edgar Cayce Putini sunt cei care nu au auzit de Edgar Cayce, un spirit mare, un om modest dar atât de deosebit. Este omul care a facut aproape de cincisprezece mii de lecturi din dosarele Akashei, ajutând astfel oamenii sa se vindece de diverse boli si sa-si rezolve problemele, reusind sa prevada unele lucruri din viitor dar mai ales împartasind oamenilor cunoasterea divina si legile sfinte ce guverneaza Universul.
Nascut în Kentucky (1877-1945), într-o familie de fermieri, el este cel care la vârsta de treisprezece ani citise Biblia de mai multe ori. Astfel si-a dezvoltat o credinta nezdruncinata în Dumnezeu si a înteles puterea rugaciunii. (continuare)


A iubi necunoscutul...

Necunoscut Suntem deja in noiembrie. Nu stiu cand a trecut timpul... si cand vremea a tranformat mugurii primaverii in frunze aramii si aurii. Recunosc ca-mi place toamna. Poate pentru ca m-am nascut toamna, poate... pentru ca e anotimpul sperantei. Da, al sperantei, asta pentru ca undeva in viitor se intrevede primavara. Iar aceasta primavara e destul de departe, si fiind departe semintele ce contin in ele visul viitorului au timp suficient sa creasca in tihna.
Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa le plantam si sa stam linistiti. Ele vor creste sub stratul gros de zapada. Insa e esential sa intelegem ce inseamna sa le plantam si ce inseamna sa stam linistiti. In asta sta magia, in asta sta maestria si arta de a construi viitorul. (continuare)


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)