Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Între credinta si orgoliu e Dumnezeu

Trăim un moment special, e... epidemie, dar mai ales e stare de altertă, ceea ce din punct de vedere psihologic și spiritual este ceva mai important decât epidemia în sine. Însă acest moment e scris demult în stele, cine cunoaște astrologie, poate confirma. Planetele indică acest fapt. Și atunci... mă întreb dacă mai contează sursa acestei epidemii, dacă e un virus creat și trimis în lume cu un scop, scăpat de sub control, sau pur și simplu o întâmplare nefericită datorată unui transfer de la animal la om, în China, o țară în care oamenii mănâncă lilieci, reptile și câini, nu de acum, ci de sute de ani. (continuare)


Chakrele - legatura cu universul din suflet si din afara noastra...

Chakrele Universul este frumos și fascinant... Fiecare lucru are menirea sa și rostul său bine orânduit de Creator.
Dacă privim cu atenție la toate lucrurile în esența lor, putem observa că totul a fost conceput spre binele nostru cel mai înalt. Însă modul în care ne folosim de binefacerile creației este pur și simplu alegerea noastră.
Unul din darurile divine oferit de creator ființelor sale este comunicarea. Nu e vorba aici doar de comunicarea între noi, sau între noi și lumea vizibilă, ci și comunicarea la nivel subtil cu Universul. (continuare)


Despre post si rolul sau

Postul “Când organismul se ocupă cu extragerea energiei din hrană, se îngreunează transformarea altor forme de energie.” (S.N. Lazarev – clarvăzător rus)

În primul rând postul este o purificare a organismului de toxinele din alimente, deci este benefic pentru sănătatea trupului. Însă există și oameni care tocmai din cauza unor probleme de sănătate nu pot tine post, dar asta e un alt subiect. Ca să ții post este nevoie de VOINȚĂ, deci de STĂPÂNIRE DE SINE. Biserica spune: DAI VOINȚĂ, IEI PUTERE. E vorba de puterea spirituală. ADEVARAT. De ce? În plan divin acest lucru înseamnă îndepărtarea de LUMESC, de plăcerile lumești, în primul rând de plăcerea de a mânca. (continuare)


Vedele – tainele cunoasterii hinduse

Vedele „În inima tuturor lucrurilor care există în Univers sălășluiește Dumnezeu. Numai el este realitatea. Așa că renunțând la aparențele deșarte, bucură-te de El.” ne spun Vedele.

Vedele sunt cele mai vechi scrieri spirituale hinduse, ce ne vorbesc despre originea creației, despre tainele spirituale ale ființei umane, despre Dumnezeu – numit de ei Brahman - si despre misterele vieții. Hindușii le consideră atemporale și non umane. Ele au fost făcute cunoscute omului – mai exact înțelepților rishi - prin revelație divină. Iar redactarea lor într-un text scris este atribută lui Vyasa, cu aproximativ cinci milenii înainte de Hristos. (continuare)Inteligenta spirituala

trandafir Este singurul lucru care ne este cu adevărat necesar pentru a simți bucuria vieții. Este singurul motiv pentru care suntem trimiși aici pe Pământ – dezvoltarea acestui timp de inteligență. Este acel atribut divin de care suntem meniți să ne apropiem, să-l înțelegem, să-l stăpânim și în final să-l folosim devenind asemenea Creatorului nostru.
Această ÎNȚELEGERE nu se poate face nicidecum forțat. Oare poți face un boboc de trandafir să devină un trandafir înflorit într-o secundă? (continuare)


Cele 6 feluri de ispite ale sufletului…

Unicitate Există ispite pentru suflet? Cu siguranță da. Sunt fie șoaptele sirenelor ce vor să ne abată din drumul personal, fie chemarea spre o insulă magică dar plină de capcane, fie dorința de răzbunare, ce pare a ne pune în echilibru restabilind situații și pedepsind vinovați, fie alte tipuri de senzații și emoții îmbrăcate în haine colorate și strălucitoare… Suntem atrași să facem aceste lucruri și totuși ceva ne spune că nu e bine… De ce?
Dacă viața este o experiență și un joc, ne-am putea întreba ce este de fapt rău sau neliniștitor în toate acestea? Este, pentru că ispita e o chemare spre CEVA ce în ciuda aparențelor plăcute, liniștitoare sau ... (continuare)


Iertarea de sine – o necesitate…

Iertarea de sine Vorbim deseori despre iertare, gândindu-ne la cei pe care ne spunem că e necesar să-i iertam, uitând că unul din cele mai importante lucruri în viață este iertarea de sine. Aș putea spune fără să mă hazardez că este cel mai important. Degeaba i-am iertat pe alții, dacă nu ne-am iertat pe noi.
Iertarea e sinonimă cu iubirea, acea iubire divină plină de înțelepciune. Cum poate o părticică din Dumnezeu să creadă că a putut ierta alte părticele, dacă pe ea însăși nu s-a iertat? (continuare)


Metode de vindecare

Pom De-a lungul timpului percepția asupra bolii și vindecării s-a schimbat, a evoluat, oamenii au inventat zeci, de fapt sute, chiar mii de metode de vindecare a trupului și implicit sufletului, fiecare bună în felul ei și potrivită unui anuit tip de persoană sau mai bine spus personalitate.
Haideți întâi să facem o trecere în revistă pentru a avea idee care sunt ele mai cunoscute și uzitate metode și să înțelegem pe ce anume se bazează fiecare.
- rugăciunea – știm cu toti ce înseamnă și mai știm și că are efecte atunci când este sinceră și din tot sufletul. Important este să știi să te rogi, iar efectul este mai devreme sau mai târziu garantat. (continuare)


Cristalele - emotiile Pamantului

Cristal Cristalele ne atrag prin frumusetea lor si prin inca ceva, acel ceva misterios ce ne cheama fara sa stim de ce, ne cheama sa le privim, sa le luam cu noi acasa, sa le admiram, si sa le folosim spre vindecarea sufletului si echilibrul trupului. Stim ca ele ne sunt prietene, indiferent ce hram poarta, ce denumire sau ce culoare au. Vocea interioara ne spune asta... si nu greseste.
Se scriu multe despre cristale, se spun si mai multe, din tot acest noiam de informatii am ales pe acelea ce sufletul imi spune ca sunt adevarate. Insasi cristalele au raspuns in felul lor misterios si tacut, dar totusi graitor intrebarilor mele. Astfel am reusit sa le descifrez o parte din taine.
Ce sunt ele? Emotiile Pamantului! (continuare)


Clarvazatori, tipuri de clarviziune
sau...
cine are acces la viitor?

Ochi magici Este clarviziunea o escrocherie? Desigur ca nu.
Chiar si oamenii de stiinta au recunoscut în urma multor teste si experimente strict controlate ca gândul poate fi receptionat chiar si de la sute de kilometri distanta, ca ochii spiritului vad lucruri pe care nu le-au vazut niciodata ochii trupului, lucruri care exista în lumea fizica perceptibila în mod normal. S-a dovedit ca omul poate prevedea viitorul, cel putin pe termen scurt, ca putem vedea prin ochii altuia aflat în cu totul alt loc si uneori chiar în alt timp. S-a dovedit ca nici macar o cusca Faraday nu poate bruia o transmisie telepatica... nici apa, nici muntii, nici distanta..., nimic. (continuare)


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)