Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Fii prietenul copilului tau!

Mici suflete fragile si însetate de iubire vin în aceasta lume dominata de tot felul de forte vazute si nevazute, luminoase si întunecate, prietenoase sau distrugatoare. Ele vin sa daruiasca, dar si sa vindece, însa de cele mai multe ori vindecarea de sine primeaza, pentru ca daca nu esti puternic sufleteste nu poti vindeca, daca nu stii tainele vindecarii nu poti devenii vindecator. Si nu stim decat din traire!

Sufletele micute vin aici pentru a-si vindeca ranile aparute în conflictele purtate de secole, cu parti rebele ale sinelui, parti certate cu iubirea, cu parti invadate de umbre...
Ele vin la o adresa exacta. Programul univesului nu da erori, el îsi urmeaza legile perfecte, aplicand criteriile exacte ale rezonatei info-energetice în scopul evolutiei Sale. Copii vin la voi pentru ca au rezonat cu luminile si umbrele voastre, în scopul vindecarii prin iubirea reciproca pe care trebuie s-o învatati experimentand-o împreuna.
Si astfel sufletele se întrupeaza, se nasc, cresc, devin copilasi, copii, adolescenti, tineri, maturi, batrani si... ciclul vietii se termina pentru a se relua iar.
Sufletele pleaca spre taramuri nevazute se întalnesc cu Sinele Mama/Tata cu Lumina constiintei înalte si apoi se reîntorc iar pe Pamant pentru ca numai AICI îsi pot întregi sufletul.
Vin pentru a trai cele dorite si netraite, pentru a castiga în lupta cu umbra, iar pentru toate astea îsi creaz? un program numit karma. Perfectiunea programului nu poate fi discutata, numai ca uneori ceva sau cineva il poate opri, bloca, dar programul sta "în asteptarea", momentului favobrabil pentru a se derula. Programul e întotdeauna favorabil evolutiei sufletul, dar unii parinti prin nesabuinta lor, deseori il pot... virusa.
DA! Este revoltator! Da revoltator, ca un copil sa se sinucida pentru o nota proasta luata la scoala!!! Sa se sinucida de dorul parintelui plecat! Ori dintr-o dragoste adolescentina prieduta! Nu intru in scheme psihologice aflate în psihicul fragil al micului suflet. Nu... e prea mult... prea delicat, prea complicat.
Spun doar, dragi parinti, întelegeti, nu orgoliul vostru conteaza, nu visele neîmplinite ce vreti sa le traiti prin copii, nu dorinta de a domina alta fiinta umana, nu razbunarea pe partenerul de viata pe care-l vedeti în copil, nu... nu astea conteaza. Nu conteza nici banii castigati prin tari îndepartate, ei nu platesc pretul iubirii pierdute si nici nu dau anii copilariei sau vietii înapoi!
Sufletele voastre nu sunt vindecate, dar se pot vindeca prin copii, prin iubirea ce le-a aratati! Ei pot fi un blsam pe ranile voastre...
Copiii au nevoie sa va fie prieteni !
Ei vor sa le fiti partenerii aventurilor vietii, confidentii tainelor sufletului. Ei va acorda încrederea lor oarba o data, apoi o data pierduta nu o s-o mai castigati.
Ei au nevoie de aprecieri si iertare, pentru a avea puterea de a-si asculta vocea sufletului, au nevoie de fermitate, îndrumare si de cunoasterea voastra, pentru a face fata greutatilor vietii. Au nevoie de dragoste pentru a deveni mari.
Nu uitati niciodata. Ei sunt fiinte distincte, nu proiectia voatra, cat despre proprietate nici nu poate fi vorba.
Profesia de PARINTE E cea mai grea!!!
Insa si cea mai onoranta si plina de satisfactii.
Nu uitati niciodata, ei nu sunt voi, dar duc iubirea voastra mai departe.
O lume fara iubire e o lume ce moare...
Fii deci prietenul copilului tau, numai astfel sufletul tau, va planta o samanta ce va înflori în nemuritoarea gradina a Raiului celest dar si pamantean.

Carla von VladProgram cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)