Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comSincronicitati

Sincronicitate Poate sunt prea multe religii, teorii, păreri, despre CUM, CINE, sau CE ar fi Dumnezeu. Prea multe cruciade și lupte inutile ale orgoliilor omenești ce-si ridică în slavă propriile păreri. Dar fiecare cu părerea lui lucru pe care îl înțekeg și-l accept.

Ceea ce pot sa va spun cu certitudine este că Dumnezeu este INTELIGENȚĂ, iar noi trăim intr-un Univers inteligent.

Vreți dovezi? Cred că multi aveti deja certitudini si dovezile proprii. Eu doar am să vă aminteasc despre SINCRONICITATI, a căror realitate e după părerea mea una care certifică faptul că trăim într-un Univers extrem de inteligent. De-asta intotdeauna, probabil instinctiv, am admirat inteligența.

Pentru cei ce inca nu stiti ce sunt sincronicitatile, sau credeti ca nu ati trait asa ceva, am sa va povestesc foarte pe scurt citeva sincronicitati din viata mea. Câteva întâmplări în care dorința tainică a sufletului pare reflectată de viață. În care universul interior dansează un vals minunat cu universul în care tărim, creând realități la întâlnirea dintre vise si viață.

SINCRONICITATEA 1

Aveam un ornament frumos care din nefericire s-a spart. Tineam mult la acel micut obiect si dupa lacrimile de rigoare, am decis sa merg sa-mi cumpar altul. Asta avea sa se intimple neprogramat abia peste... vreo patru zile.

Cu o seara inainte m-am lasat purtata pe aripile visului intr-o meditatie semi-dirijata. Este aceal tip de meditatie în care lasi imaginile sa vina dupa voia lor, dar daca ceea ce vine nu-ti place, schimbi, dupa voia ta.

In meditatie m-am aflat pe un câmp verde, iar fluturi mari veneau si se asezau în palma mea. Le admiram detaliile, frumusetea, culorile.

Fluturele este un simbol arhetipal, al iubirii, libertatii, transformarii spirituale (din omida in fluture).

In meditatie m-a vizitat si o persoana foarte dragă inimii mele, iar impreuna am admirat fluturii.

A doua zi intrind în magazinul de ornamente, un afis postat chiar la intrare m-a făcut să tresar. Era un afis cu un fluture mare, colorat, iar jos scria: “Vom serba ziua fluturelui pe data de...”.

N-am citit mai departe pentru ca in secunda urmatoare am realizat ca în magazin cânta un cântec ce imi place foarte mult, care are legatura cu persoana draga mie din... aceea meditatie.

Ciudate "coincidente", nu?

Un vis dirijat, simbolul fluture, o persoană dragă mie, un cântec, un ornament spart, căutarea lui, si un moment anume care le-a adunat pe toate în același tablou divin... numit SINCRONICITATE. Legatura dintre emotiile interioare si evenimentele exterioare. Dintre Universul interior si cel exterior.

Cine a aranjat aceste evenimente mărunte... dar neintimplatoare. Și totuși... ornamentul căutat aveam sa-l gasesc intr-un alt magazin.

SINCRONICITATEA 2

Intr-o seara citeam o carte scrisa de unul din maestrii mei. Ajunsesem la un pasaj în care el vorbea despre... sincronicitati, si apoi despre cosmos, univers, galaxii. Iubirea lui pentru cosmos a rezonat cu iubirea din sufletul meu, si astfel mi-a trezit dorul de univers.

Mi-am dorit sa zbor printre stele, iar stiind că practic nu pot, mi-am spus că m-as multumi să vad unul din documentarele despre Univers si galaxii.

Mă fascineaza fumusetea si misterul creatiei si imaginile cu galaxii indepartate.

Vocea interioara mi-a spus ca nu trebuie decit sa merg si sa deschid televizorul pe Discovery.

Am ignorat-o o vreme continuind sa citesc, sa-mi doresc, si sa cred ca ar fi prea de tot sa fie tocmai atunci la TV un astfel de documentar. In cele din urma m-am dus sa verific. Am avut placerea sa vad unul din cele mai frumoase documetare despre... stele.

Iarasi emotia interioara s-a potrivit cu realitatea exterioara. O carte, un anumit pasaj din acea carte, o dorinta, un documentar dat pe un post TV. Toate in acelasi timp! Oare cine a tras sforile, cine a facut jocurile si a reunit toate aceste elemente? Si mai ales de ce?

SINCRONICITATEA 3

Și acum o întâmplare mai veche, dar poate mult mai relevantă.

Vocea interioară îmi tot spunea ca trebuie să mă revăd cu o persoana cu care nu mai vorbisem de ceva vreme.

Nu mai aveam numarul său de telefon, nu puteam lua legătura cu el decât mergând acolo unde locuieste. Asa că după multe ezitari, m-am hotarit sa merg direct la adresa stiuta. Deziluzie. Din spatele portilor mari de fier nu mi-a raspuns nimeni. Am plecat dezamagita, dar cu dorinta de a reveni... alta data. Nu sunt obisnuită să renunt prea usor.

Cu toate astea au trecut câteva săptamini. Eram hotărâtă ca a doua zi să merg iar să-mi caut vechiul prieten.

In acea noapte am visat un dalmatian mare și foarte prietenos. Mi-am amintit astfel ca îi placeau dalmatienii, dar nu-si permitea unul deoarece calatorea mult.

Pe drum privirea mi-a cazut brusc o revista ce o citea o fată în metrou, revistă deschisă la o poza cu un... Ați intuit bine, un dalmatian.

Iar peste citeva statii in metroul in care ma aflam s-a suit o pustoaica ce avea un ghiozdan. Da, un ghiozdan cu mai multi dalmatieni.

Universul îmi făcea cu ochiul. Și i-am răspuns cu un zâmbet. Stiam ca de data asta poarta de fier se va dechise si nu m-am înselat. Așa a fost.

Ce-a vrut să-mi spuna Universul?

Că “stie” problema mea! Sau poate doar ca EL e perfect si e magic...

Cine stie?

Cred ca ambele ipoteze sunt valabile... Cred că Dumnezeu ne vorbește în felul său. Cred că EL are simțul umorului și ne vrea conștienți de rolul SĂU, de inteligența SA.. Cred ca atunci când Îl iubim ne vorbește prin astfel de semne, arâtându-ne că știe emoțiile nostre, gândurie, dorințele și că nu ne judecă orice am face.

Cum sa ne dăm seama de sincroicități?

Doar privind cu atentie, în suflet și în jurul nostru, în viață.

Pretutindeni putem vedea semne. Un afis, un program deschis brusc pe un anume post TV, o fraza auzita “întâmplător”, o pana de pasare cazuta pe jos, o pisica neagra, ne pot vorbi despre noi si despre faptul că EL stie emoțiile noastre si gândurile noastre nespuse, si ne confirmă acest lucru prin sincronicități.

Și încă ceva... ceva nespus de frumos.

Trăim într-un Univers al cărui ajutor nu trebuie decât să-l cerem si sa-l căutam cu atenție. Un Univers care ne iubeste, nu ne judecă si mai ales ne vorbeste întotdeauna cu cea mai mare plăcere. Ne vorbește sincer, direct, magic... Trebuie doar sa dorim cu adevărat să-l ascultăm.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)