Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Un strop de filozofie indiana...

Iubesc învățăturile vedice, fără să fiu o adeptă a acestei religii, adică a hinduismului indian. Studiindu-le am constatat că au în ele mult adevăr. Iar asta pot spune acum, după ceva ani de studiu și de înțelegere atât a scripturilor creștine, cât și a altor curente spirituale, religii și teorii, precum și a fizicii cuantice.
Fără nici un dubiu pot spune că toate religiile își au izvorul în aceeași sursă și există o serie de asemănări între pildele lor menite să ne conducă spre ceruri. Însă religia creștină (sau mai exact spusele lui Iisus) și cea hidusă, par a avea cele mai multe asemănări, sau cel puțin povești din care rezultă aceeași înțelepciune (continuare)


Cum si când se aplica legile spirituale? Putem sa ne schimbam realitatea întotdeauna si în orice caz?

Legi spirituale Da, poate vi se par stranii aceste întrebari, însă ele s-au concretizat în urma unor discuții cu anumite persoane care pretind că pot face orice, în orice situație, după bunul lor plac, schimbând destinele oamenilor prin anumite ritualuri practicate de ei în calitate de… maeștri spirituali. Cunosc aceste ritualuri, cunosc și faptul că deseori ele ajută și chiar schimbă destine, ori situații, însă sunt și cazuri când ele sunt ... (continuare)


Vampiri energetici non-umani sau mai exact, invizibili

Vampiri energetici Am vorbit în alt articol despre vampirismul energic uman, cea mai importantă formă de vampirism și cea mai răspândită la momentul actual. Însă pe lângă persoanele care ne vampirizează, mai pot exista și alt tip de vampiri, respectiv cei aflați în lumea nevăzutelor, unii din ei având totuși origine umană, alții însă, fiind cu totul alt fel de entități.
Acest tip de vampiri sunt sub anumite aspecte mai periculoși decât cei umani, prin simplul fapt că ei acționează asupra noastră fără să îi vedem, deci fără să fim conștienți de prezența lor. (continuare)


Vocea inimii sau vocea ratiunii?

Inima+ratiune Deseori în noi parcă ar fi două persoane ce se contrazic, fiecare având argumentele sale, îndreptățite, cel puțin la prima vedere. Pe care din ele s-o ascultăm? Pe care s-o urmăm ca să ne fie bine? Asa cum v-ați dat seama este vorba de vocea inimii și vocea rațiunii. Cum le putem deosebi și mai ales pe care din ele este mai importantă?
Am fost înzestrați de Dumnezeu cu ambele: atât cu rațiune, cât și cu emoții, pentru simplul fapt că avem nevoie de amândouă. N-am putea să trăim doar prin emoții, fie ele chiar și pozitive, și nici numai prin rațiune, fie ea și una foarte corectă. (continuare)


Ce înseamna evolutia spirituala?

Evolutie Spirituala Primesc întrebări ce vizează acest aspect și cereri de a deveni asistenul spiritual pe drumul anumitor persoane. Însă observ că puțini știu ce anume vor, dar și mai puțini au o noțiune clară despre ce ar putea însemna evoluția spirituală. De aceea am ales să vă spun opinia mea vizavii de acest subiect, ce preocupă din ce în ce mai mulți oameni.
A FI EVOLUAT NU = PUTERI SPIRITUALE
Sau cel puțin nu numai, și nu neapărat! Mulți confundă evolutia spirituală cu obținerea de puteri fantastice, cu puterea de a vedea în lumea ... (continuare)


Imagine stranie pe crucea de la Dervent

Crucea de la Dervent În Dobrogea, pe malul Dunarii se afla sfânta manastire Dervent. Transformata de comunisti în grajduri, revenita dupa 89 la destinatia initiala, manastirea e renumita datorita crucilor stranii rasarite pur si simplu din pamânt...
Atrasa de povestea crucilor facatoare de minuni ce au crescut treptat, iesind la suprafata singure, în urma cu mai multi ani am vizitat acel loc. Am auzit ca acolo s-au facut vindecari miraculoase, ca se realizeaza dorintele cele mai îndraznete, ca un om ce a batjocorit crucile a fost gasit mort în scurt timp.
Nu sunt doar legede. Am fost, am vazut, am confirmat.
Una din cruci e destinata vindecarii animalelor si se afla în spatele bisericii, cealalta - cea din imagine - se afla in imediata apropiere a cladirii bisericii, cladire ce s-a extins tocmai pentru a adaposti oamenii ce îsi petreceau zile întregi langa cruci pentru a se vindeca.
Si... se vindecau! (continuare)


Banii aduc fericirea?

Banii Sunt de parere ca Inteligenta universala, prin intermediul banilor, ne vorbeste intr-un limbaj anume, doar de putini inteles cu adevarat.
Banii ne vorbesc despre noi. Sunt doar un instrument cu care ne putem "cumpara" fericirea... sau nefericirea. Ei ne elibereaza sau ne inrobesc. Importanta e relatia ce o avem cu banii, iar aceasta relatie, fie ca vrem ori nu, se rezuma in cele din urma la spiritual. De ce? Din simplul motiv, ca in esenta lucrurilor ... (continuare)


Taina Kogaiononului - o calatorie initiatica

Muntele Omu Putini sunt cei ce interesati de spiritualitate fiind, nu au auzit de Kogaionon, sau altfel spus de unul din centrii energetici al lumii. Se afla in tara noastra magica, si mai e cunoascut si sub numele de Muntele sacru al dacilor, sau pentru publicul larg: platoul muntiilor Bucegi, cu al sau varf de maxima intensitate energetica, varful OMU.
Se spune ca acolo in acel varf, se intalneste Cerul cu Pamantul, ca e a saptea chakra a pamantului Sahasrara, ce indeplineste pentru ... (continuare)


Roata vietii si visul...

Roata vietii Sunt în vacanta, sunt la mare, totul e minunat, nisipul, valurile, pescarusii, miile de nestemate ce se nasc din îmbratisarea soarelui cu marea, mai frumoase decat diamantele de zeci de karate...
Nu am motive psihice speciale si totusi într-o noapte visez urît: un urs mare si unul mai mic se pregatesc sa ma atace. Stiu ca visul nu prevesteste ceva bun, ursul în vis semnifica necaz, boala, suparare mare, iar ursul mare din visul meu e al naibi de mare si de negru. (continuare)


Iertarea

Din cand în cand ceva sau cineva ne aminteste ca exista în noi o problema nerezolvata. De obicei o neiertare. Realizez ca iertarea e cheia ce-ti deschide poarta spre un viitor mai bun. De ce? Pentru ca neiertarea ne tine în loc.
Iertarea e aparent de doua feluri: iertarea propriei persoane si iertarea celorlati.
De fapt iertarea e împacarea cu trecutul si acceptarea prezentului asa cum este. Iar acceptarea e cuvantul magic pentru un pas mai departe. Nu poti merge mai departe daca esti însotit de manie ... (continuare)


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)