Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Libertatea… un dar si-o provocare

Libertate Da, trăim într-un timp al libertății, al posibilității de a fi, de a face, de a experimenta o mare diversitate de situații, emoții, sentimente, experiențe. Avem libertate, deși nu toți suntem conștienți de acest mare dar. Deseori e mascată de temeri, ne trezește sentimente contradictorii, ori ne întinde capcane ce par a fi însuși opusul său, închisori ale sufletului.
Și totuși libertatea este amețitoare, ispititoare și imposibil de refuzat. (continuare)


Pacatele împotriva Duhului Sfânt

Duhul Sfânt Duhul Sfânt face parte, cum bine știm cu toții din sfânta treime. Este Mângâietorul lăsat de Iisus apostolilor și întregii lumi, să ne fie alături până la a doua Sa venire. Reprezentat sub formă de porumbel alb, Duhul Sfânt este acea energie ce este necesară pentru a însufleți lucrurile.
Se spune că păcatele contra Sfantului Duh sunt de ne neiertat. M-am întrebat de ce? Cum poate un Creator iubitor, inteligent și înțelept (continuare)


Asta DA shamanism…

Shamanism Mă amuză anunturile despre cursurile de shamanism. Mulți se visează shamani, adică vrăjitori sau persoane care sunt capabile să între în stări modificate de conștiință pentru a comunica cu spiritele universului, spirite umane, sau non-umane, cu scopul creării sau modificării realității lumii acesteia. Visează… Mulți cred că participarea la câteva ore de curs într-o sală de clasă, unde se predă orice, dar nimic care să aibă de-a face cu adevaratul shamanism, îi vor ajuta să-și schimbe viețile prin împlinirea dorințelor. Da… speranța e un lucru atât de uman. (continuare)


Constiinta si iubirea…

Conștiința ți iubirea...
„Care poruncă este întâia dintre toate? îl întreabă ucenicii pe Iisus. Iubește pe Dumnezeu mai presus de orice și pe aproapele tău ca pe tine însuți”, le răspunse el. (Marcu 12, 28-31)

„Iubește și fă ce vrei!” (sfantul Augustin)

“Tot ce se săvârșește din iubire se petrece totdeauna dincolo de bine și de rău ”(F. Nietzsche)
(continuare)


S. N. Lazarev - un clarvazator cu har

S N Lazarev Cred ca deja multi dintre cei ce au accesat acest site l-au citit pe Lazarev sau cel putin au auzit despre el.
Cine este S.N.Lazarev? Este un clarvazator rus, iar cartile sale au fost traduse în toata lumea, si... din fericire, si la noi, carti pe care le recomand tuturor celor interesati sa creasca spiritual.
Nu sunt usor de aplicat sfaturile lui, desi la prima vedere par simple. Chiar sunt, însa tocmai în simplitate sta uneori greutatea de a întelege. Si învataturile lui Isus sunt simple. De altfel sunt aceleasi cu cele afirmate de Lazarev însa, clarvazatorul rus adauga o explicatie ce o pot numi logica si necesara mintii omului modern. Avem nevoie de motivatii si explicatii care sa ne ajute sa întelegem multe legi spirituale care la prima vedere par absurde sau exagerate. (continuare)


Schimbarea - o realitate?

Schimbarea Se vorbeste mult despre schimbarea ce va veni in 21 decembrie 2012. Din punct de vedere astrologic vom trai un moment unic, este adevarat. Dar efectul VIZIBIL pentru toti locuitorii Pamantului, nu apare insa ca fiind o certitudine. Este ceea ce vad eu, altfel spus, parerea mea. Si iata si de ce sustin de aceasta parere.
Trecand dincolo de cataclismele prevazute... si e posibil sa fie. Sa fie cutremure - apropos sunt mici cutremure in fiecare noapte de ceva vreme, stiati? - dincolo de o posibila schimbare a axei polilor, de racirea sau incalzirea globala, d e intrarea intr-un camp energetic de o vibratie mai inalta, dincolo de toate aceste ... (continuare)


Eva, Lilith si Maica - trei aspecte ale feminitatii

feminitate Psihologii spun ca cea mai mare frica a femeii, o frica ancestrala si deseori inconstienta, este frica de singuratate, iar a barbatului este cea de a nu-si pierde libertatea. Daca ne gandim la stramosii nostri primordiali Adam si Eva, putem spune ca lucrurile au stat invers. Adam a fost cel care se simtea singur in Rai, fapt pentru care Dumnezeu i-a daruti-o pe Eva, iar Eva a fost cea care a dorit sa fie libera, fapt pentru care prin liberul arbitru, cu care a fost inzestrat omul de la inceputul existentei sale, a ales sa nu se supuna poruncii divine de a nu gusta din Pomul cumoasterii, deci a ales, indiferent de riscul la care se expunea, libertatea.
Si astfel Eva a creat Lumea... Cu complicitatea sarpelui si desigur cu acordul tacit al Creatorului. (continuare)


Cele 4 etape ale trezirii spirituale

trezire Traim o epoca in care se vorbeste mult despre trezirea spirituala, desigur... numai in anumite medii, nu si prin cluburi, ori baruri... Omenirea se afla in pragul unei schimbari prevazuta de vechile civilizatii si confirmata la nivel cosmic de astrologi prin trecerea intr-o noua era - a Varsatorului. Acum traim momentul in care orice fiinta ce alege sa creasca, sa evolueze spiritual, nu poate spune ca nu a avut acces la cunoastere. (continuare)Visul si o mica parte din tainele sale...

Visare Prin vis intram într-o lume fantastica, dar extrem de reala pentru ca e lumea propriului Sine... intram în acea lume unde totul este posibil, unde cele mai intense dorinte si cele mai puternice frici prind viata devenind realitatea noastra pentru... o noapte, pentru... un vis, sau pentru... zilele urmatoare visului.
Toti ne-am întrebat macar o data în viata care e misterul viselor, de unde provin ele? De ce acolo totul este posibil si mai ales de ce deseori ele sunt o ... (continuare)


Lupta cu raul e necesara?

Lupta cu răul Ce este răul? O iluzie, desigur. O iluzie foarte persistentă atunci când ai parte de ea. Însă e bine să știm, sau să nu uităm cei care știm, că răul nu este decât un aspect necesar al vieții, o sămânță din care se naște floarea lotusului, sau altfel sus minunata floare a binelui.
Nu oricum și nu în orice condiții, ci doar dacă udăm acea sămânță cu înțelepciune și iubire.
As putea spune că până și răul este dual pe această lume. În plan material el produce ... (continuare)Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 10 martie 2018 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)