Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Vom iesi schimbati din toata treaba aceasta?

Eu nu cred. Nu prin miracole. Ci prin fiecare din noi...

Doar dacă...

Dacă ești deja... acolo... pe cale... Dacă ALEGI CONȘTIENT.

Vorbim de fapt despre evoluție. Evoluția sinonimă cu schimbarea, în bine, desigur.

Per ansamblu... Oamenii vor fi mai distanți, mai prudenți social... mai legați la rețele on-line... mai cu frica de moarte...

Asta, da schimbare! Nasoală...

Ne schimbăm, deci...

SLAVĂ DOMNULUI, nu toți în felul acesta!

Ne schimbăm, acum, din cauza izolării?

Cei care sunt pe drumul evoluției spirituale, se schimbă oricum, ACUM și MEREU, prin tot ce trăiesc și experimentează. Nu e nevoie de crize majore, de încătușări... ca aceasta. Se schimbă cei care VOR, fiindcă ALEG, fiindcă SIMT în sufletul lor ACEASTĂ NEVOIE! De a deveni fluturi... cu aripi mari care zboară pe câmpuri imense de flori...

Da.. noi cei ce suntem deja "pe cale", putem alege să tragem concluzii din acest..... stat cu noi. Putem alege să înțelegem persoana cea mai important, din întreaga noastră viață: ADICĂ PE NOI. NOI ÎNȘINE…

Putem astfel să profităm de acest timp, ca să…

- Medităm la viața noastră.

- Înțelegem ce e important pentru noi, ce ne lipsește, ce ne prisosește.

- Ne facem planuri.

- Apreciem mai mult tot ce aveam - libertatea, micile bucurii de a ieși cu prietenii, plimbările, etc

- Ne rugăm poate mai mult.

- Medităm asupra lui Dumnezeu.

- Vedem cine ne sunt cu adevărat prieteni.

- Vedem cine ne iubește... (dar oricum știam dinainte!)

- Citim mai mult ( eu una citeam la fel și înainte)!

- Putem scrie, un jurnal, alții cărți (eu una îmi pregătesc noi cărți să le public!)

- Vedem filme, preferabil comedii sau de dragoste, nicidecum cu dezastre, crime, ori agresivitate, nu fac bine la suflețel.

- Apreciem natura , dar noi oricum o apreciam dintotdeauna! Însă acum realizăm importanța măreției ei.

NE ÎNȚELEGEM MAI BINE PE NOI ÎNȘINE, DECI… DA… NE SCHIMBĂM!

Dar…

Credeți că se vor schimba hoții? Criminalii? Psihopații? Tiranii? Nepăsătorii? Batjocoritorii? Aroganții?

Credeți că ei înțeleg nevoia schimbării?

Am dovezi clare că NU.

Pădurile se taie în continuare, manelele răsună prin coclauri... clanurile interlope își fac planuri. Și marile corporații la fel!

La umbra izolării, se fac infracțiuni mai ușor.

Însă LUMEA PER ANSABLU, va ieși SCHIMBATĂ din toată această ÎNCERCARE. Pare paradoxal, dar așa e. Prin noi, cei ce am devenit mai conștienți de noi și de darurile vieții.

Doar prin NOI.

Prin fiecare OM care alege să înțeleagă mai mult rostul vieții pe acestă planetă.

Prin conștientizări.

Prin alegerea de a ne trăi mai intens viața.

Prin puterea de a discerne ce e cu adevărat important pentru noi.

Prin comunicare, cu noi, cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Numai astfel.

Deci… să profităm de aceste momente. Pentru că în orice rău, există acea geană de BINE.

Vă doresc câți mai mulți pași pe calea evoluției, în condiții de libertate, de bucurie, de pace, de alegeri libere și binecuvântate...

IUBIRE
BUCURIE
PACE
SĂNĂTATE
ÎNȚELEPCIUNE
Să avem...
Cu drag,

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)