Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Unele secrete ale... lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartind altor lumi?
Da. Lumea spirituala este o Lume ce poate fi un regat al Luminii sau al Intunericului. E o Lume ce se intinde pe un spectru de vibratii mult mai inalte, dar si mult mai joase decit cele apartindind lumii vizibile.
Exista o Lume spirituala ce apartine fiecaruia din noi, iar toate aceste mici Universuri formeaza Lumea spirituala a Pamintului, egregorul Pamintului. Este locul de intalnire al Lumilor noastre spirituale. Gindurile, emotiile, dorintele, cu tot ce contin ele bun sau rau se intalnesc intii acolo, in aceasta Lume. Imaginati-va ca intalnindu-se discuta, negociaza, se plac sau se resping, asa cum facem si noi oamenii in Lumea fizica. In functie de felul cum au reactionat sufletele noastre in Lumea spirituala vom trai o anume realitate in viata noastra pamanteana.
In Lumea spirituala nu exista timp. Ne putem intalni cu cineva acolo azi, iar intalnirea in lumea fizica sa aiba loc peste o zi, o luna, un an sau uneori chiar mai mult. Prin aceasta Lumea putem calatori in timp si invers, spre trecut, ori spre viitorul indepartat al vietilor viitoare.

Lumea Lumea spirituala comunica cu constientul nostru, vrea sa se faca cunoscuta, ne trimite mesaje prin vise, prin intuitii, sentimente, senzatii. Prin ceea ce numim noi premonitii. Le putem intelege? Depinde... Lumea spirituala vorbeste deseori prin simboluri universale sau strict personale. Le putem schimba? Mesajele nu, realitatea de cele mai multe ori da. Nu insa intotdeauna.
Ne mai vorbeste prin banalul ghicit in carti indiferent de ce tip sunt ele sau cafea, ori ceai. In cimpul nostru energetic se contureaza trairile Lumii spirituale si ele pot fi vazute de oamenii cu capacitati speciale, precum clarviziunea. De ce insa nu intotdeauna ceea ce vad ei se va "realiza"? Pentru ca pur si simplu ne putem schimba viata Lumii spirituale. Din acest loc sacru ne putem schimba viitorul. Putem gindi altfel, putem negocia altfel cu gindurile semenilor intalnite acolo, putem crea un alt final unui vis ce e pe cale sa se nasca ori sa moara in realitate. E suficient doar gindul? Da si nu. Pentru ca meditatia inseamna gind, pentru ca rugaciunea inseamna gind, pentru ca fantezia ghidata de noi sau de altii inseamna gind. Nu. Pentru ca gindul fara emotie nu are forta, iar emotia este mai importanta deseori decit gindul. Emotia este gand condensat. Este esenta gindului, este de fapt credinta inconstienta ascunsa in inima.

Lumea Poate fi Lumea spirituala influentata de ceilalti? Da. Cum? Prin ceea ce numim mesaje de diverse tipuri, corecte sau gresite pe care le preluam uneori vrind-nevrind, sau fara a ne "obosi" sa discernem daca ele sunt bune ori ba, daca ni se potrivesc si ne sunt de folos ori dimpotriva. Fara sa cautam sa aflam daca ele contin adevar sau eroare. Mai putem fi influentati prin ceea ce numeam in trecut blesteme, farmece, vraji, numite mai modern info-energetica. Pot fi contracarate toate acestea? Da prin aceleasi metode, folosite in sens contrar: prin rugaciune, meditatie si ginduri bune. Ele sunt scutul de protectie absolut necesar, sunt gardientii ce stau la granita Lumii noastre spirituale, atit de necesari intr-o lume in care convietuim atit cu prieteni cit si cu inamici. Mai usor te poti feri de cineva in "realitatea pamanteana", decit te poti feri de el in "realitatea mai reala" a Lumii spirituale. Protectia este deci necesara pentru ca locul tau sacru sa fie inviolabil. Doar ne aflam intr-un ocean de... ginduri de toate tipuri ale fiintelor intrupate ori ba.
Ne pot influenta stelele, ori emisiile de orice tip create de aparatura moderana, folosita de cei ce conduc lumea? Ne influenteaza numai in masura in care nu dispunem de aceasta protectie. Si pe fiecare din noi in functie de amprenta info-energetica personala in mod diferit. De-asta numai astrogramele personale sunt valabile, nu cele pentru o intreaga zodie. De-asta dincolo de astrologie, mai importante sunt gindurile si emotiile noastre, mai importante chiar si decit karma. Ar mai fi si de catitatea de Lumina de care dispunem. De aceea nu cred in previziunile alarmiste, de aceea stiu ca precum Isus aflat pe o mare in furtuna, avem puterea de a stapini valurile si de a ajunge la tarmul dorit si ales de spirit.

Lumea Lumea spirituala este Lumea din care se naste realitatea. Cine stie sa fie rege in propriul lui tinut spiritual va putea sa duca o viata fericita pe Pamint. Sunt multe tehnici si metode de a obtine puterea spirituala, insa esenta tuturor este rabdarea si credinta Diversele ritualuri ale religiilor, magicienilor, sectelor, sau chiar ritualurile noastre personale, nu apartin Lumii spirituale! Pentru ea nu au nici o importanta, doar pentru noi au. Pentru ca ele sunt niste cirje venite in ajutorul credintei noastre ce inca schioapata.
O singura intrebare ar mai fi, Lumea spirituala apartine in totalitate omului sau apartine numai lui Dumnezeu?
Lumea spirituala este creata de Dumnezeu si daruita omului. Lumea spirituala este Lumea unde il putem intalni intotdeauna pe Creator in esenta lui pura si unde putem conversa nestingheriti cu El!
Avem libertatea de a crea orice, insa legile divine sunt exacte si perfecte, ele se aplica intotdeauna, oriunde si oricui. De ele nu putem fugi pentru ca ele isi au Izvorul din care provin in Lumea spirituala si Marea in care se revarsa in Lumea realitatii vizibile.
Astfel viata traita pe Pamint de fiecare dintre noi ne apartine, dar sa nu uitam ca nu este decit o manifestare trecatoare. Sa nu uitam ca in Lumea spirituala vom fi vesnici. Iar felul cum va arata ea pentru fiecare, nu depinde nimeni altcineva, ci doar de fiecare din noi.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)